Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Odebrání nadledvinky

Endokrinologie Olga . 18.12.2008 redakce uLékaře

Dobrý den. Při podezření na hyperaldosteronismus mi bylo lékařem navrženo odebrání nadledvinky z důvodu hypertenze.Jaký vliv to bude mít na produkci dalších hormonů v těle?Možná se odstraní hypertenze, ale jaké je další riziko v jiných souvislostech v organismu. Děkuji.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Nadledvina je párový orgán, ta zbylá vám stačí, žádných rizik se nemusíte obávat.

Související dotazy

Tetování a kortikoidy
Dobrý den , mám rakovinu nadledvinky.. už mi nadledvinku...
Odebrání dělohy vyřeší záněty?
Dobry den, chtela bych se zeptat mam porad opakovane...
Oslabená imunita, únava
Dobrý den, pracoval jsem 10 let na uranových dolech...
Tlak v zádech
Dobrý den, poprosím o radu....již řadu let cítím lehčí...
Polymorfní stesky
Dobrý den, mám na Vás dotaz. Jsem už opravdu nešťastná....
Nadledvinky
Dobrý den.Fakt extrémně jsem se přetrénoval (tréning...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Oddělená placenta

A paní doktorko, nevadí že jsem měla císařský řez? nemůže se mi třeba rozevřít...

Oddělená placenta

Dobrý den, čekala jsem první dítě a ve 27. týdnu jsem měla krvácení do břicha....

Oddělující se nehet od lůžka

Dobrý den, mám problém s nehtem na ukázováku, praštil jsem se do něho při práci...

Oddělující se nehty

Dobrý den, zacaly se mi jakoby oddělovat od prostredka nehty na rukou. Nejprve...

Odebírání krve

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, v kolika letech se odebírá krev? Jaké jsou...

Odebírání krve

Dobrý den, mám dotaz zda jde odebírat krev na vyšetření také z jiného místa...

Odebrání dělohy

Lékařka mi doporučila zvážení dobrovolného odebrání dělohy po opakovaném vytvoření...

Odebrání dělohy vyřeší záněty?

Dobry den, chtela bych se zeptat mam porad opakovane zanety a infekce. Delali...

Odebrání dudlíku

Dobrý den, synovi je 1,5roku a stále neusne bez dudlíku. Když se v noci vzbudí,...

Odebrání krčních mandlí

Pěkný den, přemýšlím o odstranění krčních mandlí a chci znát váš názor. Dříve...

Odebrání nemoci z povolání po mozkové mrtvici

Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat jestli mi můžou odebrat nemoc z povolání...

Odebrani pihy na lytku

Dobrý den paní doktorko.Moje sestra(29let)byla na vyriznuti pihy na lytku.po...

Odebrání předního křížového vazu

Dobry den, pred 2 mesici mi byl odebrat předni krizovy vaz. Doktor řekl, že...

Odebrání řidičského průkazu

Zdravím Vás, koncem roku jsem párkrát upadla, kdy jsem pár sekund o sobě...

Odebrání ŘP

Dobrý den, přítel měl před 2ma měsíci uraz oka po kterém na levé oko nevidí....

Odebrání vaječníků

Dobrý den mám na vás dotaz,moje přítelkyně byla na operaci přes 6 týdny kdy...

Odebrání vaječníků a dělohy

Dobrý den , hledám odpověď na můj problém a snad ho tady najdu.Před 6měsíci...

ODEBRÁNÍ VAJEČNÍKŮ PŘI HYSTEREKTOMII

Dobrý den, je mi 44 let, a mám komplexní hyperplazii endometria bez atypií....

Odebrání vzorku sliznice žaludku

Dobry den, je pravda ze po odebrani vzorku ze zaludku se muze vytvorit rakovina?Proc...

Oděrka a otok předkožky

Dobrý den,po sexu s novou přítelkyni se mi udělala na předkožce pod uzdou nějaka...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Orální alergický syndrom


Stehy


Červené pupínky


Vyšetření osteoporózy


Virážka?


Antibiotika na zub


Fleky po celém těle


Fermalac vaginal


Na atopický ekzém vyzkoušejte tekuté stříbro!


Bolesti po operaci, biopsie plic


MUDr. Alena Doležálková

Praktický lékař pro děti a dorost

MUDr. Jaroslava Chaloupková

Ordinace pro děti a dorost

MUDr. Jan Sedmík

Rehabilitační ordinace

MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

MUDr. Jaromír Tručka

Praktický lékař pro děti a dorost

Suchá pokožka hlavy, strupy


MUDr. Olga Popelková

Ordinace stomatologa

MUDr. Vlastimil Klát

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Užívání extáze může spustit deprese!


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×