Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Nebezpečné znaménko

Kožní obtíže ula . 4.5.2011 redakce uLékaře

Dobrý den, paní doktorko, na šlapce levé nohy na levé straně mám znaménko, které se mi příliš nezdá. Mám je tam cca rok a zdá se mi, že se zvětšilo. Přikládám fotografii. Měla bych s tímto znaménkem zajít ke kožní lékařce? Letos mi již jedno znaménko odebrala z pravé paže a bylo nebezpečné. Jsem světlý typ a hlavně na pažích a v dekoltu mám plno těchto tmavých znamének. Děkuji S pozdravem

Odpovídá:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Ano, mohlo by jít o dysplastický névus, doporučuji jeho vyříznutí.

Související dotazy

Znaménko
Dobrý den, asi před týdnem se mi objevilo toto vystouple...
Nebezpečné znaménko
Dobrý den. Na břiše se mi utvořilo nové, asi 1 milimetr...
Znaménko na tváři
Dobrý den, nechala jsem si laserem odstranit vystouplé...
Znaménko
Dobry den, chci se jen zeptat zda je tohle znamenko...
Znaménko
Dobrý den, chtěl bych se zeptat co to je? Jestli se...
Znaménko
Dobrý den, během měsíce mi na zádech vyrostlo znaménko....

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nebezpečí nákazy

Já bych se chtěl zeptat, které nemoci můžu chytit kromě nebo jaká je pravděpodbnost...

Nebezpečí nákazy

Měl jsem sex s prostitutkou , chráněný s prezervativem , ale bylo tam i nejaké...

Nebezpeči nákazy Herpes

Dobrý den paní doktorko, Včera jsem se seznámil s jednou ženou a večer jsem...

Nebezpečí otěhotnění při pettingu

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat: S přítelkyní jsme provozovali tzv. petting...

Nebezpečí v autobuse

Dobrý den,chtěl bych se zeptat trpím obcesí OCD.Trápí mě jedna věc,setkala jste...

Nebezpečná HA

Dobrý den, už přes 2 roky beru hormonální antikoncepci Mercilon, ale nemám...

Nebezpečná piha?


Nebezpečné aktivity v těhotenství

Dobrý den, mám 2 dotazy: 1)Jakým aktivitám by se žena měla ve 4.měsíci těhotenství...

Nebezpečné látky

Dobrý den p. doktorko. poprosil bych Vás o odpovědí na následující otázky. Pokud...

Nebezpečné sliny

Dobrý den, na ulici mi plivl do obličeje neznámý kluk. Ale obličej jsem si...

Nebezpečné znaménko

Dobrý den. Na břiše se mi utvořilo nové, asi 1 milimetr velké znaménko. Je mi...

Nebido

Dobrý den, byl mi diagnostikován hypogonadismus. Načež mi byl předepsán TST....

Nebido

DObrý večer paní doktorko, byl mi diagnostikován hypogonadismus, předepsán...

Nebilet a kvapky do nosa

Dobry den, uzivam Nebilet 5 mg pol tabletky rano na znizenie tepovej frekvencie...

Nebilet a Orlistat

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mohu kombinovat Nebilet /užívám 0-0-1/...

Nebilet, muze ovlivnit erekci?

Dobry den, kvuli vysokemu tlaku jsem zacal brat Nebilet, avsak, zda se mi, ze...

Nebilet+Citalec

DObrý den,chci se zeptat,zda se mohou současně užívat léky Nebilet,tableta a...

Nebolavý tvrdý vřed v ústech, který vznikl po kousnutí do těchto míst

Dobrý den. Asi před dvěma dny jsem se omylem kousla do vnitřní strany rtu. Dnes...

Nebolestivá boule na krku

Dobrý den, na začátku listopadu se mi udělala nebolestivá boule docela nízko...

Nebolestivá boule pod uchem

Dobrý den, asi před měsícem jsem měla bouli pod a za uchem. Bylo mi diagnostikováno...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vyvrknuty kotnik

Dobry den ! 20.2.06 jsem si vyvrknul kotnik pri fotbal,doslapl jsem na bok...

Loupání kůže na prsou


Angína, komplikace


Tranvestismus nebo shemale?


Bolesti po polypektomii


Ganglion? u dítěte


Kondom - správné nasazení


MUDr. Petr Havel

3HPHK, s.r.o.

MUDr. Libor Anděl

Gynekologická privátní praxe

Naxyl a ovlivnění antikoncepce


Plíseň


Ganglion a bolest kolene


MUDr. Jaroslav Šubrt

Praktický lékař

Bílé pupínky


Váček na patře


Roztroušená skleroza


Helicobacter pylori může být nenápadný zabiják


Na hrudi


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×