Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Nepatrná známka THC v moči

Nikol . 2.6.2015 redakce uLékaře

Potřebovala bych poradit... přitel je ve výkonu trestu, dnes jim dělaly testy na drogy z moči. Přiteli tam našli nepatrnou známku THC. Přítel si je ale na 100% jistý, že tuto látku neužil, poraďte prosím jak to může vyvrátit. Napadlo nás, že by šel na krevní testy ...

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Jistě je možné provést krevní testy, pokud vyšel test z moči pozitivní, těžko se na tom něco změní

Související dotazy

THC
Pokud můj přítel kouři pravidelně kouři doma marihuanu...
THC v moči
Dobrý den, s kamarádem jsem si před týdnem jednou potáhl...
THC v krvi
Dobrý den, chtěl by jsem se zeptat před týdnem jsem...
THC v moči
Chtěla jsme se zeptat, že jsem měla marihuanu cca před...
THC v moči
Dobrý den, mám na vás dotaz ohledně nálezu metabolitů...
Test moči na THC
Zdravím při normální odevzdání ranní moči na kontrole...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Neotigason , vliv na vývoj plodu

Dobrý den. Manžel užívá antibiotika Neotigason na oněmocnění kůže a v příbalovém...

Neotigason vs HA

Dobrý den,mám takový dotaz,již půl roku beru antikoncepci Lindynette20,první...

Neovladatelna touha

Dobry den. Jsme lesbicka a mam problem se sexem. Mam kazdy den nutkani a touhu...

Neovladatelné myšlení

Dobrý den. Jmenuji se Anna a je mi 14 let. Asi před 4-mi (5-ti) týdny jsme měli...

Neovladatelné myšlenky

Vážená paní doktorko, trápí mě delší dobu silné úzkosti, přičemž cca před 2...

Neovladatelné pohyby

Dobrý den, mám starost o bratra. Je mu 43 let a v posledních 2-3 letech se jeho...

Neovuluji+slabá menstruace

Dobrý den, Mám takový problém. Užívala jsem HA celkem asi 9let. Před čtyřmi...

Neovyklá bolest zadního stehenního svalu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak se zbavit bolest. Začal mě bolest zadní...

Nepamatuji si učivo

Dobrý den, předem se omlouvám jestli vám pokládám dotaz který by měl směřovat...

Nepapání

Dobrý den,mám syna kterému bude za chvíli rok,boužel máme problémy s papáním...

Neplánované otěhotnění

Dobrý den pane doktore, potřebuji pomoc. Zjistila jsem, že jsem těhotná až...

Neplánované těhotenství

Dobry den, nedávno mi začali bolesti v právem podbrisku, tupé, vystrelujici...

Neplánované těhotenství

Jaké je procento otěhotnění při přerušované souloži?

Neplánované těhotenství.

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem. Máme už čtyři děti, proto používáme...

Neplánované, nechtěné těhotenství

Dobrý den Mám na Vás dotaz ohledně nechtěného a neplánovaným otěhotnění. Neužívám...

Neplazí se

Dobrý den. Dceři bylo 10.měsíců a ještě se neplazí, nepodkládá kolínka pod břícho...

Neplazí se

Dobrý den. Dceři bylo 10.měsíců a ještě se neplazí, nepodkládá kolínka pod břícho...

Neplodne dni

Dobrý deň, neviem si rady s výpočtom neplodných dní, zistila som si ako sa to...

Neplodné dny

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, zda je možné otěhotnět i v neplodných...

Neplodne dny

Dobrý den Minuly tyden ve ctvrtek jsem mela nechraneny sex,ale partner se neudelal...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Léky na hubnutí


Extrakce zubu moudrosti - otok


Endokanabinoidní systém: ovlivňuje i vnímání bolesti


Bolest pod žebrem


Bolest mezi lopatkami, při nádechu


Malé puchýřky, pupínky na prstech ruky


Hormonální léčba rakoviny prsu – ne pokaždé je možná


Salmonelóza


Káva v dětském věku


Boulička u spodní čelisti u dítěte


Chronické bolesti zad, spinální stenóza, radikulopatie.


Antikoncepcia Minerva a Biseptol 480


Jaterní testy


Plicní embolie


MUDr. Martin Ralbovský

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

29. 2. je výjimečný den – Den vzácných onemocnění


M751 Syndrom manžety rotátoru


Bolesti zad a břicha(Ledviny?)


Vliv antibiotik Fromilid Uno na HA Clormetin


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×