Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Návrat ze zahraničí a karanténa

Infekce Anežka 4.5.2020

Dobrý den, jestliže přijíždím že Švýcarska a nechám si udělat test na covid 19 a bude negativní, musím i tak dodržovat karanténu? Dekuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Moravcová


Ano, musíte zůstat v karanténě, protože můžete být v inkubační době a test na koronavirus...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Návrat ze zahraničí a karanténa
Dobrý den. V pátek 13.3. jsem cestoval osobnim autem...
Návrat ze zahraničí a karanténa
Dobrý den, po sobotním návratu ze zahraničí (nikoliv...
Karanténa
Dobrý den, prosím Vás ráda bych se zeptala na přesný...
Návrat do práce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možný návrat...
Pacient s depresí v zahraničí
Dobrý den, mohu poprosit o radu? Kamarád je v zahraničí...
Pozitivní covid a karanténa
Dobrý den, léčím se s coronavirem od prokázaného testu...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Návrat účinnosti antikoncepce (Sylviane)

Dobrý den paní doktorko, po užití 2. pilulky (22:00) se mi za cca 3 hodiny...

Návrat vyrážky po přeléčení podezření na svrab

Hezký večer, léčila jsem se mastí Infectoscab, svrab nebyl vyloučen, ani potvrzen....

Návrat z Afriky

dobrý večer, dcera se vrátila po měsíci z Afriky, kde měla spoustu zdravotních...

Návrat z Anglie

Dobrý den prosím dnes večer se vrací syn kolegyně ze zájezdu z Anglie. Dva účastníci...

Návrat z Asie a riziko onemocnění koronavirem

Dobrý den, mohla bych se prosím zeptat na obecná pravidla pro návrat do práce...

Návrat z ciziny a karanténa

Dobrý den, přítel je momentálně pracovně ve Švédsku, ve čtvrtek se po 3 týdnech...

Návrat z Francie, coronavirus

Dobry den, mame zaplaceny zajezd autobusem do Francie, oblast Les Menuires,...

Návrat z Rakouska

Dobrý den. Dnes 12.3. se se svou rodinou vracíme z lyžařské dovolené v Rakousku...

Návrat z Rakouska a karanténa

Dobrý den. Včera jsem se vrátil z rizikové lokality (Rakousko, severní Tyrolsko)....

Návrat z Thajska

Vážená paní doktorko, manžel s dcerou (47 a 28 let) přiletí v neděli z Thajska,...

Návrat ze zahraničí a karanténa

Dobrý den. V pátek 13.3. jsem cestoval osobnim autem se dvěma spolucestujícími...

Návrat ze zahraničí a karanténa

Dobrý den, po sobotním návratu ze zahraničí (nikoliv "rizikové" země - Panama,...

Návrat ztracené menstruace

Dobrý den, ráda bych se zeptala , po anorexii, kdy jsem na 157cm měla nejméně...

Návrat žaludečních šťáv v noci

Dobrý den, mám problém se žaludkem cca 3 roky. Nepravidelně a nyní poměrně častěji...

Návrat žluči do žaludku


Návrat žluči do žaludku

Dobrý den, prosím o posouzení nálezu žluči v žaludku a zvolené léčby. Konstantní...

Návrh léčby

Dobrý den pane doktore! Jmenuji se Jaroslav je mi 79 let.Mám na nohou křečové...

Návrh na lázeňskou léčbu po totální endoprotéze kolene

Dobrý den jsem po operaci TEP kolene a má neurologycký moč. měchýř-inkontinenci...

Návrh na lázně

Dobrý den , mám prosbu . Je možné aby bratrovi nějaký lékař napsal lázně...

Návrh na odstranění vaječníku a vejcovodu kvůli cystě

Dobrý den. Opakovaně se mi objevila cysta na vaječníku. V minulosti jsem byla...