Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Pozitivní covid a karanténa

Infekce Josef 25.11.2020

Dobrý den, léčím se s coronavirem od prokázaného testu ( středa 18.11). Už vše OK, bez teplot, bolestí kloubů, krku. Jen trochu pachuť v puse a ztráta čichu. Chuť jídla mám.
Mohu s tímto deficitem příští týden do společnosti? Karanténa mě končí v sobotu 28.11. Nebo stále karantena. Obvodní doktorka mě na další test nepošle.
Slyšel jsem že někteří chodí do práce a čich stále nemají.
Děkuji za info.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Moravcová


Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. S uvedenými obtížemi do zaměstnání nastoupit můžete v ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Karanténa a pozitivní covid-19 ve společné domácnosti
Dobrý den Bylajsem pozitivní na covid testy karantena...
Pozitivní covid a karanténa
Dobrý den, před týdnem jsem došla bez příznaků na testy...
Pozitivní covid a karanténa
Dobrý den, Jsem z Polska ale bydlím v Česku ( studuji...
Pozitivní covid a karanténa
Dobrý den, nejsem zaregistrován u praktického lékaře-...
Karanténa a pozitivní covid-19
Dobrý den, mám prosbu. Můj otec (ročník 1960) byl...
Karantena a kontakt s covid-19
Dobrý den,chtěla bych se zeptat jak je to s karanténou...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Pozitivni antigen HLA-B27


Pozitivní antigenní test a neschopnost

Dobré odpoledne. Mám pozitivní PCR test. Od 16.11.21 nechodím do práce a lékař...

Pozitivní antigenní test na covid-19

Dobry den dcera ma koronavirus ,a ja jako matka jsem sla na pcr test po 7 dnech...

Pozitivní antigenní test po očkování covidu

Dobrý den, v pátek jsem byla na třetí dávce očkování proti Covidu. Dnes v pondělí...

Pozitivní antiTPO a otěhotnění

Dobrý den, u gynekologa mi byl udělán krevní odběr a zjistilo se toto: Prolaktin...

Pozitivní ASLO, ANCA

Chtěla jsem se zeptat,jak moc je vážné,když syn (5.měsíců) má pozitivní ASLO...

Pozitivní autopritilátky ANA

Dobrý den, ráda bych se informovala, dceři byly zjištěny před více než rokem...

Pozitivní BWR

Dobrý den, ohledně syfilis jsem tu přečetla hodně dotazů.Já bych se chtěla svěřit...

Pozitivní cirkulující imunokomplexy, mimojícnový reflux

Dobrý den. 20.1.2021 jsem absolvovala test na covid a byla jsem pozitivní. Průběh...

Pozitivní covid

Dobrý den, nejsem zaregistrovan u praktickeho lékaře. Teď jsem dostal pozitivní...

Pozitivní covid a karanténa

Dobrý den, nejsem zaregistrován u praktického lékaře- kde bych měl nahlásit...

Pozitivní covid a karanténa

Dobrý den, Jsem z Polska ale bydlím v Česku ( studuji a pracuji a jsem pojištěná)....

Pozitivní covid a karanténa

Dobrý den, před týdnem jsem došla bez příznaků na testy Covid 19 a byly pozitivní....

Pozitivní cytologie a HPV infekce

Dobrý den h gynekologie zjišteno . Ascus cytologie. Sestřička mi řekla že je...

Pozitivní EBV

Dobrý den, kvůli záchvatům bolesti nohou jsem navštívila svého PL. Mimo jiné...

Pozitivní FOB test

Dobrý den,v roce 2001 jsem byla operována na MOU Brno,16.týden těhotenství,nádor...

Pozitivní FOB test

Dobrý den, prosím o Váš názor ohledně mých potíží. Po tužší stolici jsem zahlédla...

Pozitivní GBS

Dobry den.Chtěla bych se zeptat,jsem ve 36 týdnu těhotenství a bylo my zjištěno...

Pozitivní HBcAG, protilátky negativní

Dobry den, chtěla bych se zeptat co znamená, když mi bylo v krvi nalezeno HBcAG...

Pozitivní HBsAg při užívání Danovalu

Dobrý den,dlouhodobě jsem užívala lék Danoval (=Anargil=Danazol) .Z důvodu...