Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Obočí, vlasy

Tomas . 2.8.2015

Dobrý den, chtěl bych se zeptat proč mi vypadává obočí a vlasy. Po taťkovi mám zvýšený cukr a jsem trošku silnější. Mám zvýšený tep tak mezi 80/90, tlak je normální. Může to způsobit cukrovka ? Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Domnívám se, že výpad nebude způsobený vašimi interními chorobami, příčina by mohla být autoimunní, rozhodně doporučuji navštívit kožního lékaře a provést podrobnější vyšetření ke zjištění příčiny.

Související dotazy

Mě tmavnou obočí i vlasy
Dobrý den, mě už to dlouho zajímá, a to jestli se dá,...
Zplihlé vlasy
Dobrý den, už 3, skoro 4 roky mám vlasy ve stejné...
Padání obočí
Dobrý den, chci se zeptat, zda může být padání a hlavně...
Bouličky ve vlasech
Dobrý den, moji mamku asi týden trápí otekle dlane,které...
Vyrážka ve vlasech
D.den, mám zřejmě kvasinkový"exém" ve vlasovém porostu,...
Obočí
Dobrý den, v pubertě jsem si nechávala hodně vytrhávat...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Obnovení nervu DK

Muze se obnovit nerv na dk , nezvednu spicku nohy. Objevilo se po aplikaci i.m....

Obnovení ovulace

Dobrý den, před měsícem jsem vysadila HA Belara, který způsobuje anovulační...

Obnoveni stitnych tkaniv po operacii

Chci vas este poprosit je mozne zesa obnovy stitny tkaniva po operacii , ze...



Obnovenní kolení chrupavky?

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně obnovování kolení chrupavky. Dneska je to...

Obnovující se "pupínek"

Dobrý den, babičku asi před 3 lety něco štíplo v blízkosti rameno. Poté měla...

Obočí

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, už asi 3 roky si trhám obočí a už mi moc nechce...

Obočí

Dobrý den, před týdnem jsem porodila chlapečka. Měla jsem těhot. cukrovku léčenou...

Obočí

Dobrý den, před týdnem jsem porodila chlapečka. Měla jsem těhot. cukrovku léčenou...

Obočí

Dobrý den, v pubertě jsem si nechávala hodně vytrhávat obočí, jen do takové...

Oboustanná varikokéla

Od roku 2003-2007 jsme se s manželkou pokoušely o děti nešlo to tak jsme šli...

Oboustraná ostruha patní kosti

Dobrý den, je oboustraná ostruha patní kosti považována za nemoc z povolání...

Oboustranná ampulární pánvička ledvin

Dobrý den,byla jsem na vyšetření z ledvinami,protože jsem měla bolesti v bedrech,které...

Oboustranná pneumonie

Dobrý den, téměř 20dní bojuji s pneumonii a cítím se stále hrozně. Koncem listopadu...

Oboustranná retence varlat

Dobrý den, náš syn (12 měsíců) má od narození oboustrannou retenci varlat. Dle...

Oboustranná spondylolýza

Dobrý den, moje maminka má úporné bolesti. Byla na CT. Poraďte, prosím, nejlepší...

Oboustranna triselna kyla

Dobry den chtela jsem se zeptat..kdyz mi bylo trinact tak jsem zjistila ze mam...

Oboustranná varikokéla

Dobrý den chtěl bych vědět v čem je rozdíl mezi mou varikokelou kterou mám prý...

Oboustranné cysty na ledvinách

mám oboustranně cisty na ledvinách, vícečetné větší než 100mm a více nevím.poradí...

Oboustranné krční žebro

Dobrý den, Diagnostického mi oboustranně krční žebro,trpím bolestmi zad a paži...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Třes rukou


Mám dotaz, může Ivuška z toho úplně zešílet?


Bušení srdce


Dotaz


Pasivní kouření škodí i plodu v děloze!


Únava


Alzheimerova demence


MUDr. Renata Štěpánková

Ortodoncie, praktické zubní lékařství

Medrol

Pro MUDr. Janu Leskovskou. Medrol jsem vysazovala pod dohledem lekare. Je to...

Bolesti třísel a varlat


Alergie – červené oko, které nebolí


Skřípnutý mezižeberní nerv


Váha plodu


EKG výsledek


Molusky


CNS - centrální nervový systém


Větry


Brnění konečků prstů


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×