Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Operace karpálního tunelu

Ortopedie Kateřina . 30.7.2012

Dobrý den, prosím o radu. Na pravé ruce mám diagnostikovaný karpální tunel. Dle EMG stupeň lehký(EMG provedeno v 7/2012). Obtíže trvají už 5 let. Rehabilitace měla dosud mizivé výsledky. Nyní jsou obtíže po 2. obstřiku malé. Neurog navrhl konzerv. léčbu, ale ortoped navrhuje operaci. Noční bolesti a brnění před obstřikem byly někdy i dost silné. Je v tomto případě operace předčasná, nebo je pak efekt operace větší, když se operuje dřív? A nemá na výsledek EMG vliv, že byl proveden obstřik a obtíže v době vyšetření téměř zmizely?Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Milan Navrátil


Pokud nejsou závaýnější potíže je vhodné s operací počkat, potíže mohou i odeznít. Ne vždy jsou potíže jen s oblasti zápěstí, Účast má i krční pateř.

Související dotazy

Endoskopická operace karpálního tunelu
dobry den chci se zeptat na nejbliší kliniku kde se...
Obtíže po operaci karpálního tunelu
Jsem 2 mesice po operaci karpalniho tunelu na prave...
Otok ruky po operaci karpálního tunelu
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jsem po operaci karpálního...
Sy karpálního tunelu
Dobrý den .Chci se zeptat na nejbližší nemocnici která...
Operace karpálního tunelu
dobry den měla bych dotaz asi 4 tydny zpatky jsem...
Můžu z masturbace dostat syndrom karpálního tunelu?
dobry den, muzu z masturbace dostat syndrom karpalniho...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Operace hlasivek

Vážený pane doktore,paní doktorko!mám takový problém.už od narození mám vyšší...

Operace hlavy

Dorbý den, chtěla bych se zeptat. Od lékaře je mi doporučena operace hlavy-...

Operace horních víček

Dobrý den, ačkoli je mi teprve 29 let, mám velice povadlou kůži na horních víčcích,...

Operace hrany jazyka

Dobrý den, v říjnu minulého roku byl dědečkovi operován nádorek na jazyku byl...

Operace hrudníku

Dobrý den, obracím se na vás s prosbou o radu. Je mi 21 let a od narození...

Operace hydrokély

mám zjištěnou hydrocelu lékařem a mám podstoupit operativní zákrok. Je tato...

Operace cholesteatomu v uchu

Dobrý den, před rokem jsem byla na operaci cholesteatomu v uchu i s rekonstrukcí...

Operace inkontinence před nebo po těhotenství

Pani doktorko - je mi 42 let. Mám problém s únikem moči. Myslím, že to je stresová...

Operace jazyka

Dobrý den, mám 2 letou dceru, které byl od narození diagnostikován Wiedemann-Beckwith...

Operace karpálního a kubitálního tunelu

Dobrý den. Mám prosím ještě jeden dotaz. Měla bych absolvovat operaci karpálního...

Operace karpálního tunelu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jsem 6týdnů po operaci karpálního tunelu,...

Operace karpálního tunelu

Koncem ledne jsem podstoupila operaci karpáního tunelu. Hojení bylo špatné,...

Operace karpálního tunelu

dobry den měla bych dotaz asi 4 tydny zpatky jsem prodělala operaci karpálního...

Operace karpálního tunelu

Jsem tři a půl měsíce po operaci karpálního tunelu.Pravá ruka je mírně oteklá.Hlavní...

Operace karpálního tunelu

Dobrý den,chci se zeptat jak dlouhou dobu trvá průměrná doba rekonvalescence...

Operace karpálního tunelu

Dobrý den,mam mit předoperační vyšetření čeká mě odstranění gangliomu a karpálního...

Operace karpalniho tunelu

Dobryden,mam dotaz ohledne problemu meho pritele.... Priteli je 31 let.23.prosince...

Operace karpálních tunelů

Dobrý den.Jsem po operaci karpálních kanálků.Ale přestože operace proběhla v...

Operace katarakty?

Dobrý den, můj otec (82) má jít na operaci katarakty. Lékař mu však nevysvětlil,...

Operace klíční kosti

Dobrý den, můj přítel (46 let ) je již 2 měsíce po těžkém úrazu, kdy utrpěl...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Krevní obraz


Nemožnost se plně nadechnout až dušení


MUDr. Vladimír Beneš

Ordinace lékaře specialisty - ortopedie

Závratě,motání hlavy, nevolnost, bušení srdce,vnitřní neklid


Růžový výtok v těhotenství


Nepříjemný pocit po močení


MUDr. Ladislav Poljak

Odborný lékař psychiatrie

MUDr. Edda Vávrová CSc.

Ordinace praktického lékaře

SBS


Zlatý stafylokok


Mám bouly na šourku


MUDr. Věra Nejepínská

Ordinace PL pro děti a dorost

Chronická leukemie

Dobry den, me babicce byla diagnostikovana chronicka leukemie. Obevila se ji...

Artroskopie kolene


Možná rakovina?


Bolest v podkolenní jamce


Červené tečky na patře, prodělané virózy


Epilepsia - vedlajšie učinky tabletek


Je nutný odběr TSH a ft4 nalačno?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×