Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Nazelenalý výtok z pochvy

Markéta . 12.9.2015 redakce uLékaře

Dobrý den, před 12ti dny jsem začala brát HA a objevil se mi dnes nazelenalý výtok, chci se zeptat, jestli stačí Canesten GYN mast, nebo si mám aplikovat i tabletu. Včera jsem měla pohlavní styk s partnerem a nevím jestli to na něj nemá taky nějaký vliv. Děkuji moc za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. David Neubert


Dobrý den. Nazelenalý výtok by mohl být příznakem bakteriálního zánětu. Canesten zkuste, ideálně i v kombinaci s poševním výplachem (Clogin, Rosalgin). Pokud potíže neustoupí do 3 dnů, navštivte gynekologa. Canesten je účinný pouze na kvasinky.

Související dotazy

Nazelenalý výtok
Dobrý den, koncem roku mne chirurgicky odstraňovali...
Výtok z pochvy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, na výtok z pochvy....
Výtok z pochvy
Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat. Už asi rok mám bílý...
Výtok z pochvy
Už docela dlouho man vytok z pochvy ,he mi 11 let....
Výtok z pochvy
Dobrý den, je mi patnáct let a už pátý den me trápí...
Výtok z pochvy
Dobrý den. Asi před dvěma týdny jsem měla jemný hnědý...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Navýšení testosteronu v těle

Dobrý den, měl bych takový dotaz... Je mi 20 let a hlavním důvodem, proč bych...

Naxyl

Dobry den. U lekare mi dali na bakterialni zanet pochvy(svedeni, paleni) naxyl....

Naxyl a ovlivnění antikoncepce


Naxyl na podrážděnou kůži?

Dobrý den, před pár dny se mi na hrázi zduřila kůže (nevím jak to popsat, vypadá...

Nazažený vnější postranní vaz kolene

Dobrý den, připravovala jsem se na Mataron a před 2 týdny jsem běžela dlouhý...

Nazelenalá moč

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat co může znamenat světle zelená moč, je opravdu...

Nazelenalá moč

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Na gynekologii mi objevili zánět močových...

Nazelenalá/do oranžova moč

Dobrý den, než se budu "plašit", chtěla jsem se vás zeptat, zda se můj jev...

Nazelenaly hlen

Dobrý den chtěla jsem se zeptat, zda by to mohlo být nějak vážné nebo jestli...

Nazelenalý výtok

Dobrý den, koncem roku mne chirurgicky odstraňovali nehet na palci nohy a pak...

Nazelenalý žalud

Dobrý den, je mi 14 let a mám nazelenalý žalud.Nad uzdičkou taková ta bříška...

Název léku

Obracím se na Vás s prosbou o název léku proti nespavosti, který obsahuje Melatonin.Zároveň...

Název léku

Dobrý den pani doktorko, chtěla bych se zeptat, zda-li je rozdíl ve složení...

Nazev léků

Dobrý den, chci se zeptat na název léků, užívaných při roztroušené skleroze,...

Název teto pilulky ?

Dobrý den pane doktore mám dotaz ohledně teto pilulky na obrázku. Pilulku jsem...

Nazloutla tekutina z penisu

Dobrý den, mám přítelkyní a jsme sexuálně aktivní a stalo se dvakrát že krvacela...

Nazloutlé oči

Dobrý den, mám gillbertův syndrom. Už tak rok mám nažloutlé bělmo(hodně) a...

Náznak další nemoci

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli výsledky krevních testů které uvedu...

Naznak sinistroskoliozy lehce snizený mop L5/S1 chondroza disku

dobry den mam dotaz byla jsem na rtg a nalez jen naznak sinistroskoliozy susp....

Náznak skoliózy

Dobrý den, mohla bych poprosit o přeložení nálezu na RTG. Náznak pravostr....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Komunikace místo afrodiziaka?


Zduřeniny pod žaludem II


Průjem, horečky, nevolnost


Ketony a těhotenská cukrovka


Přípravek Chlorella


Neustálé nutkání na močení


Cizí tělísko v oku


Kyselina acetylsalicylová dokáže pomoci i srdci


Přetržený vaz + meniskus


Sexuální touha, Nadrženost


Kýla a těhotenství


Gilbertova choroba


Naražená žebra


Vyrovnaná lordosa


Lymfangiom a obraz na MRi


LSIL včetně hpv, biopsie děložního čípku


Mohu se nakazit HIV z jídla?


MUDr. Zbyněk Luňáček

Praktický lékař pro dospělé

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×