Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Nimesil

Tomas . 5.5.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, před 4 dny sem byl u doktora protože mě bolí nadvarlata a třisla a někdy mám žlázy co vedou do nadvarlat zduřele . Doktor mě vyšetril nic nenašel a předepsal mi nimesil po 2 dnech jsem se osypal . Volal jsem mu řekl at vysadim nimesil. Chtěl bych se zeptat z čeho mě to může bolet určitě až pudu zase na urologii daj mi jen něco na bolest . Mám strach abych jednou mohl mít děti. Děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Dobrý den, bolesti jsou často jen funkční - znamená to, že tam máte něco zhmožděné. Nejlépe Vám pomůže několikadenní neprostý fyzický klid, těsné spodní prádlo, chladivé obklady a něco od bolesti například Ibalgin. Pokud jste měl ultrazvuk, tak je pravděpodobnost ohrožení plodnosti onemocněním mizivá

Související dotazy

NImesil a jaterní onemocnění
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, zda je možné brát...
Nimesil a Warfarin
Nimesil mi velmi dobře zabírá na bolesti kyčlí - užívám...
NImesil a riziko infarktu, mrtvice
Dobrý den. Ráda bych se zeptala,zda mohu bez obav užít...
Nimesil
Dobrý večer, Mám asi problém, dnes jsem po extrémním...
Nimesil
Dobry den, prosim vas, snizuje nimesil antikoncepcni...
Nimesil
Dobrý den, beru nimesil a otéká mi obličej a oči. Je...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nikotin

dobrý den mohu mít abstinenční příznaky po nikotinu i po sto dnech nekouření...

Nikotin a imunita

Dobrý den, při vyhledávání účinků nikotinu na lidský organismus jsem na jedněch...

Nikotin v těle

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak dlouho v těle vydrží nikotin. Po 10ti letém...

NIKOTIN/KOTININ

Moc vám děkuji za předešlou odpověď ohledně nikotinu ale chtěla bych se zeptat...

Nikotinove naplasti

Dobry den pani lekarko. Obracim se na Vas z pomoci ohledne koureni. Matka kouri...

Nikotinové žvýkačky

Dobrý den. Prosím o váš názor. jsem odnaučený kuřák, kouřila jsem 20 let, přestala...

Nikotinové žvýkačky

Dobrý den, můj známý již 3 roky nekouří - skoro denně po celou dobu žvýká nikotinové...

Nikotiv v těle

Dobrý den chtěla bych se vás zeptat když jsem poslední cigaretu měla naposled...

Nilocin a alkohol

Dobry den, 8. Den uzivam 2x12 hod atb nilocin, zajimalo by me jestli dnes muzu...

Nimenrix

Dobrý den, cchtěla bych se zeptat na vakcinu nimenrix. Já jako matka mám RS...

Nimesil

moze sa na nimesil pit alkohol pivo vodka alebo je to nebezpecne myslim dve...

Nimesil

Dobry den, moje známá (52 let) užívá Nimesil pravidelně necelé 2 roky. Měla...

Nimesil

Dobrý den, chtěla bych se jen zeptat, zda má někdo lepší informace o léku Nimesil....

Nimesil

Dobrý večer, Mám asi problém, dnes jsem po extrémním trhání kořenu zubu, Dr.mi...

Nimesil

Dobrý den, beru nimesil a otéká mi obličej a oči. Je to napsané ve vedlejších...

Nimesil

Zdravim..vadí podání nimesilu při užívání depakine chrono?Karel

Nimesil

Dobry den, prosim vas, snizuje nimesil antikoncepcni ucinky? Dekuji za odpoved

Nimesil

Dobrý den, dostala jsem od lékařky Nimesil na bolestivou blokaci zad. Jelikož...

NImesil a jaterní onemocnění

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, zda je možné brát lék Nimesil, když má pacient...

Nimesil a jeho bezpečnost

Dobrý den, omlouvám se za tento dotaz, ale dostala jsem od mého lékaře Nimesil...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest pod žebry

Dobrý den,loni jsem mela zvýšené ALP na 3,19 jinak nic.Doktorka rekla,ze to...

Amitriptylin a léky na zácpu

Dobrý den, moje teta (47) trpí velmi silnými depresemi a jediné antidepresivum,...

Opomenutí pilulky

Dobrý den, užívám antikoncepci Lindynette 20 (21+7), užívám ji běžně okolo 16...

Roztroušená skleroza


Užívání antikoncepce a otěhotnění


Operace stenozy L5/6vlevo (II/2015

Dobrý den,jsem po operaci stenozy L5/6 vlevo(II/2015) pro neustálé bolesti v...

Rakovina mozku/míchy

Mám problém zezadu na hlavě mám malou bouli a nechce zmizet mám jí tam asi už...

Otok obličeje


Norethisteron

Dobrý den, chystám se začít užívat norethisteron, kvůli posunutí menstruace...

Průjem po dobrání AMOKSIKLAV 1g


Euthyrox a vliv na akné

Dobrý den, byla mi zjištěna snížená funkce štítné žlázy a předepsán euthyrox...

Skoliosa páteře

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Dnes jsem dostala nález z RTG páteře Th a...

Boule/otok na vnitřní straně nohy vedle nártu a pod kotníkem

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Koncem prosince jsem byla na lyžích,...

Koleno

Dobrý den,jsem po MRI kolene.Mohl byste mi vysvětlit tento nález a doporučení...

Centrum zraku

Dobrý den, moje maminka má problém, že jí ráno (jednou i večer, ale opět po...

MUDr. Marie Zímová

Ordinace PL stomatologa

Leukemie -CML

Dobry den.Mužu žádat o invalidni duchod,když mám CML od záři tohoto roku marodim...

Točení hlavy vleže na zádech


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×