Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Nález na děložním čípku, kožní výrůstky u klitorisu

Gynekologie Lucie 11.10.2016

Dobrý den mám za sebou výsledky z cytologie a již po třetí mi vyšlo LSIL tak můj dr me posílá do nemocnice na nějaký mikroskop a možná biopsii.Tam jdu 8 listopadu. Moc nic mi neřekl zda je to vážné nebo ne a.Docela se bojím. Také řekl ze změny na čípku vyvolávají i chlamydil, které jsem prodělala tak nevím.
A ještě se chci zeptat na jakoby kožní Vyrůstky u klitorisu začali se.mi dělat až v poslední době, ale bradavicky nebo tak to nejsou. Nevíte co to je a chirurgicky zákrok nechci nedoporucuje se mi moc anestezie. Můj dr to viděl a řekl jen ze když me to nebolí tak to necháme. Také me napadá zda to nemá souvislost s bylinkami, které beru a to konkrétně lichorerisnici, tužebník a ořešák právě na zmíněné chlamydie a pi těchto bylinkach jsem.se zbavila všech obtíží. Moc děkuji za vaši odpověď. Hezký den.

Odpovídá lékař:

MUDr. Kristýna Jiříčková


Dobrý den Lucie, nález LSIL znamená, že výsledek stěru z děložního čípku je mírně abnormální, nicméně riziko přítomnosti závažných přednádorových změn je velmi malé, proto je nyní na místě podrobnejší vyšetření čípku pomocí mikroskopu a možná tedy i provedení biopsie. Kožní výrůstky bohužel takto bez alespon pohledového vyšetření těžko soudit, o co se jedná, myslím ale, že bylinkami způsobené nejsou. Zkuste prosím poslat ještě jeden dotaz s přiloženou fotografií. Děkuji, s přáním pěkného dne, K. Jiříčková.

Související dotazy

Nález na čípku
Dobrý den, Chci se prosím zeptat, zda není nebezpečný...
Boulička na děložním čípku
Chtela bych se zeptat dnes jsem si nahmatala na deloznim...
Nález na čípku
Dobrý den, je mi 27 let a mám malé změny na děložním...
Porucha nervového zakončení na děložním čípku
Dobrý den, nedávno jsem byla na gynekologické prohlídce...
Nález na děložním hrdle a těhotenství
Dobrý den. Je mi 29 let a jsem 9. týden po konizaci...
Změny na čípku
Dobrý den, před měsícem jsem byla na běžném vyšetření...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nález na děložním čípku

Dobrý den, na kontrole mi paní doktorka řekla, že mám zhoršený nález děložního...

Nález na děložním čípku

Dobrý den, před 5 měsíci mi po stěrech z děl. čípku na gynekologii zjistili...

Nález na děložním čípku

Dobrý den, v říjnu minulého roku jsem podstoupila cytologické vyšetření a byla...

Nález na děložním čípku

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, v cytologii mi vyšel výsledek LSIL. Může...

Nález na děložním čípku

Dobrý den, zajímal by mě Váš názor, jestli mé obtíže lze přisuzovat i rakovině...

Nález na děložním čípku

Přeji hezký den, paní doktorko, potřebovala bych Vaši pomoc. V březnu jsem měla...

Nález na děložním čípku

Dobry den, je mi 21 let. Pan doktor ni na prohlidce zjistil spatne veci, proto...

Nález na děložním čípku

Pred 2 roky mi lekar zjistil Hpv viry na deloznim cipku. Byly tam i ty nebepecne.Od...

Nález na děložním čípku

Dobrý den, začátkem roku jsem byla na preventivní prohlídce u svého lékaře,...

Nález na děložním čípku

Dobrý den, včera jsem byla na gynekologii na preventivní prohlídce. Paní doktorka...

Nález na děložním hrdle

Dobry den, asi pred mesicem jsem si na deloznim cipku nahmatala mensi kulicku-vridek....

Nález na děložním hrdle a těhotenství

Dobrý den. Je mi 29 let a jsem 9. týden po konizaci čípku (CIN III). Chtěla...

Nález na EEG

Dobrý den pane doktore, prosím Vás o vysvětlení nálezu: abnormální graf s převahou...

Nález na EEG

Dobrý večer ja sa chcem len spýtať bola som na eeg vyšetrení a výsledky sú takéto...

Nález na EEG

Pěkný den můžete mi prosím vysvětlit zprávu z neurologie mého syna? (6 let). EEG...

Nález na EEG

Dobrý deň. Som rušňovodič. Nedávno som bol na periodickej a mal som problemové...

Nález na EEG

Dobrý den, asi před týdnem mě po opakovaných kolapsových stavech propustili...

Nález na EEG

Dobrý den. Před 2 měsíci jsem byla hospitalizována kvůli bolestem hlavy. Na...

Nález na EEg

Dobrý den, již jsem se jednou ptala, ale zadala jsem málo podrobností. Moje...

Nález na EEG

Dobrý den,mota se mi dlouhodobě hlava, vyšetření porucha rovnováhy a vyšetření...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Močový měchýř

Dobrý den, o prázdninách jsem prodělala zánět močového měchýře (opakují se jedenkrát...

Flek po klíštěti

Dobrý den, necelé tři týdny zpět jsem mela klíště. Na kůži mi zůstal flicek...

Obstřik u diabetika

za jakých podmínek je možné provést obstřik kolen u diabetika

Léčba konopím

Dobrý den, potřeboala bych prokonzultovat situaci mého známého a budu ráda za...

Odstranění vejcovodů a otěhotnění

Dobry den mam dotaz jsem po druhém mimodeloznim těhotenství nejdřív odebrán...

Syndrom vertebro bazilární arterie

Dobrý den, Nevím, zda svůj dotaz dávám správně, snad ano. Dnes jsem byla na...

Extrakce zubu a délka ponechání stehů

Dobrý den, tento pátek jsem byla na extrakci zubu (horní sedmičky v levo). Jelikož...

Chlamydie


Může mít darování krve vliv na průběh menstruace?


Lehká distorze kolene

Dobrý den, při zavodech v běhu na 60 m jsem spadla a v nemocnici mi byla zjištěna...

Přecitlivělost

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co způsobuje přecitlivělost všeobecně vzatou...

Bolest v hrdle, knedlík v krku

Dobrý den, jsem dlouhodobě v cizině a před 14 dny se mi vyskytla nepřiemná...

Pálení chodidel

Dobrý den, mám práci kde celou 12 hodinovou směnu stojím. Nestojím na jednom...

Odběr krve po antibioticích

Dobrý den, zajímalo by mne, za jak dlouho po dobrání antibiotik je vhodné odebrat...

Svědivý ušní boltec

Dobrý den, paní doktorko, prosila bych Vás ještě o radu, zda by nemohla být...

Nárůst váhy po operaci žlučníku

Dobry den chci se zeptat ja sem šla osobne dobrovlne na operaci žlučniku hrozilo...

Lék na oddálení menstruace a jeho preskripce


Zvýšené TSH, protilátky proti štítné žláze

Dobrý den Martin mám THS 7.25 a TPO 223, beru letrox 5o.jiz týden mohu s touto...

Bezkrevní léčba

Dobrý den, rád bych se poptal na tento druh léčby. Jak často se setkáváte...

Helicid 20

Dobrý den. Na alergologii mi před pár měsíci předepsali Helicid 20 kvůli pálení...

Reklama
Zavřít