Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Očkování

Očkování Zuzana . 1.10.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, lékař mi tvrdí, že ke zjištění množství protilátek po očkování proti hepatitídě B (chci zjistit, zda se musím dát přeočkovat) stačí lab. test Anti HAV IgG, je to skutečně tak? Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den - anti HAV IgG jsou protilátky proti viru hepatitidy A - tzv. nemoci špinavých rukou - to je zcela odlišné onemocnění než hepatitida B. K zjištění účinnosti očkování proti hepatitidě B slouží anti HBs antigen - záleží na jeho hladině. Pokud je nízká, je vhodné přeočkování. Hezký den

Související dotazy

Očkování
před dvěma dny jsem byla na první vakcíně očkování...
Očkování
Dobry den, manzel byl ockovanv roce 1999 na VHA i B...
Očkování
Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat na Váš názor ohledně...
Očkování
Dobrý den, mám dvouletou dceru a bylo mi navrhnuto...
Očkování
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli očkování proti...
Očkování
dobry den,chtěla jsem se zeptat na očkováni dcery 6...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Očistky v šestinedělí

Dobrý den,přesně před měsícem, tedy 20.2.,jsem potratila ve 21.týdnu dvojčátka.Potrat...

Očistky/krvácení po porodu

Dobrý den, jsem 3 týdny po porodu a stále krvácím. Očistky jsou různé od jasně...

Očištění organizmu

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda existují nějaké homeopatika na očištění...

Očkovací kalendář

Dobrý den, mám dotaz ohledně očkování Prevenaru 13. Můj syn byl očkován první...

Očkovací látka

Dobrý den, rada bych se zeptala, jak mám postupovat při očkováni proti rakovině...

Očkovácí látka twinrix - promeškání dávky

Prosím o radu. Dne 29.8.2008 jsem byla očkována první dávkou twinrixu. Za měsíc...

Očkovací látka vytekla mimo

dobrý den, mám na vás neobvyklý dotaz, dnes při přeočkování mého syna vakcínou...

Očkovací látky

Dobrý den. Zajímalo by mě,zda je mozné očkovat proti klíšt.encef. dvěmi různými...

Očkovací schéma

Dobrý den, má dcera byla ve čtvrtém měsíci očkována hexavakcínou a Prevenarem...

Očkovací schéma - pneumokok

Dobrý den, nechala jsem svého syna očkovat proti pneumokokovi. Narodil se 5....

Očkování

Dobrý den, chtěl bych se zeptat za jak dlouho bych mohl jít na očkování proti...

Očkování

Dobrý den, byli jsme včera na roční prohlídce a zároven na 4.očkování a dr...

Očkování

Dobrý den, 6.4 jsem byla na přeočkování tetanovký. Očkováni jsem snášela...

Očkování

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala na toto: Volala jsem naší pediatričce,...

Očkování

Zdravím, můj dotaz berte jako čistě amatérský a názorově fanaticky přbarvený....

Očkování

Dobrý den,prosím poraďte: mám sniženou buněčnou imunitu už teměř 6 let projevujese...

Očkování

Dobrý den,mám 2měsíční holčičku a momentálně zvažuji očkování proti pneumokokům.Zajímal...

Očkování

Dory den, chtela bych se zeptat na prispevek na ickovani. Jedeme s pritelem...

Očkování

Dobrý den, v blízké době mám jít na očkování proti rakovině děložního čípku...

Očkování

dobry den, moje dcera byla ockovana vakcínou priorix,mela velkou reakci- mela...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×