Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Očkování-děložní čípek X Gorlin syndrom

Gynekologie Lenka 26.9.2009

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli má smysl toto očkování v případě že mi byl zjištěn
Gorlin syndrom (mj.-zvýšené riziko gynekolog.malignit) ?
Děkuji

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Lenko!
V případě Gorlinova syndromu může být pro Vás očkování stále přínosné, spíše je otázka ohledně věku a Vaší případné současné infekce HPV viry. ObraTťe se s tímto dotazem na sévho gynekologa, prosím.

Související dotazy

Děložní čípek
Ahoj. má děložní čípek nějakou úlohu v těle ženy nebo...
Hmatala si delozni cipek
Dobry den, mam necely tyden pred menses. Pochva je...
Překrvený děložní čípek
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat: V úterý jsem byla...
Děložní čípek
Mam podstoupit konizaci delozniho cipku mam 53 let...
Děložní čípek
V současné době se hodně mluví na téma očkování děložního...
Děložní čípek
Dobrý den. Gynekoložka mi při kontrole po šestinědělí...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Očkování vakcínou silgard

Dobrý večer, pane doktore - ko mám 15ti letou dceru a rozhodla jsem se jí nechat...

Očkování varilix vakcínou

Dobrý den, měla bych na Vás dotaz,zda je nutné se nechat naočkovat proti neštovicím,když...

Očkování ve vyšších venkovních teplotách

Dobrý den, mám dotaz, zda je vhodne očkovat kojence v teplých dnech? Dnes odpoledne...

Očkování versus test

Dobrý den, nechal jsem se očkovat proti žloutence typu B. Předm rokem v březnu...

Očkování VHA + tyfus a reakce LU

Dobrý den, pred 20dny jsem byl ockovany proti zloutence A a brisnimu tyfu zaroven,vakciny...

Očkování VHA+VHB

Dobrý den, odpověděla jste mi pouze na tu druhou, méně podstatnou část. Jak...

Očkování vzteklina

Dobrý den, prosím o radu.Neteř žije v Moskvě je gravidni(3 měsíc) a dnes ji...

Očkování žloutenka A

Dobrý den, za jakou dobu lze nejdříve očkovat proti žloutence A po očkování...

Očkování žloutenka a meningokok C

Dobrý den paní doktorko, chtěla bych se zeptat na váš názor ohledně očkování...

Očkování žlutenky

Dobrý den, mám dotaz na očkování, které v Sama doma bylo diskutováno v...

Očkování-Prevenar

Dobrý den,naše čtyřletá dcera opakovaně trpí záněty průdušek. V r.2008 prodělala...

Očkování, imunita

Některé děti po očkování téměř nereagují, jiné mají po stejné vakcíně různé...

Očkování+alergie na pyl

Dobrý den,ráda bych se zeptala máme jít na očkování proti žloutence typu A,ale...

Očkovanie a hepatitida

1.otazka :ake je riziko prenosu virusu hep.B ked sa človek pichne použitou ihlou...

Očkovanie Diteper

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či môj syn ktorý je 16 mesiacov po ťažkom...

Očkovanie proti chripke rpočas kojenia

dobry den, rada by som sa opytala,ci sa mozem dat zaockovat proti chripke aj...

Očkovat nebo ne?

Dobrý den,pane doktore (paní doktorko) chci se zeptat,zda mám nechat očkovat...

Očkovat proti chřipce při mononukleoze

Dobrý den,syn prodělal před 4 měsíci akutní mononukleozu a stále má mírně zvýšené...

Očkovat?

Dceři je 8 měs., a zatim povinná očk. má. Je nutné očkovat?? Z hlediska nových...

Očná toxokaróza

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, či je možné dostať očnú toxokarózu priamym...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Potíže po operaci žlučníku

Dobrý den, můj problém je takový, že v roce 2012 jsem byla na operaci žlučníku...

Angelsound, jak je bezpečný?


Bolest pod varlaty

Dobry den chci se zeptat asi 2 dny me trapi slaba ale neprijemna bolest pod...

Trhlina řitního otvoru


Pigmentace rtů

Dobrý den, před 6 lety se mi udělalo pár pih na rtech (nevystouplé, hnědé)...

Zánět na prstech

Dobrý den, na dvou prstech ruky se mi udělali jakoby dvě boule, prsty mě...

Bolesti krční páteře

: Dobry den, druhy den mam problemy nejspis s krcni pateri.Citim tlak nahore...

Růže

: Dobrý den,maminka leží v nemocnici s onemocněním zv.ruze. Ma flek na noze...

Krev na toaletním papíře

Dobrý den, dnes ráno jsem měl na papíře trochu krve. Stalo se to poprvé, krev...

Mimořádná prohlídka po ukončení přerušení výkonu práce

Dobrý den,byla jsem 20 dnů v pracovní neschopnosti,jelikož jsem si hodně narazila...

Vnímání bušení srdce- divné

Dobrý den, problém u mě nastal před dvěma dny v noci (třetí hodina ranní). Zničehonic...

Boulička po odběru krve

Dobrý den. Před třemi dny jsem byl na odběrech krve, vše probíhalo v pořádku....

Vysoký krevní tlak -100-106/140-170

Již víc jak týden beru Prestarium neo půl tabl., ale zlepšení momentálně není....

Šestý den cítím bolest na hrudníku


Kašel v těhotenství


Bakerova cysta

Dobrý den, mamce byla zjištěna Bakerova cysta pod levým kolenem, Podle lékaře...

Dvě pilulky v jeden den

Vážená paní doktorko, beru již přes tři roky antikoncepci Belara. Včera (pondělí)...

Přeočkování proti tetanu


Dyshidrotický ekzém, vodnaté pupínky kůže


Gelové nehty

Dobrý den. Cca každé 3 týdny docházím do nehtového studia na aplikaci tzv. gelových...

Reklama
Zavřít