Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Neurotop

Psychika Marketa . 22.12.2008

Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat. Mám předepsaný lék na deprese neurotop a zajímalo by mě jestli po určité době, je možné mít na tomto léku návyk. Vím, že třeba neurol je návykový, ale o tomto léku jsem se nic takového nedočetla. Předem děkuji za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Neurotop nepatří mezi návykové léky. Nicméně stejně jako u jiných antidepresivně působících látek je léčba dlouhodobá a pokud lékař rozhodne, že bude vysazena, děje se tak zpravidla pomalu a postupně.

Související dotazy

Neurotop
Dobry den,uzivam lek neurotop,nejdriv neurotop200 u...
Užívání Neurotop retard 300
Prosím o radu: Již 2 měsíce užívám Neurotop retard...
Neuralgie trigeminu
Dobrý den, před 3mi týdny mi začala růst osmička, což...
Epilepsie
již 22 let trpím epilepsií,kterou pravděpodobně způsobilo...
Gynekologie
Dobrý den chtěla bych se zeptat,přítel má epilepsii...
Epilepsie
Dobrý den chtěla bych se zeptat,přítel má epilepsii...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Neuropatie při diabetu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaké léky se používají při neuropatických...

Neuropatie tenkych vláken

dobrý den můj problém je už od října kdy jsem po námaze šla jsem o strany...

Neuropatie v zápěstí

Dobrý den!Chtěla bych se zeptat.Byla jsem na vyšetření EMG s pravou rukou ohledně...

Neuropatie vs klouby

Dobrý den, trpím neuropatickou bolestí hlavy (řezání, pálení, brnění, cukání)...

Neuropatie?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda je možná příčina mých potíží neuropatie....

Neuropatie?

Dotaz od mé matky: Na podzim jsem při normální chůzi dostala hroznou, palčivou...

Neurosvalová bolest zad

Dobrý den, obracím se na vás s prosbou o radu, případně odkaz, kde by mi mohl...

Neuroten a marihuana

Dobrý den, před asi třemi měsíci jsem byla na operaci nezhoubného nádoru mozku....

Neurotická ataka

Dobrý den.Můj syn dostal na prostatidu antibiotika Doxyhexal.Bral je téměř 3...

Neuroticke potize

Jiz delsi dobu asi tak pet let se lečim na vyssi tlak a cholesterol, k tomu...

Neurotop

Dobry den,uzivam lek neurotop,nejdriv neurotop200 u nej je v pribalovem letaku...

Neurotop Retard 200

Dobrý den, manžel užívá cca 4 roky Neurotop Retard 1 tbl 2x deně. je možné,...

Neurovaskulární konflikt


Neuroviry

Dobrý den, po 5měsících se lékaři dopracovali k tomu, že za mou stálou bolest...

Neuroza

Dobrý den. Už asi půl roku mě trápí žaludeční neuróza. Začalo po velmi stresové...

Neuroza

Dobrý den, mám problém, že jsem šílený "nervák". Jakmile zjistím, že mě čeká...

Neuroza

Dobrý den,před 10 lety mi diagnostikovali panickou poruchu,chtela bych se zeptat,jaky...

Neuroza ,podrazdenost

Dobry den, mam jiz od mala zaludecni neurozu ,s kterou jsem se naucil zit ....

Neuroza dychani

Dobry den, od mala trpim na zaludecni neurozu ,pocit spatneho dychani . S vekem...

Neuroza napeti spatne dychani

Dobry den, rad bych se zeptal ,ktere AD by mohlo ucinkovat na mou neurozu -...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×