Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Nízká děložní sliznice

Gynekologie dasa . 20.5.2009

Dobrý den, snažím se podruhé otěhotnět. 1. dítě se nám narodilo díky inseminaci. Vzhledem k anovulaci jsem již 3x absolvovala stimulaci Fostimonem a výška děložní sliznice byla vždy max. 6 mm. výsledky krevních testů i štítné žlázy jsou v pořádku. Je vhodné užívat např. Sarapis nebo contryhelový čaj? Nyní mám předepsanou na 3 měsíce antikoncepci, zda po jejím vysazení dojde ke změně. Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, bylinné přípravky zkusit můžete, mohly by pomoci a neměly by uškodit.

Související dotazy

Děložní sliznice
Co je děložní sliznice chci otěhotnět bila jsem u doktora...
Vysoká děložní sliznice
Dobrý den,včera mi byla naměřena vysoká děložní sliznice...
Mimoděložní gravidita
Dobry den, Chtela jsem se zeptat - roste pri mimodeloznim...
Vysoká děložní sliznice, je to DOBŘE nebo ŠPATNĚ?
Prosím, pokud má žena vysokou děložní sliznici, je...
Děložní sliznice 12mm, je nutná kyretáž?
dobrý den, lékař mi naměřil děložní sliznici 12 mm,...
Nízké endometrium, mukometra při HAC
Dobrý den, je mi 39 let a používám antikoncepci Nuvaring. Byla...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nitroocni tlak a lymfaticka masaz

Dobry den, je mi 32, chci se zeptat jestli u lymfaticke rucni masaze je kontraindikace...

Nitroocni tlak a porod

Dobry den, chci se zeptat jak casto je kontraindikovan prirozeny porod u vyssiho...

Nitrooční tlak

Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o radu. Již několik let (min.10) mi přetrvává...

Nitrooční tlak

Dobrý den,před necelým rokem mi při prevenci zjistili zvýš.nitrooční tlak,původně...

Nitrooční tlak

Dobrý den je mi 22 let a chtěla bych se zeptat dneska jsem podstoupila vyšetření...

Nitrooční tlak

Dobrý den, byl mi naměřen vysoký oční tlak /35 torr/. Můžu s tímto zdravotním...

Nitrooční tlak

Dobrý den užívám mastičku Locoid Lipocream 0,1% a dočetla jsem se že se nesmí...

Nízká BT a přitom pozitivní LH testy

Dobrý den, chtěla jsem se s vámi poradit. Nyní dtuhý měsíc užívám Clostilbegyt,...

Nízká citlivost

Dobrý den.Omlouvám se,ale píšu přes přítelkyně účet. Je mi 47 let a zhruba...

Nízká citlivost penisu

Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli není nějak možné zvýšit citlivost žaludu....

Nízká děložní sliznice

Dobrý den, docházím na umělé oplodnění. Bohužel i po stimulaci hormonálními...

Nízká děložní sliznice

Dobrý den, stačí 4mm sliznice na otěhotnění? Potýkám se údajně s nedostatkem...

Nízká děložní sliznice

Dobrý den paní doktorko, mám velmi nízkou děložní sliznici a proto nemůžu otěhotnět....

Nízká děložní sliznice, rozhozený cyklus

Dobré odpoledne, je to víc jak půl roku, co jsem vysadila HAK. První tři měsíce...

Nízká diastola

Dobrý den. Je mi 71 let a poslední dobou mě zlobí KT. V mladých letech jsem...

Nízká frekvence pohlavního styku

Dobrý den pane doktore, ráda bych se poradila s vámi, jako s odborníkem. Mám...

Nízká hemživost spermijí

Dobrý den,znamená nízká hemživost spermijí u partnera,že nemohu otěhotnět přirozenou...

Nízká hladina AMH

Dobrý den , před nedávnem jsem si jako samoplátce nechala udělat test na Amh. Posílám...

Nízká hladina AMH

Dobrý den, je mi 23 let a byla mi naměřena hodnota AMH 1,45. Chtěla bych se...

Nízká hladina bílých krvinek

dobrý den,mé dceři je 7 let a skoro každý večer si stěžuje na bolest hlavy.Nyní...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Urologické vyšetření


Prasklá kůže (rýha) v pravém třísle


"Škubání v břiše"


MUDr. František Busta

Praktický lékař pro dospělé

Ekzém


Bušení srdce hormonálního původu

Dobry den.Pred dvema lety se u me objevilo buseni srdce v klidu.Nejvice kdyz...

Nateklá levá část penisu


Chlamydie


M.bechterev a Staphylococcus aureus


Otřes mozku


Přetržené klíště u dítěte - je větší riziko nákazy


Rehabilitační přístroj BioBeam 940.


Břicho, antikoncepce


Triple test


Nejasný těhotenský test


Bolest hlavy, tíže na hrudi, křeče v rukou a nohou a vyrážka

Dobrý den, jsem si jistá, že k Vám putuje spousta podobných...

Vyšetření calprotectinu může nahradit kolonoskopii


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×