Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Nebolestivý útvar

Uši, nos, krk Ludmila 26.5.2020

Dobrý den, na právě části se mi zvětšil nějaký útvar, nijak to nebolí , ale je mi to divné více na foto. Nevíte co to může být? Zdá se to lehce do žluta zbarvením.dekuji

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Specializace: Praktické lékařství pro dospělé Pracoviště: MUDr.Vanda Řezníčková, všeobecné praktické lékařství

Dobrý den, obraz není zcela čistý, ale usuzoval bych na možnou komplikaci angíny na peritonzil...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Marcela Vykydalová

Specializace: Foniatrie, ORL (ušní, nosní, krční) Pracoviště: Soukromá ambulance ORL a foniatrie, Ostrava

Dobrý den, podle obrázku a anamnézy jde nejpravděpodobněji o tonsilární cystu, která nebolí...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Útvar na mandlích
Už nevím jak dlouho ale mám takový nebolestivý malý...
Útvar na chodidle
Dobrý den. Již několik měsíců mám na chodidle útvar...
Nebolestivý svědivý vřídek na kůži
Dobrý den, asi před 2 měsíci a se mi udělal vřídek...
Měkký útvar na zádech
Dobrý den, včera večer jsem si našla na zebrech v...
Podkožní útvar na penisu
Dobrý den, prosím Vás o radu. Před několika měsíci...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nebolestivé pupínky na jazyku a tváři

Dobrý den, Od začátku roku pozoruji v ústní dutině bílé skvrny a "pupínky",...

Nebolestivé uzlíky na penisu

Dobrý den. Asi před dvěma měsíci se mi na penisu pod žaludem udělaly tři bouličky....

Nebolestivé uzliny

Dobrý den, mám zvětšené nebolestivé uzliny nad penisem v tříslech na obouch...

Nebolestivé uzliny

Zdravím, mám v tříslech na každé straně cca 5 uzlin velikosti cca 1-3cm,...

Nebolestivé vřídky na penise

Dobrý den, asi týden mě trápí problém, když jsem na předkožce našel 3 vřídky,...

Nebolestivé vřídky v ústech

dobry den , chci se zeptat mam pomer s jednim muzem ktery predemnou mel spoustu...

Nebolestivé zvětšené uzliny

Dobrý den co signalizují zvětšené uzliny ktere NEJSOU bolestivé ani při pohybu...

Nebolestivý flek na zadní straně stehna

Dobrý den, objevila jsem na zadní straně stehna fialový flek o průměru cca...

Nebolestivý hrbolek na dásni

Dobrý den, zhruba 2 měsíce mám na horním patře na dásni polotvrdý nebolestivý...

Nebolestivý svědivý vřídek na kůži

Dobrý den, asi před 2 měsíci a se mi udělal vřídek v bederní oblasti, zkoušela...

Ńebolestivý útvar na noze

Dobrý den, chtěla jsem se s vámi poradit. Udělala se mi bulka na na nártu,...

Nebolestivý útvar na penisu

Na předkožce žaludu jsem objevil malou kuličku o velikosti hrášku, která mi...

Nebolestivý vřídek na penisu

Na penisu se mi objevil svetly nebolestivy vridek. Muzete mi navrhnout ci doporucit...

Nebolestivy vyrustek na vnitrni strane tvare

Dobry den, Zhruba pred tydnem jsem v ustech objevila nebolestivy vyrustek...

Nebolestivý výstupek na žaludu

Dobrý den, zhruba před dvěma týdny se mi na žaludu objevil nebolestivý "výstupek"...

Neboliaci ekzem

chcel by som sa spytat ci by nemohlo ist o pohlavnu chorobu asi pred mesiacom...

Nebolnost při prvním použití antikoncepce Dienille

dobrý den, chtěla jsem se poradit, včera jsem si vzala první prášek antikoncepce...

Neboslestivé pohyblivé malé bouličky v prsu

Dobrý den ,prosím o radu ,je mi 38.let a mám 2.děti věk 11-15. které jsem kojila...

Nebraní HA po pauze

Dobrý den, pane doktore, potřebovala bych poradit ohledně jednoho problému....

Nebrat další ATB bez základního vyšetření !!!

Dobrý den, Je nám s přítelkyní 22 let a máme dlouhodobé problémy. Začalo to...