Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Nosní mandle

Uši, nos, krk Jitka . 21.1.2010

Dobrý den, mojí 3 leté dceři zjistil lékař zvětšenou mandli. Jednou měla zánět středního ucha a od té doby má špatnou křivku na levém oušku (vyšetření tympany). Nyní dostala Aerius a pokud se do měsíce nezlepší, doporučují mandli nechat vyoperovat. Myslíte si, že je to vhodné, když nemá žádné jiné potíže? Děkuji.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Zvětšené nosní mandle mohou být příčinou opakovaných středoušních zánětů i poruch sluchu, takže odstranění doporučuji.

Související dotazy

Nosní mandle
dobry den chci se zeptat kdyz diteti vyndaj nosni mandle...
Aterom a nosní mandle
Dobrý den, prosím o radu jak postupovat (viz přiložená...
Rýma
Dobrý den. Dceři je šest let a od tří let celou zimu...
Nosní mandle
Dobrý den, lékař zjistil zvětšenou nosní mandli,...
Nosní mandle
Dobrý den. Chtěla bych vás poprosit o radu. Synovi...
Gastroskopie
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na vyšetření žaludku-...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nosní dutiny

asi 14 dní mě bolí obě nosní dutiny,často trpím na zánět dutin,před pěti lety...

Nosní dutiny

dobrý den,chtěla bych se zeptat za svého přítele,byl na operaci s nosní dutinou,pročistily...

Nosní dutiny

Vážený pane doktore, moc Vás prosím o Váš názor na výsledky RTG dutin nosních: při...

Nosní dutiny a bolest zubu

Dobry den.jsem ve 4mesici tehotenstvi a jiz 5ty den me trapi ryma a skrabani...

Nosní dutiny a rýma

Prosím o dotaz.. mám 17 letou dceru ,která má často rýmu,sedlou a špatně se...

Nosní dutiny a zuby

Dobrý den, měla bych na Vás dotaz. V prosinci jsem prodělala zánět pod zubem...

Nosní kapky

Dobrý den,mám k Vám dotaz ohledně dlouhodobém užívání nosních kapek sanorin...

Nosní kapky

Dobrý den, mám dotaz. Už dva roky si každý večer šplíchám do nosu Muconasal...

Nosní kapky Afrin mentol v těhotensví

Dobrý den pane doktore, jsem ve 21. tt a přepadla mě velká rýma. V lékárně...

Nosní madle a problémy

Dobrý den. Dříve jsem tu položil dotaz http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/cepy-v-krku-86804....

Nosní mandle

Dobrý den, včera jsme podstoupili s 21měsíčním synem vyndání nosní mandle na...

Nosní mandle

Dobrý den. synovi (6 let) včera vytrhli nosní mandli, byl v pořádku, večer jsme...

Nosní mandle

Chtěla bych se zeptat včera jsme podstoupili odstranění nosních mandlí u 5letého...

Nosní mandle

Dobrý den. Máme malou dcerku (tři roky), která má v posledních týdnech problémy...

Nosní mandle

Můj syn(12let)trpý chrápání,rýmou a špatně slyší na levý ucho doktor říká že...

Nosní mandle

Dobrý den, syn 3 roky byl na doporučení z ORL objednán na odstranění nosní...

Nosni mandle

dobry vecer muj syn 4lety je 2dny po operaci nosnich mandli a dnes ma bolesti...

Nosní mandle

Dobrý den, za 11 dní má jít 3,5letý syn odstranění nosní mandle.Čím víc se termín...

Nosní mandle

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je možné v mém věku 21 let mít zvětšené...

Nosní mandle

Dobrý den Měl bych jeden dotaz, zda-li po vyndání nosní mandle mohu kouřit. Dnes...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Velké bolesti kyčelního kloubu


Lipom


Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle


Progresivní svalová relaxace: 10 kroků k fyzické úlevě


Anafylaktická reakce


Antibiotika penebne a HA Minerva


Podčelistní uzliny


Problémy se stolicí


Skřípnutý sedací nerv


Doplňěk k dotazu


Deset překvapivých příčin zácpy


Odborníci odhalili nové geny zodpovědné za řídnutí kostí


Léky proti bolesti při srdeční arytmii


Extrasystoly


Trhání osmiček v těhotenství


Pomalý srdeční tep


MUDr. František Feit

Gynekologie MUDr. Feit s.r.o.

Krev ve spermatu


MUDr. Karel Dvořák

Ordinace lékaře specialisty - chirurgie

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×