Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Opar

Iveta . 4.4.2015

Dobrý den paní doktorko, dnes ráno se příteli vytvořil opar na rtu, máme 8-mi týdenní holčičku, chtela bych se zeptat jestli ji to může nějak ublížit Děkuji Iveta

Odpovídá:

MUDr. Jana Moravcová


Kojenci jsou jsou částečně chráněny protilátkami přenesenými přes placentu a také protilátkami obsaženými v mateřském mléce. Nicméně není vhodné, aby tatínek dceru pusinkoval v době výsevu oparu.

Související dotazy

Opar
Dobrý den, udelal se mi osklivy opar nevim co s tim...
Opar
Dobrý den ,chtěl bych se zeptat udělal se mi podkozní...
Opar, infekčnost
Je možné oralnim sexem s oparem na rtu způsobit partnerce...
Opar
Dobrý den. Mám nějakou vyrážku/ekzém/opar v okolí úst....
Opar
Zdravím, jsem v zahraničí a nad penisem mi vyrasili...
Opar v těhotenství
Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o radu. Jsem v 6.tt,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Opalování

Dobrý den, můj zaměstnavatel mi poskytl v rámci zkouškového měsíc dovolené,...

Opalování

Dobrý den, s přicházejícím létem jsem zkusila párkrát vylézt na slunce, ale...

Opalování

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na jednu věc,která mě trápí. Mám 2 letou dceru...

Opalování

opalovala jsem se, spalila jsem si kůži a po oloupaní spalené kůže mi zůstaly...

Opalovani a citalek

beriem citalek 10mg jednu tabletu rano.chcem sa opytat ci sa mozem opalovat.dakujem

Opalování po neštovicích u dospělého

Dobrý den pane doktore, ve svých 29 letech jsem dostala neštovice. Nyní je...

Opalování v soláriu a opalování na slunci v ČR

Paní doktorko,v září půjdu na HIV testy a chtěla bych se vás zeptat, jestli...

Opalování v soláriu a opalování na slunci v ČR

Paní doktorko,v září půjdu na HIV testy a chtěla bych se vás zeptat, jestli...

Opalování v soláriu,na slunci a imunita

Dobrý den.Chtěla bych se vás zeptat jestli opalování v soláriu a opalování na...

Opalování v těhoteství

Dobrý den, paní doktorko, chtěla bych se Vás zeptat, zda je bezpečné pro miminko...

Opar

Dobrý den ,chtěl bych se zeptat udělal se mi podkozní opar na obličeji a přítelkyni...

Opar

Dobrý den pane doktore, tímto bych Vás chtěla poprosit o radu. Již jednou...

Opar

Dobrý den.. chtěla bych se zeptat- v listopadu loňského roku jsem měla pásový...

Opar

Dobrý den, na dolním rtu se mi začíná dělat opar, všimla jsem si toho včera...

Opar

Dobrý den, již několik let se mi dělá stále na stejném místě, tedy na pravé...

Opar

Dobrý den, trpím občasným genitálním oparem. Frekvence je asi jednou za kvartál....

Opar

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli tento můj kožní problém na fotografii...

Opar

Dobrý den mému manželovi se stále dělají opary.Jednoho se zbaví a za pár dní,nebo...

Opar

Dobrý den, mám takový choulostivý dotaz. S přítelem jsme včera večer provozovali...

Opar

Dobry den, V minulem roce mi byl zjisten vyterem z krku Streptokok, ktery se...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×