Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Nález na penisu

Jiný problém Miroslav . 8.6.2011 redakce uLékaře

Dobrý den. Těsně pod šešulkou penisu, jsem nahmatal asi centimetr široký proužek s daleko tužší tkání než pod ním. Proužek je i citlivější na máčknutí.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Miroslave. Lokální nálezy se touto formou opravdu špatně hodnotí. Nejlépe bude, když zajdete za svým urologem, ať to zhodnotí vizuálně.

Související dotazy

Nález na penisu
Dobrý den , je mi 14 na penisu se mi udělal jaký si...
Kolonoskopický nález
Dobrý den, prosila bych o vysvětlení tohoto textu v...
Nález z gynekologie
Dobrý den, můžete mi prosím vysvětlit, co znamená tento...
Sjögrenův syndrom, nález na plicích
Dobrý den mám diagnostikován sjögrenův syndrom, test...
Nález na penisu
Dobrý​ den, chci se zeptat na tyto místa na mém penisu(viz....
Nález na penisu
Dobrý den od února roku 2016 mam novou přítelkyni....

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nález na páteři

Dobrý den, ráda bych se dozvěděla, jak závažný je nález na páteři a co to vlastně...

Nález na páteři

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na moji diagnozu, protože rehabilitační lékař...

Nález na páteři

Dobry den,mohl byste mi prosim prelozit muj nalez? Dekuji mnohokrat. OCH gr.II...

Nález na páteři

Dobrý den .Obracím se na vás s dotazem ohledně vysvětlení těchto pojmů ,které...

Nález na páteři

Dobrý den, je mě 60 roků, podl.výsl.z CT....L3-4plot.lehce sníž. prom do pát.cirk.pratruse...

Nález na páteři

Dobry den pane doktore, mám dotaz , zda je stav k operaci , na MRI nález...

Nález na páteři a těhotenství

Dobrý den,roky bojuji s nálezem na bederní páteři a s tím spojenými chronickými...

Nález na páteři, co dál?

Dobrý den,chtela bych zjistit co me ceka a nemine ,mam problém bolesti zad a...

Nález na patře

Dobrý den Dutina ústní - na patře mám divný pocit jako by mi tam uvízl vlas...

Nález na patře úst

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, již třetí den mám v ústech na horním patře...

Nález na penisu

Dobrý​ den, chci se zeptat na tyto místa na mém penisu(viz. foto). Místa zbarvená...

Nález na penisu

Dobry den, chtel bych se zeptat, zdali se jedna jeste o papily. Vyskytuje se...

Nález na penisu

Nevíte co by to mohlo být?povrasněna kůže na žaludu a někde bílé pupinky

Nález na penisu

Dobrý den , je mi 14 na penisu se mi udělal jaký si pupínek připomínající beďar....

Nález na penisu

Dobrý den od února roku 2016 mam novou přítelkyni. Od konce měsíce června roku...

Nález na penisu

Dobry den, měl bych dotaz a a chtěl bych poprosit o radu. Cca minulý týden jeden...

Nález na penisu

Zdravím dobrého dne ,po posledním sexu nevím zdali je to tím ,ale po něm se...

Nález na perikardu

Oracím se na Vás s dotazem, zda by byla možná nějaká alternativní či jiná léčba,...

Nález na plíci

Dobr den, cca před týdnem jsem měl velice nenápadný kašlík, který se po sportovním...

Nález na plicích

Dobrý den,paní doktorko,prosím o vysvětlení závěru z vyšetření : V plicním parenchymu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nesnášíte laktózu? Nezbývá než se určitých potravin vzdát


Prevence průjmu


Bolest břicha opakované zadání


Bolest nártu


MUDr. Lenka Chroboková

Psychiatrická ambulance

Občasné podráždění konečníku


Bolestivá boulička na hrudi


Citlivost bradavek a zpožděná menstruace


Stržený nehet


Apo-parox


Nafouklé bradavky


G>A)/heterozygot, Mutace MTHFR (1298 A>C)/heterozygot

moje pritelkyne po me chce sex, riak ze mi 15 uz bylo ze se nemusim bat, ale...

Vyrážka, která většinou mizí.


Genitální opar


Nikotin je droga – a droga, to je závislost. Zbavte se jí!


Ortopedie


Užívání léků po požití vlákniny


Zpožděná menstruace, negativní test


Tetanus – smrtelné nebezpečí z hlíny


Výtok z penisu po pohlavním styku


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×