Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Nuvaring

Gynekologie Daniela . 14.3.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, budu přecházet z Nuvaringu na antikoncepci Eloine. Takže po týdenní pauze, kdy bych měla zavést nový kroužek si vezmu první tabletku Eloine? A budu ihned chráněná? Děkuji.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, přesně tak, místo zavedení nového kroužku spolknete první tabletku. Chráněna před otěhotněním budete ihned.

Související dotazy

Nuvaring
Dobrý den paní doktorko, moc Vám děkuji za rychlou...
Nuvaring
Dobrý den paní doktorko, závádím si Nuvaring podle...
Nuvaring
Dobrý den, měla jsem zavedený Nuvaring tři týdny, minulý...
Nuvaring
Dobrý den, mám nuvaring zavedený 20 dní a po těchto...
Nuvaring
Dobrý den, psala jsem Vám, že když si chci zavést prst...
Nuvaring
Dobrý den pane doktore, napíši Vám konkrétní problém...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nutnost užívat antikoncepci po operaci hypofýzy

v roce 2004 jsem podstoupila operaci hypofýzy, poté ještě ozáření leaserem pravidelně...

Nutnost vyšetření na CT

Dobrý den, asi půl roku pociťuji jemnou bodavou bolest v pravé zadní části hlavy....

Nutnost zajít ke gynekologovy

Dobrý den , chtěla bych se zeptat jestli když mám nějaké potíže a potřebovala...

Nutridrink při podvýživě, hradí se

Je mi 23 let. Měřím 194 cm a vážím 62 kg. Chtěl bych se zeptat, doporučuje se...

Nutrienty

Dobrý den, které s nutrientů patří mezi antioxidanty? Děkuji za odpověď. Mám...

Nutrilon

Dobrý den, mám 7.měsíčního syna, do 6.měs .byl plně kojený, teď dostává už masozel.příkrmy,...

Nutrilon 1

Dobry den mam 2 mesicni holcicku vazi 6 kilo uz nekojim davam nutrilon 1 zeleny...

Nutrilon 1

Dobrý den, mám 42 dní starou holčičku a když ji dávám hlídat, nemůžu pořád chodit...

Nutrilon Comfort

Dobrý den. Ráda bych se zeptala na výživu mé 2,5měsíční holčičky. 14 dní po...

Nutrilon HA 3

Dobrý deň, dcéra má 1,5 roka, keďže sme ja aj muž alergici, od začiatku pije...

Nuvaring

Dobrý den, dnes před devátou ráno jsem asi na dvě minuty vyndala nuvaring a...

Nuvaring

Dobrý den, psala jsem Vám, že když si chci zavést prst do pochvy a zkontrolovat...

Nuvaring

Dobrý den, beru antikoncepci Nuvaring a stalo se mi, že mi kroužek vypadl, odhaduji...

Nuvaring

Dobrý den, je mi 48 let a dnes jsem byla na kontrole u zastupujícího gynekologa,...

NuvaRing

Dobrý den! Mám dotaz ohledně Nuvaringu. Pokud si kroužek zavedu poslední den...

Nuvaring

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je pro mne vhodné užívat přípravek NuvaRing,...

Nuvaring

Dobrý den, přešla jsem z antikoncepce Jangee na Nuvaring, ale nastal problém....

Nuvaring

Dobrý den pane doktore, napíši Vám konkrétní problém o který jde. Nuvaring mám...

Nuvaring

Dobrý den pane doktore, dnes jsem měla od 10:00 cvičení aerobiku. Dnes v půl...

Nuvaring

Dobrý den, mám nuvaring zavedený 20 dní a po těchto 20 dnech, když jsem Nuvaring...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Neurologie


Vysvetlenie nalezu v prepustacej sprave


Odstranění klíštětě


Úpal a úžeh – obojí ohrožuje srdce


Mykózy – jedno z nejčastějších gynekologických onemocnění žen


Nemoc


Hnisavý vřed


Menstruace v průběhu dovolené


Bolest pod levým žeberním obloukem


Těhotenský test


Metody vyšetření střev

existuje jiná metoda vyšetření střev než kolonoskopie?

Řezné rány a odřeniny


Erekce odráží celkové zdraví muže


Zvýšená teplota a bolesti zad (závislost na onanii?)


Získejte zpět svou vitalitu a už ji nepusťte díky "silné pětce"


Mě tmavnou obočí i vlasy


Jaká vyrážka na kůži


MUDr. Jan Joukl

Ordinace stomatologa

Popraskáná kůže na "žaludu"


Preejakulát a otěhotnění


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×