Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Otěhotnění

Gynekologie Žulyeta 20.9.2010

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, s partnerem jsem měla pohlavní styk den po ukončení menstruace a sjel nám kondom, byla jsem v nemocnici pro prášek proti otěhotnění a menstruaci jsem dostala hned týden na to .. poté jsem měli sey také, vše bylo v pořádku, ale už 30 dní nemám menstruaci, může být důvodem i ten prášek? děkuji předem.

Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Ano, tyto tablety mohou narušit hormonální rovnováhu a vést k vynechání menses. Ale pro jistotu si udělejte těhotenský test.

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Utrogestan a otěhotnění
Dobrý den, třičtvrtě roku se snažíme o miminko, beru...
Termín otěhotnění
Dobrý den, Jsem těhotná, nyní asi 6tt. Poslední...
Otěhotnění při kojení
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám pouze jeden vejcovod...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Otěhotnění

Dobrý den přeji Měla bych už dlouhodobou prosbicku, už nějakou dobu řeším...

Otehotneni

Dobry den,mam takovy dotaz,uz pres pul roku se snazime o miminko a porad nic.muj...

Otěhotnění

Dobrý den, měla bych dotaz. Minulý týden jsem si dělala test, abych zjistila...

Otěhotnění

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat. Pomali už uvažujeme o miminku. Beru HA Artizii,...

Otěhotnění

Dobrý den, mám dotaz. Měla jsem s přítelem nechráněný pohlavní styk, přičemž...

Otěhotnění

Chtěla bych se zeptat, jestli mohu otěhotnět když jsme s přítelem měli týden...

Otěhotnění

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zdali se dá otěhotnět i bez vstříknutí spermatu....

Otěhotnění

Dobrý den, v listopadu jsem prodělala zamlklé těhotenství v 9tt, udělali mě...

Otěhotnění

Dobrý den, mám dotaz. Dle ovulačního testu, jsem měla ovulaci 15. den od začátku...

Otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se optat....před 2 měsíci jsem si nechala vyndat vnitroděložní...

Otěhotnění

Dobrý den, s manželem se snažíme o druhé dítě. Ale za poslední měsíce mám...

Otěhotnění

Dobrý den, v Listopadu jsem přišla v 19. týdnu o dvojčátka, lékaři mi nedokázali...

Otěhotněni

Dobrý den, je možné po vysazení antikoncepce otěhotnět do týdne, když další...

Otěhotnění

dobrý den, chtěla bych se zeptat jak vysoká je pravděpodobnost otěhotnění při...

Otěhotnění

Dobrý den měla bych na Vás dotaz v roce 2004 se mi narodil syn s pupeční šnůrou...

Otěhotnění

vážení, obracím se na vás s dotazem ohledně možnosti otěhotnění, 16 měs. mimčo,...

Otěhotnění

Dobrý den,mám dotaz v srpnu sem byla na kyretazi(mela jsem zamkly potrat v 6tt),po...

Otehotneni

Dobry den pane doktore,domnivam se ,ze mam nejsspise zaludecni vredy . Nebyla...

Otěhotnění

Dobrý den, snažíme se s přítelem od prosince o miminko, ale zatím se nezadařilo....

Otěhotnění

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat za jak dlouho si myslíte že se mi srovná...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nepříjemný a poměrně silný zápach z pochvy

Dobrý den, už delší dobu mě trápí nepříjemný a poměrně silný zápach z pochvy,...

Fibrózní dysplazie skeletu

Dobry den,moje dcera 16let ma diagnozu fibrozni dysplásie skeletu v oblasti...

Hyperlipidemie

Dobrý den. Je mi 51 let a lečím se už asi 5 let se zvýšeným krevním tlakem,užívám...

Neustálý pocit žízně po úrazu

Manžel měl před měsícem úraz (otřes mozku) a od té doby trpí neustálým pocitem...

Salmonela a přenos infekce


Boule ve vagině

Dobrý den, je mi 18 let. Když jsem si zaváděla tampon do pochvy, něco mě tlačilo...

Strup-znaménko?

Chtěla jsem se zeptat zda se může piha a mateřské znaménko změnit ve strup....

Nitroděložní tělísko a venušiny kuličky

Dobrý den, mám možná rok zavedené nitroděložní tělísko (Gynefix) a zajímalo...

Bolest zad - chondroza disku

Dobrý den, na magnetické rezonanci my zjistili tento nález: Chondróza disku...

Bolest v krku a afta


Užívání léků pro arytmie

Dobrý den, dostala jsem tyto léky: Prestance 5/5, Rivodaron 200,Betaloc 200,verospiron,...

Mela jsem nechráněny sex

Dobry den, chtela jsem se zeptat. Mela jsem nechraneny sex 10.kvetna. po dvouch...

Abstinující alkoholik

Dobrý den, mému bratrovi je 38 let. Abstinuje asi 3.5 roku. Měli jsme s ním...

Autoimunní zánět štítné žlazy a přibírání

Zdravim minulý rok mi zjistili autoimunní zánět štítné žlázy ... začla sem přibírat...

Pocit spatneho vyprazdneni, tlak

Dobry den! Jiz par dni pocituji divny tlak v oblasti konecniku, jako by se mi...

Ztuhlost, bolest a krupani C-Th patere

Dobry den pane doktore, je mi 29 let a trapi me jiz 4 roky chronicka zatuhlost,...

Vysoký krevní tlak


Pravděpodobnost vzniku trombózy při užívání warfarinu

Dobrý den, Pravidelně užívám warfarin (7,5) denně a ředění mám stabilizované...

Vhodnost nového léku

Dobrý den,25 let jsem brala lék na vysoký tlak Lokren 20mg. Při kontrole na...

Extrasystoly

Dobry den, mam dotaz na extrasystoly. Mam obdobi, kdy mam treba 3 roky klid...

Zavřít reklamu