Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Test moči na THC

Dětské nemoci Martin 2.7.2017

Zdravím při normální odevzdání ranní moči na kontrole je 0% procentí šance na zjištění THC?

Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková


Dobrý den, záleží, na co je moč testována, dnes jsou běžně dostupné papírky na testování základních drog v moči a test trvá několik sekund, ale při běžné prohlídce či kontrole moči například po léčbě angíny či infekce močových cest se tento test běžně nedělá, s pozdravem, Dr. Horáková

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Test na THC
Dobry den chci se zeptat prvni tyden v lednu jsem mela...
THC v moči
Chtěla jsme se zeptat, že jsem měla marihuanu cca před...
THC v moči
Dobrý den, mám na vás dotaz ohledně nálezu metabolitů...
THC v krvi
Dobrý den, chtěl by jsem se zeptat před týdnem jsem...
THC
Pokud můj přítel kouři pravidelně kouři doma marihuanu...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Test hiv

Dobry den, chci se zeptat, kdy jit na test hiv, kdyz jsem mel rizikovy styk...

Test HIV

Dobrý den, absolvovala jsem na HIV asi 12 týdnů po rizikovém chování. Šlo o...

Test hiv

dobrý den, pane doktore, v polovině října jsem měl rizikový styk s partnerkou,...

Test HIV

Dobry den, chtela bych se ujistit. V cervenci 2013 jsem mela rizikovy pohlavni...

Test HIV a Syfilis

Dobrý den, mám dotaz ohledně léku Dolmina 50. Použil jsem tento lék 1x v sobotu...

Test hiv dodatek

Dobry den, myslela jsem to tak, ze jsem byla po 3 mesicich na testech na hiv...

Test hiv při těhotenství

Dobrý den, paní doktorko, chtěla jsem se ještě zeptat, jestli se hiv testuje...

Test krve

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zdali se testuje krev na HIV při běžné preventivní...

Test moči

Dobrý den, pomocí diagnostického proužku (papírku) jsem si udělal test moči...

Test moči

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli při 2. třídy lékařské prohlídky přijdou...

Test na antigen hbs ag

Dobrý den pane doktore, 48 dnů po rizikové události jsem si nechala udělal test...

Test na autoprotilátky a antibiotika

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda dlouhodobě podávaná antibiotika (cca. 1...

Test na boreliozu

Dobry den, boli mi robene testy na boreliozu. Vysledky:S anti-Bor b. IgM...

Test na boreliozu

Zitra rano jdu na testy na boreliozu muze test nejak ovlivnit kdyz si dnes zakourim...

Test na cukor v tehotenstve

Dobry den. Mam absolvovat test na cukor v 24tt. Ja vsak nic sladke nejem preto...

Test na cukrovku v těhotenství

Dobrý den, dnes jsem se dozvěděla výsledky na cukr, který jsem podstoupila v...

Test na drogy


Test na GO


Test na helicobacter pylori


Test na hepatitidu C


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Stálé svědění v zádech

Dobrý den, nevím jak to mám vysvětlit, ale asi pár let mě svědí záda na levé...

Bolest pánevních kostí

Dobrý den, mám asi 3 měsíce palčivou bolest pánevních kostí. Pokud jsem v klidu,...

Zánět žil

Dobrý den, mám zanet žil už 10 dnů a noha me pořad boli..mažu si ji masti, chladim,...

Furunkl

Dobrý den. Před dvěma dny se mi udelala na trisle boulicka. Na dotek bolestiva....

Alkohol po antibioticích

Dobrý den Kdy je možné po dobráni Xorimax 500 požít alkohol Děkuji

Nespavost po vysazení Mirzatenu

Dobrý deň prajem, prosím o radu 1,5 roka som užívala liek Mirzaten kvôli úzkostiam...

Bulka nad pupíkem

Dobrý večer, přítel dnes začal pozorovat bouli na břiše. Je lehce viditelná...

Hodnoty pro ft4 a TSH

Dobrý den, můžete mi prosím sdělit, jaké jsou mezní hodnoty pro hormony ft4...

Bolest kolene

Dobrý den, jsem po ASK pravého kolene od 8.1.2017. Přetržené meniskusy a křížové...

Váha a užívání Prednisonu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné při užívání Prednisonu zhubnout?...

Bolest stehen v zadní části

Dobrý den, je mi 32 let a cca 3 dny mě bolí zadní strana stehen. V klidu v...

Primární Raynaudův syndrom

Dobrý den, dceři je 17 let a často ( hlavně v zimě) jí flekatí ( bělají ) prsty,...

Vysazování benzodiazepinu

Dobrý den, prosím vás poradte me jaký lék se má brát při snižování benzodiazepinu....

Výrustek u kloubu palce nohy

Dobrý den, mamku (55let) už několik let trápí bolest nohou, z boku ze strany...

Kolagenoza

Dobry den chtela bych se zeptat.. Mam vsechny projevy revmatoidni artritidy...

Bulka na varleti

Dobry den mam dotaz mam jedno varle vetši než to druhe a na pravim varleti ze...

Bulka předloktí

Dobry den,udelala se mi tvrda bulka na predlokti, pri zmacknuti me boli. Delam...

Hematurie

Dobrý den, byla mi lékařem zjištěna mikroskopická hematurie (zpráva: M + S krev...

Komorová tachykardie a sex

Dobrý den, Ve zkratce mne trápí arytmie (komorová tachykardie) a přílišná huť...

Zlomený palec u nohy


Zavřít reklamu