Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Očkování proti tetanu

Očkování Lucie . 10.2.2011 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli lékař může přeočkovat pacienta proti tetanu během léčby antibiotiky. Předem děkuji za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Očkování proti tetanu je většinou dobře snášeno, přesto bych Vám doporučila s očkováním vyčkat po antibiotické léčbě - tedy v případě, že se jedná o pravidelné preventivní přeočkování. V případě úrazů však převyšuje riziko úmrtí při onemocnění tetanem všechny kontraindikace.

Související dotazy

Očkování na tetanus
Dobrý den, mám očkování proti tetanu druhou dávku v...
Očkování proti tetanu
Dobrý den, včera jsem přijel k obvodnímu lekaři na...
Povinnost očkování proti tetanu
Dobrý den, vaše poradna nedávno informovala jednoho...
Očkování proti tetanu
Dobrý den, v září jsem byla přeočkována proti tetanu....
Očkování proti tetanu
DOBRÝ DEN , Je mi 7O let. Před 10 lety sem byla přeočkovaná...
Očkování proti tetanu
preockovani tetanus zdravim,prosim o odpoved.v cervnu...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Očkování proti takovině děložního čípku

Dobrý den , chtěla bych se zeptat . Byla jsem na první injekci očkování děložního...

Očkování proti TBC

Dobrý den,děkuji za rychlou odpověď týkající se očkování proti TBC. Ještě bych...

Očkování proti TBC

Dobrý den, nastupuji do nového zaměstnání, kde požadují očkování proti tuberkulóze....

Očkování proti TBC

Dobrý den.Může být u syna (3,5)provedena tuberkulínová zkouška,popř.přeočkování...

Očkování proti TBC

Dobrý den,synovi (3,5roku)byla dnes provedena tuberkulínová zkouška.Při vpichu...

Očkování proti tbc

Mám dvouletou dceru, která byla v porodnici očkovaná proti tbc, ale při kontrole...

Očkování proti TBC

Dobrý den, Mám dotaz ohledně tbc. V 11 letech jsem měla být na tbc přeočkovaná....

Očkování proti TBC

Dobrý den, za rok se vracím po RD do zaměstnání. Zaměstnáváme dost zahraničních...

Očkování proti TBC

Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat jak je to s očkováním proti TBC. Je to u...

Očkování proti TBC - jak zmenšit jizvu

Dobrý den, je mi 16 let a v 5. třídě jsem byla očkována proti TBC. Zůstala mi...

Očkování proti tetanu

Dobrý den, paní doktorko. Prosím Vás o odpověď na první dotaz, zda se schávlilo...

Očkování proti tetanu

preockovani tetanus zdravim,prosim o odpoved.v cervnu 2009 jsem byla ockovana...

Očkování proti tetanu

Dobrý den, jsem ročník 1990, na očkování proti tetanu jsem byla naposledy v...

Očkování proti tetanu

Vážená paní doktorko, při práci ve dřevníku jsem si stoupla naprkno s hřebíkem,...

Očkování proti tetanu

Dobrý den, Byla jsem po 15 letech na očkování proti tetanu.pozdeji po pár...

Očkování proti tetanu

dobrý den , chtěla jsem se zeptat kdy mám jít na další očkování proti tetatu....

Očkování proti tetanu

Dobrý den paní doktorko, chci se zeptat, jak je to s očkováním proti tetanu?...

Očkování proti tetanu

Dobrý den, mám syna ve věku 10 let a za dva týdny jsme pozváni na očkování proti...

Očkování proti tetanu

Byla jsem přeočkována proti tetanu po 16 letech - stačí v tomto případě jedna...

Očkování proti tetanu

DOBRÝ DEN , Je mi 7O let. Před 10 lety sem byla přeočkovaná proti tetanu v...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Orální alergický syndrom


Stehy


Červené pupínky


Vyšetření osteoporózy


Virážka?


Antibiotika na zub


Fleky po celém těle


Fermalac vaginal


Na atopický ekzém vyzkoušejte tekuté stříbro!


Bolesti po operaci, biopsie plic


MUDr. Alena Doležálková

Praktický lékař pro děti a dorost

MUDr. Jaroslava Chaloupková

Ordinace pro děti a dorost

MUDr. Jan Sedmík

Rehabilitační ordinace

MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

MUDr. Jaromír Tručka

Praktický lékař pro děti a dorost

Suchá pokožka hlavy, strupy


MUDr. Olga Popelková

Ordinace stomatologa

MUDr. Vlastimil Klát

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Užívání extáze může spustit deprese!


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×