Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Nuvaring

Antikoncepce Lukáš 3.12.2014

Dobrý den,

přítelkyně po roce vysadila vaginální kroužek a dostavilo se silné zhoršení očí (nějaké zakulacení čočky/rohovky) během měsíce a musela si jít vybírat nové brýle. Předtím nikdy takový skok neměla. Může to souviset s vysazením HA, nebo to má jinou příčinu?

MUDr. David Neubert
Odpovídá lékař:

MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie, Pediatrie / Praktické lékařství pro děti a dorost Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance

Dobrý den. Jako vzácný nežádoucí účinek hormonální antikoncepce se někdy udává nesnášenlivost kontaktních čoček. Se zhoršením zraku po vysazení zkušenosti nemám a a ni jsem žádnou zmínku v literatuře nenašel.

Související dotazy

Nuvaring
Dobrý den paní doktorko, moc Vám děkuji za rychlou...
Nuvaring
Dobrý den, měla jsem zavedený Nuvaring tři týdny, minulý...
Nuvaring
Dobrý den paní doktorko, závádím si Nuvaring podle...
Nuvaring
Dobrý den, psala jsem Vám, že když si chci zavést prst...
Nuvaring
Dobrý den, mám nuvaring zavedený 20 dní a po těchto...
Nuvaring
Dobrý den pane doktore, napíši Vám konkrétní problém...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nuvaring

Dobrý den pane doktore, napíši Vám konkrétní problém o který jde. Nuvaring mám...

Nuvaring

Dobrý den pane doktore, dnes jsem měla od 10:00 cvičení aerobiku. Dnes v půl...

Nuvaring

Dobrý den, budu přecházet z Nuvaringu na antikoncepci Eloine. Takže po týdenní...

Nuvaring

Dobrý den, mám nuvaring zavedený 20 dní a po těchto 20 dnech, když jsem Nuvaring...

Nuvaring

Dobrý den paní doktorko, moc Vám děkuji za rychlou odpověď. Chtěla bych se ještě...

Nuvaring

Dobrý Den chtěla bych se zeptat jak je spolehlivý Nuvaring kroužky? Je to spolehlivé...

Nuvaring

Dobrý den, používám antikoncepční kroužek NUVARING a spletla jsem si týdny...

Nuvaring

Dobry den, rada bych se zeptala. Nove po porodu beru antikoncepci Nuvaring....

Nuvaring

Dobrý den, měla jsem zavedený Nuvaring tři týdny, minulý týden ve středu jsem...

Nuvaring

Dobrý den, měla jsem Nuvaring zavedený tři týdny. Ve středu ( o půlnoci) jsem...

Nuvaring

Dobrý Den vzhledem k tomu , že nemuzu brát HAK.Narazila jsem na tento kroužek...

Nuvaring

Dobrý den, užívala jsem HA ve formě pilulek 3 a půl roku, před 4 měsíci jsem...

Nuvaring

Dobrý den, na radu své lékařky užívám nově antikoncepci Nuvaring. Zatím mám...

Nuvaring

DObrý den, měla bych na Vás dotaz. V říjnu jsem měla úraz-přetrhala jsem si...

Nuvaring

Mockrát Vám děkuji za odpověď ohledně Nuvaringu. Jen mi pořád vrtá hlavou, jestli...

Nuvaring

Dobrý den, jsem ve druhém týdnu užívání Nuvaringu. Včera jsem jej na 20min vyndala,...

Nuvaring

Dobrý den přeji, můžu prosím začít používat t při tromboze Nuvaring? Nemá jako...

Nuvaring

Dobrý den paní doktorko, závádím si Nuvaring podle návodu a i přesto se mi někdy...

Nuvaring

Dobrý den pane doktore, psala jsem Vám ohledně Nuvaringu a to přesně, že se...

Nuvaring

Dobrý den, užívám kroužky NUVARING,uchovávám je na radu lékaře v lednici,ale...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Angina

Dobrý den, chci se zeptat jak dlouho je nutné užívat amoksiklav 1g. Naordinoval...

Bolest v oblasti kyčlí


Zápach v nose

Dobrý den.Prosím o radu.Asi tak 2krát do roka mám v nose takový divný zápach,jako...

Bolesti zad a břicha


Svědění po užívání antibiotik

Dobrý den, dostala jsem na léčbu zánětu dutin Amoksiklav. Už během užívání Amoksiklavu...

Odstranění polypu při kolonoskopii

Dobrý den pane doktore, chtěla bych se na Vás obrátit s násl. dotazem. 10.4....

Průjem a antikoncepce

Dobrý den. Beru antikoncepci a můj dotaz se týká prujmů a celkově vlivu zažívání...

Zahlenění po jídle

Dobrý den, Je mi 22 let a s ničím se nelecim, již cca rok mě trápí zhruba jednou...

Bolest třísla

Dobrý den, potřeboval bych poradit. Před 3 týdny jsem začal pociťovat lehkou...

Bolest v krku a dásní

Dobrý den, ve středu mi zničehonic natekly dásně na celém horním i spodním patře,...

Bolesti kloubů a porosa

Dobrý den, ráda bych Vás poprosila o radu týkající se mé babičky. V příloze...

Bolest kostí (i svalů) na dotek

Dobrý den, již dlouhou dobu mě bolí kosti a svaly na dotek. Začalo to přibližně,...

Bílý výtok

Dobrý den, Už asi 3 roky mám takový bílý výtok, který vždy před mentruací zesílí...

Mrazení v zádech

Ještě jednou dobrý den, zapomněl jsem v předchozím dotazu zmínit, že ten pocit...

Zácpa při vychýlení kostrče

Dobrý den, chci se Vás zeptat na problémy spojené s "vychýlením"...

Bolest zubu po zaplombování

Dobrý den, přítelkyně byla včera na ošetření u svého zubního lékaře. Lékař ji...

GAD a elify

Pane doktore, od 50 ti let mám GAD.Je mi 61 let.Léta jsem užívala Rivotril...

Allopurinol a kyselina močová

Trpim na dnu. Pri poslednim zachvatu (ktery trva uz 4 tydnem) mi v labolatori...

Nález na slinivce břišní

dobrý den.Chtěla bych se zeptat na mého tatínka (51 roků) .asi před 14 dny si...

Zaskočený lék v krku

Dobry den, muj lekar i ambulance ORL ma u nas ted zavreno, prppto se obracim...

Reklama