Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Odstranění mateřských znamének

Simona B. 25.6.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli bych si mohla nechat odstranit 2-3 pihy na obličeji, když je mi 15.. Pihy jsou na dotek vystouplé

Odpovídá:

MUDr. Markéta Pražáková Ph.D.


Dobrý večer, Simono, poradte se v ambulanci kožního lékaře, který Vám doporučí vhodnou metodu odstranění mateřských znamének, na obličeji je například vhodné odstranění laserem. Přeji pěkný večer.

Související dotazy

Mateřská znaménka- příčiny vzniku, odstranění
Kdybych žila ve středověku, tak by mě upálili jako...
Odstranění znamének
Dobrý den, můžete mi, prosím, "přeložit do češtiny"...
Svědění pih,mateřských znamének
Dobrý den chtěla bych se zeptat na svědění pih(mateřských...
Podmínky k odstranění znamének
Dobrý den, na obličeji mám již od narození pár znamének....
Mám po těle spoustu mateřských znamének
Vážená paní doktorko/vážený pane doktore, mám po těle...
Aktivita po odstranění znamének
Dobrý den paní doktorko. Kdy je možné začít aktivity...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Odstranění mandlí

Dobrý den, dcera má diagnózu GSD1A - von Gierke, krmena pegem, reflux, zánět...

Odstranění mandlí

Kromě klasické operace mandlí jsem se docetl,že se provadí i plazmou nebo laserem...

Odstranění mandlí a rizika

Dobrý den žiji v Rakousku a můj 3-letý syn je v péči tamních lékařů.Jeho velký...

Odstranění mandlí a stále se tvořící čepy

Dobrý den, mám dotaz, přibližně před 15 lety mi byly vytrženy krční mandle.V...

Odstranění mateřského znaménka

Dobrý den, chci si nechat vyriznout pihu- mateřské znaménko, jsem však pracovně...

ODSTRANĚNÍ MATEŘSKÉHO ZNAMÉNKA

moje dcera chtěla na vánoce odstranění znamínek ale podle mě je na to moc mladá...

Odstranění mateřského znaménka - histologie

Dobrý den, na základě doporučení kožního lékaře mi bylo chirurgicky odstraněno...

Odstranění mateřského znaménka - laserem nebo chirurgicky?

Dobry den, muj dotaz je jednoduchy. Stojím před volbou toho, jak odstranit...

Odstranění mateřského znaménka Laserem

Dobrý den děkuji za odpověd. Když ted vememe v potaz, že už došlo k odstranění...

Odstranění mateřského znaménka Laserem

Dobrý den, Měl bych dvě otázky, a opravdu moc mi pomůže, pokud na ně budete...

Odstranění mazových útvarů ap. na penisu

Dobrý den, všude se dočtu o tom, že výrazné mazové příp. tukové"útvary" na těle...

Odstranění méčných žláz

Dobrý den chtěla jsem se zeptat zdali je možnost v ČR nějakého preventivního...

Odstranění merisky

Dobrý den,ve čtvrtek se mám podrobit drobnemu zákroku odstranění merisky,ale...

Odstranění metliček laserem

Dobrý den pane doktore, chtěla jsem se zeptat, mám na nohách metličky, chodím...

Odstranění mizních uzlin v podpaží

Dobrý den. Dne 23.9.mě kousla divoká veverka. Po dvou měsících mi zjistili tularemii...

Odstranění myomatozní dělohy

Vážená paní doktorko/Vážený pane doktore dovoluji si Vás požádat o konzultaci...

Odstranění myomu a septa v děloze

Dobrý den, dnes jsem byla na vyšetření před plánovanou hysteroskopií, mám nastoupit...

Odstranění myomu v klimakteriu

Dobrý den. Prosím, chci se zeptat, je mi 50 let a již 2 roky nemám menstruaci,...

Odstranění nebo ponechání dlahy po reosteosynteze tříštivé fraktury klíční kosti

Dobrý den, prosím o Váš odborný názor. Rozhoduji se, zda si příští rok ponechat...

Odstranění nervu mléčného zubu

Dobrý den! Chtěla bych se zeptat, zda-li odstranění nervu mléčného zubu patří...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Úraz krční páteře


Psychický stav


MUDr. Jan Vaněk

Praktický lékař pro dospělé

Slovníček pojmů


Celková ztuhlost svalů


Suche oko


Odběr kostní dřeně


Nadměrné pocení


Mdloby, zalehlé uši, bolesti na temeni


Pálení ústí močové trubice


První pokus IVF


Dieta při jícnovém refluxu


Prosím o přesné posouzení a vysvětlení. léčba a další postup.


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×