Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Nemůže se jednat o neuroboreliozu ?

Infekce Adam 10.6.2017

Dobrý den. Je mi 32 let. Od roku 2011 mám problémy s polohovým vertigem a tinitem. Minulý rok se přidaly bolesti krční páteře. Pravidelně cvičím, ale krk je stále ztuhlý a křupe. Občasné bolesti hlavy, lehké závratě a pravidelné zhoršování/zlepšování tinitu. Momentálně bez polohového vertiga ( naposledy v lednu) . Bral jsem rivotril, betahistin, ataralgin, tebokan, ale všechno bez efektu. V současné době užívám siranalen (jednu tabletu večer) po kterém se mi zlepšil spánek a hořčík. Zkouším i tejpy, které mi pomáhají, ale jen dočasně. Poslední 3 měsíce cítím bolesti prstů na rukou. Neurolog mi diagnostikoval tetanii s perifernímí tetanickými příznaky a cervikalgii. V roce 2000 jsem prodělal boreliozu, minulý rok jsem byl na magnetické rezonanci (mozek a C páteř). Bez nálezu. Nemůže se jednat o neuroboreliozu ? Děkuji.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, uvádíte, že boreliosa proběhla r. 2000, co je už poměrně dlouhá doba, ale pokud ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Nemuze se jednat o trombozu?
Dobry den, posledni dobou citim tlak v nohou, boli...
Nemůže se jednat o septické stavy?
Dobrý den. Před sedmi lety jsem absolvoval 2 akutní...
Podezření na neuroboreliozu
dobry den,prodelala jsem dve preleceni lymske boreliozy,zjistena...
Nemůže to být sifilis
Nějaký čas mám na hrudníku takovéto skvrnky v poslední...
Nemůže se jednat o něco vážného, třeba o rakovinu?
Dobrý den byla jsem si nechat udělat krevní obraz jako...
Mám strach, jestli se nemůže jednat o leukemii
Dobrý de minulý tyd3n jsem byla na kontrole po Atb...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nemuzu najit doctora

Dobry den. Jsem cizinka. Potřebuji rusky mluvící practickeho lekare aby neměla...

Nemuzu otehotnet

Dobry den.Je mi 19 s pritelem se snazime zalozit rodinu ale nejde nam to.nemohli...

Nemuzu otehotnet

dobry den, jiz pres rok s pritelem usilujeme o miminko. bohuzel se nam nedari....

Nemuzu prijit na to co mi je

Dobry den, je mi cerstvych 18 let a pred pul rokem 1.5.2011 se mi narodil syn....

Nemuzu spat

Uz 4 den sem nezamhouril oko sem nesmirne unaveny zivase mi vpraci sem jak mrtvola...

Nemůže bílý prášek v léku kazit zuby?

Užívám každý večer Gabapentin Aurobindo 300 mg. Tento lék si vždycky rozpůlím...

Nemůže být poškozen plod po použití neznámého spreje?

Dobrý den, stala se nám s přítelkyní taková nehoda..přítelkyně antikoncepci...

Nemůže i nedále pokračovat infekce močových cest, příp. ledvin?

Dobrý den, chci se zeptat, zda u mě nemůže i nedále pokračovat infekce močových...

Nemůže jít o nějaký neurologický problém?

Zdali by bylo možné ráda bych slyšela Váš názor ohledně buzení syna (16 měsíců)...

Nemůže se jednat o něco vážného, třeba o rakovinu?

Dobrý den byla jsem si nechat udělat krevní obraz jako samoplatce. Zvýšené Leu...

Nemůže se jednat o septické stavy?

Dobrý den. Před sedmi lety jsem absolvoval 2 akutní operace perianálního...

Nemůže se nadechnout

Dobrý večer, mám na Vás otázku ohledně přítelkyně, jelikož si již nevím rady....

Nemůže se právě díky nálezu na EMG jednat o něco vážnější - ALS?

Dobrý den, Už 3 - 4 měsíce pociťuji slabost pravé nohy a ruce. Občas mívám...

Nemůže to být opravdu jen z prášků?

dobrý den mám velký problém udělaly se mi nepříjemné fleky po těle a vůbec...

Nemůže to byt příznak boreliozy?

Dobrý den, mou tříletou dceru zhruba před týdnem štípl komár do kolínka. Včera...

Nemůže to být rakovina?

Dobrý den, Chtěl jsem se zeptat, už delší dobu mam na ohrizku v horní části...

Nemůže to být sifilis

Nějaký čas mám na hrudníku takovéto skvrnky v poslední době se mě ale rozšiřují...

Nemůže to být slinivka?

Dobry den, chci se zeptat boli mne na dotek nebo pri nejakem pohybu vlevo na...

Nemůže to znamenat, že má prostata by již mohla být příčinou mých problémů?

Dobrý den. Prosím o radu ohledně vlivu prostaty na sexuální funkce a celkový...

Nemůžu brát antikoncepci

Dobrý den pane doktore, můj gynekolog mi zakázal brát antikoncepci,jelikož mám...