Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Nástřih hráze jizva

Štěpánka . 8.11.2015 redakce uLékaře

Dobrý den dnes jsem 5týdnů po porodu a včera mi krvácela jizva po nástřihu hráze. Tak se chci optat zda je to normální nebo jít ke gynekologovi? jsem objednaná na 23 děkuju

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Po 5 týdne po porodu je krvácení z jizvy netypické, zajděte na vyšetření. Příjemný den

Související dotazy

Hypertrofická jizva
Dobrý den, mám na loktu ramene obzvláště viditelnou...
Jizva na žaludu
Zdravim. Mel jsem chlamidie. (Nyní jiz ne.) Poranil...
Jizva dělohy
Dobry den, jsem 19mes po porodu sc. Nyni mi dr po vysetreni...
Keloidní jizva
Dobrý den, Asi před půl rokem se mi na kuži u kyčle...
Jizva rtu
Jizva na spodním rtu. Asi před rokem se mi po pořezání,...
Jizva
Dobrý den Po operaci páteře v roce 2012 mám v levo...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nastartovani ovulace a úprava menstruačního cyklu

Dobrý den. V říjnu jsem vysadila HA a plánujeme miminko. Mám však problém s...

Nastipnuta kost 5.metarstazu

Dobry den pane doktore, mam nastipnutou kost 5. Metarstazu, prikladam rtg snimek....

Nastipnuty malicek na noze

Dobry den dne 30.11. jsem si nakopla malicek o obkladacky na vane,malicek byl...

Nástroj v břiše po operaci

Dobrý den,slyšel jsem,že se může stát,že po operaci zůstane nedopatřením v břiše...

Nástroj v kořenovém kanalku

Dobrý den Zubarmi nechal kus nástroje,v kořenovém kanálků(ani neinformovala),OK...

Nastřelení náušnic

Chtěla bych se zeptat jaká jsou rizika nastřelených náušnic a popřípadě jestli...

Nastřelení naušnic a keloid

Dobrý den, chtěla bych si nechat znova nastřelit naušnici. Mamka mi je nechala...

Nastřelení náušnic v těhotenství

Dobrý den,mám takový dotaz. Jsem ve 36.tt a potřebovala bych nastřelit lalůčky....

NASTŘELENÍ NÁUŠNICE, jaká jsou rizika?

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně nastřelení druhé náušnice. Jak moc je to...

Nastřelování x napichování naušnic u dětí

Dobrý den, stojíme před problémem, jestli vůbec dávat holčičce naušnice (kvůli...

Nastřihávání při porodu

Dobrý den, moje známá nedávno porodila a když jsme u ní byli, říkala, že je...

Nástup Depo-provery

Dobrý den, mám prosbičku ohledně Depo-Provery,kterou jsem si nechala aplikovat,jelikož...

Nástup dítěte do školky a psychika

Dobrý den, ráda bych se zeptala na Váš názor a radu, co dělat. Mé dítě nastoupilo...

Nástup do zaměstnání a zdravotní problémy

Dobry den Jsem po operaci stitne zlazy skoro 7let. Vsechnh vysleeky pri odchodu...

Nástup menstruace

Dobrý den. Mám dotaz ohledně nástupu menstruace. Zbývají mi v platíčku 2 prášky,...

Nástup menstruace po porodu

Jsem 11 měsíců po porodu a stále jsem nemenstruovala. Těhotenské testy jsou...

Nástup menstruace po styku a prerušení užívání HA

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je možné otěhotnět po nechráněném styku...

Nastup menstuace po vysazeni HA

Dobry den,vysadila jsem antikoncepci a ihned po 2 dnech krvacim velmi silne...

Nastup na materskou

Dobry den, planuji miminko ,ale delam na rizikovem pracovisti, praciji s nozem...

Nástup na mateřskou

Dobrý den, ráda bych se zeptala na jednu složitost. Termín porodu mám 1.2.2009....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pálení pat


MUDr. Věnceslav Černý

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Jizva po operaci srdce může být i nenápadná


Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci


Revmatoidna artrida


Mám na přirození takové malé pupínky


Zubní kaz


Laparoskopie odhaluje příčiny neplodnosti


MUDr. Dušan Rada

Ordinace PL stomatologa

S atopickým ekzémem k moři


Trpíte alergií? Otestujte si i krém na opalování


Absence menstruace


Angina


Časté průjmy


Pupínek pod prsem


Bolest a otok dásní a jazyka


Předávkování Helicidem

Co se stane když sním 8 kusů Helicidu naráz ? ..

Allergocrom pálení očí


MUDr. Jarmila Bartošová

Praktická lékařka

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×