Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Obřízka

M . 14.2.2015 redakce uLékaře

Dobrý den,chtěl bych se zeptat jestli je nutné podstoupit obřízku z důvodu nepřetažení předkožky. Jiné problémy nemám a ani jsem neměl. Ze sexem taky žádné problémy.Je mi 35 let.Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Dobrý den, nějak by se to mělo vyřešit, protože dochází k chronickému dráždění kůže, což je faktor vedoucí eventuálně k nádoru kůže penisu

Související dotazy

Obřízka
Dobrý den, jsem aktutálně 1 den obřízce a bohužel z...
Obřízka
Dobrý den pokud jsem po obřízce a je mi 13 a někdy...
Obřízka
Dobrý den.Potřeboval bych udělat obřízku.Musím mít...
Obřízka
Dobrý den.Mam provedenou častecně vysokou obřízku.Ale...
Obřízka
Dobrý den je mi 20 a mám fimózu (předkožku při erekci...
Obřízka
Dobrý den, nějak se mi nepodařilo založit téma. Jedná...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Obrna sedmého nervu

Dobrý den, manžel měl 11.4.17 vážný úraz hlavy a krvácení do mozku. již se z...

Obrna šestého hlavového nervu

Dobrý den, manžel 42 let má již podruhé s odstupem dvou let obrnu šestého hlavového...

Obrna, nervus peroneus, fascikulace

Dobry den, pred tydnem jsem stravil nezvykle dlouho (20min) v bolestive pozici...

Obrousene rezaky

Dobry den, omlouvam se - nejedna se o akutni zalezitost, ale zajima me to....

Obroušená chrupavka na vnitřní straně kolene

Váš příspěvek: Dobrý den, jsem po artroskopické operaci kolene - menisku, při...

Obroušená sklovina

Dobrý den paní doktorko, Mám na předních jedničkách trochu obroušenou (zhruba...

Obrovská bolest nohy

Moc zdravím...Měl bych dotaz ohledně problémů mé matky... Před cca 20 dny začala...

Obrovský opar na rtu.

Dobry den,co mam pouzit na takhle velky opar?Hrozne to boli a picha me v nem,nemohu...

OBROVSKY pulsuje v zátylku

Tepání v zátylku při nemoci Dobrý den. Jsem poslední dobou hodně nemocný,...

Obří Štípance nebo alergie

Dobrý den, chtěla bych se dopídit k tomu, co se mi asi posledních 14 dní dělá...

Obřízka

Dobrý den, Mám problém s přetahnutím predkožky a tak jsem se rozhodl konečně...

Obřízka

Dobrý den, chci se zeptat na váš názor. Moje předkožka jde stáhnout max. do...

Obřízka

Dobrý den.. Je mi 14 let a nemůžu stáhnout předkožku. Stydím se to ale říct...

Obřízka


Obřízka

dobrý den,mám 2,5 letého syna.Nejde mu stáhnou předkožka,ale vůbec.Od jeho narození...

Obřizka

Dobry den. Byl jsem na operaci obřizky ze zdravotnich duvodu a to dne 8.2. Ale...

Obřízka

Dobrý den je mi 20 a mám fimózu (předkožku při erekci nepřetáhnu vůbec a v klidovém...

Obřízka

Prosím vás platí se za ten zákrok ,když mi dělají obřízku ? a kolik asi tak...

Obřízka

Dobrý den, Mám dotaz ohledně svého syna, ve třech letech mu byla u pediatra...

Obřízka

Dobrý den, mám přítele 3 měsíce a od malička má obřízku,byla jsem jeho první...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×