Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Nemoc s ibalginem teploty 39+

Tereza . 8.3.2016

Dobrý den, bylo mi v neděli zlé ale pociťovala jsem takovou vnitřní teplotu. Vcera řekla doktorka že to nic není, dala nám léky : Dithiaden. Ještě to zhoršilo. A dnes jsem měla teplotu (38)a dala si ibalgin. A teď mám teplotu 39 + po konzumaci leku. Dala jsem si tedy i ibalgin. Já říkala hned, že to nepomůže. Naše doktorka mi pomohla s 0 nemoci ze 3. Proto se raději obracim na Vás.Ptam se tedy, zajít do nemocnice nebo jak pokračovat ? Moc Vám dekuji, Tereza 11let

Odpovídá:

MUDr. Monika Prachárová

Specializace: Pediatrie Pracoviště: Klinika pediatrie a neonatológie, Fakultná nemocnica Trenčín

Ahoj Terezo, když máš teplotu a žádné větší potíže, nemusíš hned běžet k lékaři, může jít jen o virózu a ta se dá zvládnout i klidem a vitamínem C doma. Teplota sama o sobě ještě není nemoc, proto ti teď neumím říct o co se může jednat. Záleží jestli se vyvinou i další potíže. Jestli by teplota neustupovala po pár dnech nebo by ses cítila hůř, zajdi za lékařem, může pomocí jednoduchého vyšetření zjistit jestli jde o virózu nebo nějakou bakteriální infekci a případně zvážit další vyšetření.

Související dotazy

Intoxikace Ibalginem
Dobrý den, mam dotaz kamarádka který je 20 let je silnějších...
Zvýšená teplota
Dobrý den, již potřetí tento týden se mi stalo, že...
Trvale zvýšená teplota
Dobrý den, asi před třemi roky jsem začala trpět na...
Měření teploty
Dobry den, dcera 21 mesicu ma periodicke horecky kazdy...
Teploty při průjmu
Dobrý deň. Mam 37 rokov, muž. Už 7 dní mám zvýšenú...
5. nemoc u dětí
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat na informace ohledně...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nemoc pohlavní

Dobrý den. Mám takový problém, zhruba před týdnem jsem měla svůj první pohlavní...

Nemoc pohlavních orgánů

Ahoj, hrozně mi smrdí vajca a nevím co mám dělat....byl jsem tak zoufalý, že...

Nemoc rtů

dobrý den ještě k mým problémum ze rtama dodavám,brali mi vzorek na histologii...

Nemoc ruce, nohy,usta

Dobry den, ma dcera ma podezreni na nemoc ruce,nohy,usta. Jsem v 6tydnu tehotenstvi....

Nemoc Ruce,nohy,ústa

Dobrý den,dnes nám byla diagnostikována tato nemoc,spozorovali jsme příznaky...

Nemoc ruce,nohy,ústa

Dobrý den, můj syn si z MŠ "přinesl" vyrážku, byli jsme učitelkami...

Nemoc ruka noha ústa v těhotenství

Dobrý den, v 5.tt jsem prodělala dětskou nemoc ruka noha ústa, jeden den jsem...

Nemoc ruka noha ústa v těhotnství

Dobrý den, v 5.tt jsem prodělala dětskou nemoc ruka noha ústa, jeden den jsem...

Nemoc růže

Dobrý den,moje dnes sedmiletá dcera prodělala ve třech letech růži.Měla ji v...

Nemoc růže doprovodná léčba

Dobrý den chtěl bych se zeptat po prodělání nedávné nemoci růže byla navržena...

Nemoc se snizenou teplotou

Dobry den, uz asi 3. den jsem nemocna. 1. den mě bolelo trochu v krku a lehce...

Nemoc sestry

Můj dotaz je velmi specifický, týká se mé sestry (60), je psychicky nemocná...

Nemoc sítnice

Přeji Dobrý den, Měl bych na Vás dotaz co si o tom myslíte. Můj problém se...

Nemoc sklivce

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Již před nějakou dobou jsem si všiml skvrnek...

Nemoc střeva x gynekologie?

dobrý den, jsem sice velmi obézní pacientka,nicméně hodně pohyblivá,pracuji...

Nemoc syringohydromelie

Dobrý den, mám dotaz ohledně nemoci syringohydromelie v oblasti c6 a c7.Dá se...

Nemoc štítné žlázy

Dobrý den po porodu mi zjistili z ultrazvuku zánět štítné žlázy. Krevní odběry...

Nemoc štítné žlázy

Dobrý den, je při takových to hodnotách štítné žlázy v pořádku dávkování 100letroxu?...

Nemoc štítné žlázy

Dobrý den, podle posledních výsledků mi byla zjištěna hodnota TSH 24,790, T3...

Nemoc ŠŽ

Dobrý večer ultrazvukove vyšetření štítné žlázy jsem měla dmv pořádku žádný...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×