Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Nikotinový výrobek a spermie

Neplodnost a IVF Jakub 1.10.2020

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli užívání nikotinového výrobku LYFT snižuje kvalitu spermii nebo dokonce způsobuje neplodnost. Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Lenka Smejkalová

Specializace: Praktické lékařství pro dospělé

Dobrý den pane Jakube.
Děkujeme za Váš dotaz. Bohužel se jedná o nikotinový přípravek. Tudíž se i při jeho užívání projeví negativní účinek nikotinu. A to je především snížená pohyblivost spermii, která může vést k neplodnosti. Nicméně tento účinek se dá zvrátit správnou životosprávou a vynechání nikotinu. Přeji hodně štěstí.

Související dotazy

Spermie
Zdravym mam takovy problem že moje spermie smrdí nebo...
Spermie
Dobrý den, rád bych se zeptal...přežívají spermie(jsou...
Spermie
Dobry den, kdyz si tzv. "Vyhonim,, , nemuzu prijit...
Spermie
Dobrý den. Mám dotaz. Moje spermie nejsou klasicky...
Spermie
Dobrý den rád bych se zeptal, zda "dokážou být spermie...
Spermie
Dobrý večer. Měla bych takový dotaz. Dělám to s přítelem...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

NIKOTIN

Dobrý den, jsem mladá dívka a dneska mě kamarádky donutili si dát jednu cigaretu...

Nikotin a demence

Dobrý den, je pravda že nikotin snižuje riziko alzheimerovi a parkinsonovy choroby?

Nikotin a imunita

Dobrý den, při vyhledávání účinků nikotinu na lidský organismus jsem na jedněch...

Nikotin a vysoký krevní tlak

Dobry den, lecim se s vysokym tlakem je mi 25let uzivam tezefort 80/5 prestal...

Nikotin v těle

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak dlouho v těle vydrží nikotin. Po 10ti letém...

NIKOTIN/KOTININ

Moc vám děkuji za předešlou odpověď ohledně nikotinu ale chtěla bych se zeptat...

Nikotinismus

Dobrý den , 24.7. jsem byl v nemocnici na bimaxilární korekci obou čelistí,...

Nikotinove naplasti

Dobry den pani lekarko. Obracim se na Vas z pomoci ohledne koureni. Matka kouri...

Nikotinové žvýkačky

Dobrý den, můj známý již 3 roky nekouří - skoro denně po celou dobu žvýká nikotinové...

Nikotinové žvýkačky

Dobrý den. Prosím o váš názor. jsem odnaučený kuřák, kouřila jsem 20 let, přestala...

Nikotiv v těle

Dobrý den chtěla bych se vás zeptat když jsem poslední cigaretu měla naposled...

Nilocin a alkohol

Dobry den, 8. Den uzivam 2x12 hod atb nilocin, zajimalo by me jestli dnes muzu...

Nimenrix

Dobrý den, cchtěla bych se zeptat na vakcinu nimenrix. Já jako matka mám RS...

Nimesil

moze sa na nimesil pit alkohol pivo vodka alebo je to nebezpecne myslim dve...

Nimesil

Dobry den, moje známá (52 let) užívá Nimesil pravidelně necelé 2 roky. Měla...

Nimesil

Dobrý den, před 4 dny sem byl u doktora protože mě bolí nadvarlata a třisla...

Nimesil

Dobrý den, chtěla bych se jen zeptat, zda má někdo lepší informace o léku Nimesil....

Nimesil

Dobrý večer, Mám asi problém, dnes jsem po extrémním trhání kořenu zubu, Dr.mi...

Nimesil

Dobrý den, beru nimesil a otéká mi obličej a oči. Je to napsané ve vedlejších...

Nimesil

Zdravim..vadí podání nimesilu při užívání depakine chrono?Karel

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vrzání kloubů

Dobrý den, když udělám dřep nebo ráno vstanu, slyším ,,vrzání,,v kolenou. Je...

Žlutá barva stolice, užívání antibiotik

Pekný deň, spozorovala som zmenu farby stolice. Je žltá(horčicova) s viditeľným...

Ejekční frakce

Dobrý den.Bylo mi echu naměřeno EFLK 60%.Je to málo nebo moc nebo akorát jaký...

Bílý tvarohový výtok

Dobry den, Chtela bych se zeptat na par veci. Uz docela dlouho me trapi...

Uzly na laloku štítné žlázy

Dobrý den,prosila bych o vysvětlení.V unoru jsem byla poslána na UTZ se štítnou...

Antibiotikum Biseptol

Dobrý den, před týdnem mi ošetřující lékařka předepsala Biseptol kvůli zánětu...

Zvýšené riziku Downova syndromu

Dobry den, je mi 29let a cekam druhe miminko, jsem ve 13tt. Prvni tehotenstvi...

Vyšší spodní tlak a vysoký tep

Dobrý den, je mi 17 let. Mám angínu a paní doktorka mi předepsala antibiotika...

o 1,5cm delší noha po náhradě kyčel. kloubu

Dobrý den,po operaci (endoprotéza kyčel. kloubu) mám operovanou nohu o 1,5cm...

Deprese a ztráta motivace

Dobrý den. Potřeboval bych prosím radu ohledně svého psychického stavu. Poslední...

Vysoké crp u ročního dítěte

Dobrý den, dnes jsem se dozvěděl od bratra že dnes již potřetí za poslední tři...

Výsledky magnetické rezonance mozku

Dobrý den, chtěla bych požádat o posouzení zprávy z MR mozku mého syna - 6...

Tuhnutí (trnutí) levé části obličeje

Dobrý den, Mám problémy, které mě trápí asi tak už 2 měsíce. Nejdříve to začalo...

Kontakt s covid-19 a karanténa

Dobrý den mám dotaz měl jsme příznaky a byl jsem na testech protože jsem byl...

Silný žlutohnědý výtok

Dobrý den, mám takovy menší dotaz muj gynekológ momentálne nepracuje má dovolenou...

Bolest mečovitého výběžku

Dobrý den. Již asi měsíc mě bolí mečovitý výběžek. Bolí při dotyku, zakašlání...

Bolesti břicha, pocit plnosti, bolest zad

Dobrý den, mám tak 1/2 roku bolesti břicha, byl jsem na kolonoskopii, gastroskopii,...

Svědění kolem konečníku

Dobrý den, Před několika dny mě svědilo okolí konečníku. Po pár dnech to přestalo,...

Přibírání na váze

Dobry den též mam problém se zaživaním mela jsem helikobaktera a našli mi líny...

Bolest v krku a ucha při polknutí

Dobrý den, v nedeli jedu na dovolenou a mě asi před třema dněma začlo bolet...

Reklama