Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

NECHTĚNÉ TĚHOTENSTVÍ

Antikoncepce DANIELA . 3.2.2010

Dobrý den, beru antikoncepci,ale nedávno sem si jednu pilulku zapoměla vzít a chvíli na to jsem měla pohlavní styk s mým přítele. Je možné, že i po dlouhodobém používaní a jednom vynechání můžu otěhotnět. Děkuju za rychlou odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den Danielo! Otěhotnět můžete, i když pravděpodobnost, že se tak stane je malá. Pokud od doby kdy jste zapomněla spolknout tabletu uplynulo víc než 12 hodin, měla byste až do konce cyklu používat doplňkovou antikoncepční metodu, např. kondom. Hezký den.

Související dotazy

Nechtěné těhotenství
Dobrý den jsem asi v 6 měsíci těhotenství a chci za...
Nechtěné těhotenství
DOBRÝ DEN, 30.5. JSEM DOSTALA MENSTRUACI. 4.6 JSEM...
Těhotenství
Dobrý den, mám s přítelem často nechráněný sex. Přítel...
Možnost otěhotnění po čtyricítce
Dobrý den, jsem tak trochu ve sporu se sestřenkou,...
Sterilizace
Dobry den je mi 30 a mam 4 deti uz to ctvrte bylo nechtene.chtela...
Nechtěné těhotenství?
Hezký den, poslední měsíc mám obavy z nechtěného těhotenství....

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nechtěné otěhotnění

Dobrý den, je možné, aby partnerka mého syna otěhotněla, když se při mazlení...

Nechtěné otěhotnění

Dobrý den, mám dotaz ohledně nechtěného otěhotnění. Před necelými dvěma týdny...

Nechtěné otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych vás moc poprosit o radu. S přítelem nám selhala antikoncepce...

Nechtěné otěhotnění

Dobrý den měl jsme s přítelkiný nechráněný sex bylo to pouze krátké a velmi...

Nechtěné otěhotnění

Dobrý den měl jsme s přítelkiný nechráněný sex bylo to pouze krátké a velmi...

Nechtěné otěhotnění

Dobrý den,jsem zoufalá!S přítelem jsme se moc rozvášnili,zapoměli na to,že neberu...

Nechtěné otěhotnění?

Dobrý den, přítelkyně má opožděnou menstruaci, jako každý měsíc. Je to již třetí...

Nechtěné početí

Dobrý den.Včera v noci se mi přihodila nehoda.Měla jsem pohlavní styk a nemohu...

Nechtěné pozření mravenců v těhotenství

Dobrý den, omylem jsem snědla živé mravence (bohužel jsem si potmě nevšimla,...

Nechtěně si uřízl kousek polštářku na prostředníčku

Dobrý den, včera jsme mi stalo že sem jsi nechtěně uřízl kousek polštářku na...

Nechtěné těhotenství

Dobrý den, 13. ledna mi započal nový menstruační cyklus. Nikdy jsem nebrala...

Nechtěné těhotenství

Dobrý den, s přítelkyní jsme měli nechráněný sex. Ale pouze malou chvíli, poté...

Nechtěné těhotenství

Dobrý den, již svůj dotaz pokládala, každopádně odpověď byla nedostatečná. Zeptám...

Nechtene tehotenstvi

Dobry den, Ve ctvrtek jsem si zapomnela vzit antikoncepcni pilulku (dieniele).....

Nechtene tehotenstvi

Dobry den. Chtela bych se zeptat . V utery jsem si delala TT a vysel mi pozitivni....

Nechtěné těhotenství

Dobrý den, dnes jsme s přítelkyní zkoušeli první sex. Vše šlo bez problému,...

Nechtěné těhotenství

Dobrý den jsem asi v 6 měsíci těhotenství a chci za každou cenu potrat udělám...

Nechtěné těhotenství

Přítelkyně mě orálně uspokojila a poté jsem se šel omýt. Asi 15 minut na to...

Něchtěné těhotenství

dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké jsou různé způsoby, jak se zbavit nechtěného...

Nechtěné těhotenství

Dobrý den. Jaká je šance otěhotnění pokud ke styku došlo asi 7 dní před obvyklým...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Dobrý den,mám 20 měsíční ...


Boule na hlavě


Vyrážka na penise


Bolest zápěstí


MUDr. Hana Černá

Gynekologická ordinace

Místo po vytrženém zubu


Hojivé stříbro uzavírá rány


MUDr. Robert Maxa

Stomatologická ordinace

MUDr. Milan Kasal

Ordinace PL pro dospělé

ANTIBIOTIKA A MARIHUANA


Akutní bolest zad, parestezie, diskopatie, útlak neurologických struktur


Vyrážka na hřbetu ruky


Praskliny na předkožce - kožní, nebo pohlavní nemoc?


MUDr. Romana Zlesáková

Ordinace PL pro dospělé

Dobrý den,


Trápí vás akné? Pleť vyčistí homeopatika!


Magnetická rezonance


Antibiotika OSPEN, délka užívání a nežádoucí účinky


Bolest v pravém podžebří


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×