Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Netypická barva nosu

Kožní obtíže Radka 23.5.2017

Dobrý den,

je mě 47 let a beru léku na vysoký TK-Vasocardin.Poslední dobou mi moje matka neustále tvrdí, že mám fialový nos.Asi před rokem jsem byla preventivně na EKG i na rentgenu plic, kde nic nezjistili.Fialovou barvu v obličeji mám už od dětství např. při sportu, nebo v létě při pobytu na slunci.Nevím, jestli mám jít na nějaké podrobnější vyšetření a zajímalo by mě jestli běžné EKG odhalí nějakou skrytou vadu srdce !Já nějaké potíže nepocituji, občas mě bolí záda trochu i na hrudi, ale přičítám to větším prsům, problémům s krční páteří a také bych potřebovala zhubnout !Děkuji za odpověd !

Odpovídá lékař:

mjr. MUDr. Denisa Gottvaldová


Dobrý den,

EKG neodhalí "skrytou vadu srdce". Na EKG může být vidět infarkt, různé arytm...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Změna barvy a konzistence spermatu
Zdravím. Cca měsíc zpátky se mi změnila barva spermatu...
Černé uhlí a barva spermatu
Dobrý den, chci se zeptat- může mít živočišné uhlí...
Barva panenské blány
Nedávno jsem se Vás ptala, proč věneček mění svoji...
Změna barvy vlasů
Dobrý den, neumím si to dost dobře vysvětlit. Celý...
Barva na vlasy a těhotenství
Dobrý den, Jsem v 1. trimestru těhotenství (začínám...
Nos
Občas mě bolí nos a boli na dotik špička Nosu s červená...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Neteklé uzliny v krku a dutině ústní

Dobrý den, již po dobu cca 2 let mě trápí nateklé uzlinky(nevím jak na nazvat...

Neteř

Mojí 13 letou neteř bolí na hrudi, strašně špatně se jí dýchá. Má zvětšená játra,...

Netěsnící kardie

Dobrý den, je mi 20 let a už asi čtyři měsíce jsem měla problémy s tím, že mi...

Netopýr a vzteklina

Dobrý den, nejsem si jistý, zda mi můžete poradit, přesto se zeptám. Včera v...

Netopýr v bytě

Dobrý den, když jsem se ráno probudila, spal se mnou v ložnici netopýr. Nesahala...

Netraveni

dobry den mam kvam dotaz.mam dvoj a pul rocnu cerku.nevim jestli toje dobre...

Netrávení bílkovin

Dobrý den , je mi 15 let a chtěl jsem se zeptat , jak vypadá , když člověk...

Netrofily

Dobrý den, můj otec byl na odběru krve a zjistili mu, že má neutrofily 6,4....

Netuším co mi je...

Teplotu mam normální po celou dobu. Mych příznaků je mnoho, ale zatím se mi...

Netvrdnutí penisu

Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli je normální, že když s přítelem chceme...

Netypická závrať?

Omlouvám se, pokud dotaz přijde podruhé, nějak nemohu poznat, zda před chvilkou...

Netypické bolesti břicha

Dobrý večer, V posledních pár dnech mě trápí občasné silné křeče pod pupkem...

Netypický pásový opar

Dobrý den, ráda bych se zeptala na váš názor. Před cca 10 dny se mi udělaly...

Netypický průběh nemoci ??

Dobrý den, chtěla bych se zeptat z pátka na sobotu synovi 16 let lehce opuchl...

Neublíží Laktobacily v těhotenství?

Dobrý den p. doktorko jsem nyní ve 28tt a koupila jsem si v lékarně Laktobacily...

Neúčinná anestezie u zubaře

Dobrý den. Zubní lékař v rámci inovace změnil anestetikum. Původní zložení...

Neúčinná léčba antibiotiky

Dobrý den, manžel před měsícem prodělal těžký zánět průdušek (možná zápal plic)...

Neúčinnost léků proti bolesti

Dobrý den Mám na Vás dotaz ohledně svého bratra, na kterého nepůsobí žádné...

Neúčinnost premedikace Dormicem

Dobrý den, byla jsem na koloskopii a dostala premedikaci Dormicum. Kromě...

Neudělal se do mě

Dobrý den. Jaké je riziko otěhotnění, když beru antikoncepci a přítel se do...