Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Očkování Prevenar

Očkování Veronika . 28.5.2010

Dobrý den, mám 18 měsíční dceru ( narozena 27.11.2008) a zahájili jsme očkování Prevenarem v sedmém měsíci ( 15.6.09) , druhá vakcína byla naočkována 19.8.09.Tudíž nás čeká poslední vakcína.Zajímalo by mě, kdy mám dceru nechat naočkovat třetí vakcínou.Jestli mohu již nyní? Předem děkuji za odpověď Jílková

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, ano můžete, třetí dávku je třeba v tomto případě očkovat mezi 13. a 24. měsícem věku. Hezký den.

Související dotazy

Očkování vakcínou prevenar
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jaký názor máte na...
Očkování Prevenar
Dobrý den, mám nedonošeného chlepčka narozeného ve...
Očkování Prevenar 13
Dobrý den paní doktorko, ráda bych se informovala na...
Očkování Prevenar, dítě 16 měsíců
Dobrý den, doporučili by jste 16 měsíčnímu dítěti očkování...
Očkování prevenar 13
Dobry den pani doktorka, rada bych vedela, zda je jeste...
Prevenar 13
Dobrý den, měla bych dotaz ohledně očkování prevenar...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Očkování po mononukleóze

Dobrý den, dcera 5. let zřejmě v říjnu prodělala mononukleozu (v krvi zjištěny...

Očkování po nemoci

Dobrý den.Dcera(8 týdnů) měla jít minulý pátek na 1.očkování(hexa +rotaviry).Protože...

Očkování po nemoci

V patek rano jsem dobrala augmentin 1g.po urol.zanetu.a doktor me preockoval...

Očkování po otěhotnění

Dobrý den, za 10 dní máme odlétat se ženou na Srí Lanku na líbánky a včera...

Očkování po prodělané klíšťové encefalitidě

Dobrý den, má smysl očkování po prodělané klíšťové encefalitidě? Nebo jsou již...

Očkování po setkání s rotaviry a herpesem u matky

Dobrý den paní doktorko, ráda bych se zeptala na Váš názor, ohledně očkování....

Očkování po splenektomii

Dobrý den , byla mi odebrána slezina. Je mi 54 let . Proti čemu se mám nechat...

Očkování po srdeční operaci

Mám 15ti měsíční dceru, která byla v 5ti měsících operována-plastika mitrální...

Očkování po šesté nemoci

Vážená paní doktorko. Prosila bych Vás o Váš názor. Syn, 15 měsíců dostal na...

Očkování porti HPV a pohlavní styk

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda mohu mít pohlavní styk, když plánuji jít...

Očkování prevenar

Dobrý den, Mám 4,5měsíční dceru, kterou bych chtěla nechat naočkovat Prevenarem...

Očkování Prevenar

Dobrý den, ráda bych se zeptala na počet dávek při očkování Prevenarem 13. Syn...

Očkování Prevenar

Dobrýden, mám skoro roční dvojčátkaklučíka a holčičku ,zatím jsme nebyli očkováni...

Očkování prevenar

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda by jste mi doporučili očkovat 8 měsíční...

Očkování Prevenar

Dobrý den, mám nedonošeného chlepčka narozeného ve 32.t. s váhou 1080g a dle...

Očkování Prevenar

Mám 6měsíční holčičku a chci ji nechat naočkovat na pneumokoka(Prevenar).. Naše...

Očkování Prevenar - hrazení ZP

Dobrý den.Mám 9-ti měsíčního syna a mám zájem o očkování pro pneumokokům-PREVENAR.Před...

Očkování prevenar - kolik dávek je nutných

Dobrý den, mám dvě dcery starší byla očkovaná v srpnu 2009, to jí byli tři...

Očkování prevenar 13

Dobry den pani doktorka, rada bych vedela, zda je jeste k dostani prevenar 7...

Očkování prevenar 13

Dobrý den, dcera byla v 16.měsích (24.8.2010) očkovaná první dávkou prevenaru...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×