Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Noní třes/zimnice/ a bolest kloubů a svalů

Infekce Radek . 8.1.2009 redakce uLékaře

Je mi 35let v poslední době se mi stavá to,že se v noci probudím a mám zimnici.Po ibalginu a teplém čaji se to zklidní a ráno jsem celkem ok.Ale ted k tomu přibylo že se většinou večer objeví bolest na hudi a bušení srdce a ted i velká bolest kloubů.Poradíte mi prosím co to může být,jinak jsem sportovec a bez nějakýh vážných problémú.Jen mám atma a tochu bolesti zad.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Tyto obtíže by mohly svědčit pro celkovou infekci - virovou, bakteriální - je jich spoustu a bylo by nejlepší, kdyby vás podrobně vyšetřili na infekčním odd. ( ne jen u praktického lékaře), včetně HIV, TBC a dalších. Popisujete i určité srdeční obtíže, takže byste měl podstoupit i RTG hrudníku, EKG ev. ECHO.

Související dotazy

Torvacard a bolest svalů
Dobrý den, při posledním vyšetření mi byl zjištěn...
Noční bolesti kloubů a svalů
Dobrý den. Mam dotaz a je mi hrozne ouzko kdyz mam...
Bolest svalů a kloubů
Tři měsíce mám bolesti rukou a nohou, občas hlavy a...
Zimnice, vyrážka, bolesti hlavy
Dobry den je mi 32let mam neustále zimnice motá se...
Zimnice
Dobrý den, Již několik let trpím na noční zimnice kdy...
Třes
Dobry den, mam takovy problem. Kdyz treba sedim tak...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nolicin a Minerva

Přeji hezký den, chtěla bych se zeptat ohledně účinků dvou léčiv. Už asi 3...

Nolicin a Softinelle

Dobrý den, chtěl bych se nutně zeptat, zda antibiotika Nolicin snižují účinek...

Nolicin a Urinal akut

Zdravím a mám dotaz, lékařka z urologie mi předepsala lék na moč.cesty Nolicin....

Nolicin pro dite

Dobry den, chtela bych se zeptat na lek Nolicin, ktery mi predepsl detsky doktor...

Nolicin pro kojící ženu

Dobrý den rád bych se zeptal na užívání nolicinu /zánět moč.cest/ v případě...

Nolicin x HAK

Vážená paní doktorko, všude na internetu čtu sporné věci o účinku HAK s antibiotiky. Prosím...

NOLICIV vs. YAZ

Dobrý den, Přítelkyně užívá HA Yaz a zároveň bere proti zánětu ledvin antibiotika...

Nolpaza - pálení žáhy

Dobrý den, rád bych mě zajímal Váš odborný náhled na mou problematiku. Je...

Non IgE alergie na mleko

Dobry den, doktorka mi zjistila, ze mam intoleranci mleka, presneji non ige...

Non-hodginský lymfom

Dobrý den, pracuji na rehabilitaci a momentálně mám pacienta s touto diagnozou.K...

Nootropikum

Dobrý den, chci se zeptat ohledně konkrétního nootropika Mind Lab Pro(složení...

Nootropil

Dobrý den, ráda bych Vás požádala o radu ohledně léku Nootropil. Byla jsem s...

Nootropil pro kojence?

Dobrý den, syn narozený v 36. týdnu těhotenství, nyní starý 3 měsíce, vyšetřen...

NORETHIESTERON

Zdravim potrebuji poradit rano odjizdim do Holandska a vzala jsem si lek NORETHIESTERON,abych...

Norethisteron

Dobrý den, potřebovala jsem přiblížit menstruaci abych jí neměla na dovolenou....

Norethisteron

Dobrý den,zítra mě čeká důležité vyšetření primářem,v sobotu jusem cítila večer...

Norethisteron

Dobrý den, Norethisteron beru poprvé v životě. Začala jsem s branim prášků včera....

Norethisteron

Dobrý den, prosím o radu.Před rokem jsem prodělala po porodu povrchový zánět...

Norethisteron

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat. Brala jsem antibiotika a dostala jsem po 10...

Norethisteron

dobrý den,mám vážný dotaz,pan doktor mi předepsal norethisteron,z důvodu úprav...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×