Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Orl

Kožní obtíže Lenka Kateřina . 14.3.2011

Dobrý den, chtěla bych se zepztat. Z ničeho nic mi během dneška začala dost tmavnout čast vnitřni čast deset let staré jizvy po krční píštěli, může to být něco vážného?

Odpovídá:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Zvýšená pigmentace jizvy může být podmíněna např. hormonálními změnami. Doporučuji navštívit kožního lékaře a ev.provést dermatoskopické vyšetření pigmentace.

Související dotazy

ORL
Pane doktore, děkuji za rychlé zodpovězení dotazu http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/bolesti-ucha-80809...
ORL
dobrý den byl sem na vyšetření ct vdn a pak sem...
Vleklá rýma
Dobrý den,mám 4,5 měsíční dceru,kterou od 1měsíce trápí...
Orl
Dobrý den pane doktore, v ORL zprácě mám popis jazyku-...
Předoperační vyšetření před odstraněním mandlí
Dobrý den,mám dotaz konkrétně k postupu pediatra meho...
ORL
Dobrý den, asi před třemi týdny jsem objevila malý...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Orchiektomie

Dobrý den, dlouhodobě trpím opakujícími se bolestivými záněty nadvarlat a varlat,...

Orchiektomie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na jednu věc. Můj otec má rakovinu prostaty,...

Orchiopexe

Dobrý den, můj 7 letý syn nemá sestouplá varlata. Dostali jsme termín operace...

Orchitida, epididymitida

Dobrý den, prodělávám orchitidu, epididymorchitidu a epididymoorchitidu bez...

Orientace

Dobrý den, můj dotaz bude trochu delší..už nějakou dobu si nevím rady a odráží...

Orientace

Dobrý den, pane doktore, Je mi 17 let. Zatím jsem neměl pohlavní styk. Trápí...

Orientace

Dobrý den, chci se zeptat, zdali nejsem homosexuál. Je mi 12 let a trápí mě...

Orientace na schodišti

Dobrý den, pokusím se co nejlépe popsat můj problém, aby byl srozumitelný. Asi...

Orientační test moči

Dobrý den,před 4 lety mi orientačně na papírek při vysetření moče byla zjištěna...

Orientalni bakterie

dobry den. od vcera mam zimnice, horecku, bolest svalu kosti a hlavy. a dnes...

Orl

dobry večer již asi 3tydny mam pocit že mam v krku nejakou chlupatou vec,,,co...

ORL

Dobrý den, asi před třemi týdny jsem objevila malý útvar na pravé straně měkkého...

Orl

Dobrý den pane doktore, v ORL zprácě mám popis jazyku- plazící se ve středové...

ORL

Dobrý den, 10. července jsem byla na ORL pohotovosti pro pocit tělesa a bolesti...

Orl

dobry den dnes jsme byli na detske foniatrii pani doktorka zjistila dceři 6let...

ORL

Zdravím Pane Doktore byl jsem na vyšetření ORL mám sice papír o vysledcích jenže...

ORL

Dobrý den měla bych dotaz byla jsem na vyšetření ale moc tomu nerozmim byla...

ORL

Dobrý den, dcerka byla po roce opět na vyndání nosní mandle. Mandle byla tentokrát...

ORL

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat co by to mohlo být jelikož mám panickou hruzu...

ORL

Dobrý den , před 14-ti dny jsem prodělal operaci , kde mi byl odebrán vzorek...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Krevní obraz


Nemožnost se plně nadechnout až dušení


MUDr. Vladimír Beneš

Ordinace lékaře specialisty - ortopedie

Závratě,motání hlavy, nevolnost, bušení srdce,vnitřní neklid


Růžový výtok v těhotenství


Nepříjemný pocit po močení


MUDr. Ladislav Poljak

Odborný lékař psychiatrie

MUDr. Edda Vávrová CSc.

Ordinace praktického lékaře

SBS


Zlatý stafylokok


Mám bouly na šourku


MUDr. Věra Nejepínská

Ordinace PL pro děti a dorost

Chronická leukemie

Dobry den, me babicce byla diagnostikovana chronicka leukemie. Obevila se ji...

Artroskopie kolene


Možná rakovina?


Bolest v podkolenní jamce


Červené tečky na patře, prodělané virózy


Epilepsia - vedlajšie učinky tabletek


Je nutný odběr TSH a ft4 nalačno?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×