Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Obavy z těhotenství

Praktické lékařství Veronika 6.9.2016

Dobrý den, mám strach z těhotenství, proto s přítelem neprovozujeme pohlavní styk. Uspokojujeme se pouze orálně nebo rukou. I tak mě obavy z případného těhotenství nedají spát. Minulý měsíc jsem dostala menstruaci v pořádku. Tento měsíc jsem právě v období ovulace uspokojovola přítele rukou. Po ejakulaci mi zůstalo trochu spermatu na rukou, proto jsem si šla ruce umýt vodou a mýdlem. Avšak ihned poté jsem šla na záchod a mám obavy z toho, že sperma mohlo nějak zůstat na prstech nebo za nehty a já si jej nějak zavedla do pochvy. Už asi týden mě bolí prsa z vnější strany a bradavky. Také pociťují tlak v podbřišku a dnes (4 dny) před očekávanou menstruaci jsem zpozorovala krvácení. Je těhotenství v mém případě pravděpodobné? Moc děkuji za odpověď

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, ve vašem případě je těhotenství velmi nepravděpodobné. S pozdravem Jana Harnová...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Těhotenství?
Dobrý den, beru Triregol 21 a už 11.3. jsem dobrala...
Obava z těhotenství
Zpoždění mesnstruace. Dobrý den. Chtěla bych se...
Obava z těhotenství
zdravím, mám problém, měl jsem s přítelkyní pohlavní...
Je možné těhotenství?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat. S přítelkyní jsme...
Obava z těhotenství
Dobrý den mám velmi naléhavý dotaz zajímalo by mě zda...
Obava z těhotenství
Dobrý den, s přítelkyní jsme měli během její menstruace...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Obavy z RS

Dobrý den, je mi 19 let. Od pondělí do soboty chodím do práce, chladné prostředí,...

Obavy z RS

Dobrý den, mám různorodé dlouhodobé problémy, mnohé zde jmenované. Jakým způsobem...

Obavy z RS

Dobry den, chtela bych se s vami poradit… Asi pred 3 mesici jsem se nad ranem...

Obavy z růstu v dospělosti

Dobry den, Rad bych se zeptal na rust v dospelosti. Jsem muz, je mi 38 let...

Obavy z SM ci ALS

Dobry den, je mi 35 let a uz vice jak 6 tydnu mam brneni koncetin (HK, DK)...

Obavy z tasemnice

Dobrý den, měl jsem problém se zácpou a najednou ze stolice je toto viz. Foto....

Obavy z těhotenství


Obavy z těhotenství

Dobry den, chtela bych se zeptat, jestli je mozne, ze bych mohla pri prsteni,...

Obavy z těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli mohu být těhotná. Antikoncepci beru...

Obavy z těhotenství

Dobry den chci se zeptat zda je možné otěhotnět kdyz má přítelkyně ma menstruaci...

Obavy z těhotenství

Dobrý den, přítelkyně bere již měsíc HA Adele(21+7). Dobrala první platíčko...

Obavy z těhotenství - Bolesti v podbřišku

Dobrý den, Před 14 dny jsem měla nechráněný pohlavní styk. Vzala jsem si...

Obavy z těhotenství po nechráněném pohlavním styku

Přítel mne přemluvil k pohlavnímu styku při kterém jsme použili jako antikoncepci...

Obavy z těhotesntví

Dobry den chci se zeptat na dve otazky. Prvni : beru antikoncepci a po dobu...

Obavy z tětotenství

Dobrý den, měla bych dotaz. S přítelem jsme před týdnem měli nechráněný sex....

Obavy z toxoplazmózy v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 25 týdnu těhotenství. Dnes jsem si třikrát kousla do hamburgru,...

Obavy z uzlin

Dobrý den, 1. v nedávné době jsem tu psal o mých problémech s uzlinami....

Obavy z užívání antikoncepce

Užívám hormonální antikoncepci teprve 4. měsíc, ale když se tak zpětně zamyslím,...

Obavy z vdechnutí skleněné kuličky dvouletým dítětem

Dobrý den, mám velký strach o dvouletého syna. V úterý si vložil do pusy...

Obavy z vyšetření

Ahoj, chtěla bych poděkovat paní doktorce Barboře Barchánkové za její odpověď...