Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Odběry na boreliózu a zánět středního ucha

Infekce Gabriela 24.10.2021

Dobrý den, prosím vás o radu. Můj syn (18 let) má jít zítra na odběr krve na zjištění protilátek na boreliózu kvůli podezření na tuto nemoc. Od pátku je ale v léčení se zánětem v uchu a užívá kapky Batrafen do ucha a Bendovy kapky do nosu. Trvale užívá Letrox.
Nemůže být těmito léky výsledek krve zkreslený? Může jít zítra na odběr nebo má raději počkat až po dobrání léků ( léčba však bude prý trvat minimálně 10 dní)? Děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Braunová

Specializace: Praktické lékařství pro dospělé Pracoviště: FN Plzeň

Dobrý den, paní Gabrielo, děkujeme, že se obracíte na naší poradnu.
Pokud Váš syn má akut...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Zánět středního ucha
Dobrý den mam otazku mnel jsem akutni zánět stredniho...
Zánět středního ucha
Dobrý den, 14 dní mě silně bolí ucho, byla jsem na...
Zánět středního ucha, zalehlé ucho
Dobrý den, cca před dvěma týdny mi asi 4 dny v kuse...
Pocit nateklého ucha, stav po zánětu středního ucha
Dobrý den,chtěla bych se zeptat...měla jsem zánět stredniho...
Zánět středního ucha
Dobry den,uz druhou noc nemuzu spat,vcera jsem byla...
Zánět středního ucha
dobrý den, chtěla jsem se zeptat v úterý mě píchali...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Odběry krve

Dobrý den, u posledního odběru krve jsem dostal výsledky vyšetření:ALT-0,700...

Odběry krve

Dobrý den,asi půl roku docházím na endokrinologii,kam jsem byla odeslána gynekologem...

Odběry krve

Dobre svatecni odpoledne,prosim,,jsem 3tydny po chripce a zanetu prudusek,,,jsem...

Odběry krve a THC

Dobrý den, na Alergologii mi dělali testy na co mám alergii. Testy mi bohužel...

Odběry krve a ultrazvuk

Dobrý den paní doktorko prosím o zhodnocení odběrů krve a ultrazvuku. Tyto odběry...

Odbery krve na onkomatkery

DOBRY DEN, OTEC BYL 2.10. 2012 NA OPERACI PRAVE PLICE. BYLY ODEBRANY 2/3 PLICE...

Odběry krve u ortopedického onemocnění

Dobrý deň, zaujíma ma, či je možné v krvnom obraze alebo v konkrétnej metóde...

Odběry krve v těhotenství

Dobrý den, kdy se dělají v těhotenství odběry krve? Mám zvýšenou činnost štítné...

Odběry krve v těhoteství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak často se v těhotenství odebírá krev :-)

Odběry krve, výsledky

Při posledním odběru krve požádala lékařka urologie o vyšetření S-PSA Tumormarery....

Odběry na imunologii - prokázání nemoci

Dobrý den pane doktore, chtěla bych se zeptat... Jsem objednaná na imunologii...

Odběry na karcinoid

Dobrý den chci se zeptat byly mi delany odběry na karcinoid odběry moče a krve.Krev...

Odběry na viry

Dobrý den, rád bych se poradil o případném vyšetření. Můj partner mel v poslední...

Odběry před operací

Dobrý den. Byla jsem na krevní testech před operací žlučníkových kamenů....

Odběry při těhotenské cukrovce

Dobrý den,při zátěžovém testu na cukr mi po 2hodinách naměřili 8,chodím k dietologovi,měla...

Odběry serotoninu před nasazením antidepresiv

Dobrý den, doufám, že vám nepíšu s příliš stupidním dotazem, ale ocenila...

Odběry stěrů - nestandardní postup lékaře?

Dobrý den. Před dvěma týdny jsem byla na standartní prohlídce na gynekologii,...

Odběry v těhotenství

Dobrý den, Jsem na začátku druhého tehotenstvi a mám veliký problém s odebíráním...

Odbočka na konečníku

Dobrý den,můj jedenapůlroční syn má zřejmě odbočku ze střívka, protože vedle...

Odborné pracoviště pro zjištění příčiny náhlé ztráty sluchu

Špatně slyším celý život, poslední vyšetření v 15 letech, od té doby se ORL...