Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

ORL

Uši, nos, krk Dáša 7.3.2012

Dobrý den, dcerka byla po roce opět na vyndání nosní mandle. Mandle byla tentokrát malá, ale zjistili nález hypertrofie lymf tkáně kolem tubárních torů. Mohu se zeptat co je to za nález a jestli se s tím dá něco dělat? Bylo vyndání mandle zbytečné? Dcerka má často otitidy. Moc děkuji.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Dášo,
hypertrofická lymfatická tkáň by se též mohla odstanit, poraďte se u ORL specialisty. Nyní způsobuje, že Eustachova trubice, která spojuje středouší a nosohltan není dobře průchodná a Vaše holčička má proto opakované otitidy, protože infekce se tam snadno usídlí. Hezký den

Související dotazy

ORL
Pane doktore, děkuji za rychlé zodpovězení dotazu http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/bolesti-ucha-80809...
ORL
dobrý den byl sem na vyšetření ct vdn a pak sem...
Orl
Dobrý den pane doktore, v ORL zprácě mám popis jazyku-...
ORL
Dobrý den, déle než rok mám mírný suchý kašel a škrabání...
TBC
Dobrý den. Již delší dobu mam problemi pod jazykem...
ORL
Dobrý den, asi před třemi týdny jsem objevila malý...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Orientalni bakterie

dobry den. od vcera mam zimnice, horecku, bolest svalu kosti a hlavy. a dnes...

Orl

dobry večer již asi 3tydny mam pocit že mam v krku nejakou chlupatou vec,,,co...

ORL

Dobrý den, asi před třemi týdny jsem objevila malý útvar na pravé straně měkkého...

ORL

Dobrý den, v listopadu na dovolené jsem prochladla a několik dní jsem cítila...

ORL

Dobrý den, v prosinci jsem byla nemocná, teplota, kašel, bolest v krku, rýma....

Orl

Dobrý den pane doktore, v ORL zprácě mám popis jazyku- plazící se ve středové...

ORL

Dobrý den, 10. července jsem byla na ORL pohotovosti pro pocit tělesa a bolesti...

Orl

dobry den dnes jsme byli na detske foniatrii pani doktorka zjistila dceři 6let...

ORL

Zdravím Pane Doktore byl jsem na vyšetření ORL mám sice papír o vysledcích jenže...

ORL

Dobrý den měla bych dotaz byla jsem na vyšetření ale moc tomu nerozmim byla...

ORL

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat co by to mohlo být jelikož mám panickou hruzu...

ORL

Dobrý den , před 14-ti dny jsem prodělal operaci , kde mi byl odebrán vzorek...

ORL

Dobrý den, mému 7m synovi od 12.4.2015 píchali již 5x uši a má podruhé ATB....

ORL

Dobrý den, na zákaldě rtg vyšetření zubů mi byla zjištěna susp. cystys a. highm....

ORL

Dobrý večer, Paní Doktorko dnes jsem byla na punční biopsie krční mandlí. Nález...

ORL

Dobrý den chtěl bych se zeptat zda nevíte co je to na čípku v krku takový ty...

ORL

dobrý den byl sem na vyšetření ct vdn a pak sem zašel pro výsledky na orl...

Orl

Dobrý den, chtěla bych se zepztat. Z ničeho nic mi během dneška začala dost...

ORL

Dobrý den, měla jsem velké problémy s HPV virem gynekologicky. Vše je v tomto...

ORL

Dobrý den, Asi měsíc zpátky mi byl po střele míčkem diagnostikován prasklý...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Azalia- otěhotnění?

Jsem 2 měsíce po porodu a plně kojím. Začala jsem brát azalii v rozeběhnutém...

Hnis v pupíku


Noční zvracení

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat na názor ohledně mého problému. Již...

Tepání v noze

Dobrý den, mám tepání v koleni už 14 dní a nepřestává, je skoro v kuse a je...

Pripada mi vylezly strevo z konecniku

Dobrý den, píši o radu, stala se mi taková věc, že asi na záchodě moc tlačím...

Zvýšení bilirubinu a odbourávání alkoholu.

Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o komentář k hodnotě bilirubinu. Po konzumaci...

Zánět trojklaného nervu

Dobrý den, před týdnem jsem byl v horách a dost mi nafoukal a namrznul obličej....

Alkoholová vyrážka

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem a velkým stracem. Včera jsem slavil...

15 letá prohlídka

Dobrý den chtěl bych jse zeptat jestli se na 15 leté prohlídce kontroluje penis...

Dlouhodobé škrábání v krku

Dobrý den, již přes měsíc mě neustále škrábe v krku. Byla jsem na ORL, kde...

Pálení při močení s krví

Dobry den , vcera jsem se hodne opil. V noci i rano jsem mel nechraneny pohlavni...

Dieta při divertiklech

Dobrý den, je mi 37 let, volni mi byly zjištěny ve střevech divertikly. Snažíme...

Helikobakterie

Dobrý den, byla jsem na "gastro" vyšetření a dnes mi byla potvrzená helikobakterie....

Zvětšené lymfatické uzliny v podpaží


Vyrážka po alkoholu

Dobrý den, na rukou se mi udělaly červene skvrny,některé vypadaly jako popáleniny....

Menstruace a případné těhotenství


Rehabilitace po operaci karpalniho tunelu klasickou otevřenou metodou v dlani podélnými řezem

Jaka se doporučuje rehabilitace ? Provádíme cvičeni a balonkům masáže krémem...

Bolest břicha po hysterektomii

Dobrý den, prosím o radu. Jsem po hysterektomii (6.týden po operaci 23.4.)....

Skříplý nerv v páteři

Dobrý den, před několika lety jsem se jednoho rána probudil a nemohl jsem se...

Absence pubického ochlupení ve 14 letech

Absence pubického ochlupení Můj čerstvě 14-tiletý syn nemá dosud žádné známky...

Reklama