Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Otěhotnění?

Gynekologie alexa . 26.9.2010

chtěla jsem se zeptat, zda je vůbec možné otěhotnět, ikdyž dívka nemá protrženou panenskou blánu.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, pokud partner pronikl dovnitř vaginy, nemusí se blána protrhnout /někdy je velmi elastická/, ale pokud penis dovnitř nepronikl, spermie by zvnějšku takovou cestu asi neurazily. Ve vagině je ještě i ochranné kyselé prostředí, které by spermie zahubilo. Takže pravděpodobnost je velmi malá, skoro se rovnající nule. Pro jistotu si můžete udělat těhotenský test, kupuje se za pár korun v lékárně. Hezký den.

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Utrogestan a otěhotnění
Dobrý den, třičtvrtě roku se snažíme o miminko, beru...
Termín otěhotnění
Dobrý den, Jsem těhotná, nyní asi 6tt. Poslední...
Otěhotnění při kojení
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám pouze jeden vejcovod...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...
Antikoncepce a otěhotnění
Dobrý den.Užívala jsem antikoncepci Minerva.Minulý...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Otěhotnění vs stěr z čípku

Dobrý den, snažíme se s přítelem o miminko, chodím na folikulometrii a užívám...

Otěhotnění z análního sexu

Dobrý den, s přítelkyní jsme měli anální sex, je ale stále pana a když jsme...

Otěhotnění z preejakulátu

Dobrý den, jaká je šance, že přítekyně otěhotní z preejakulátu? Dále se chci...

Otěhotnění za pomoci dárkyně

Dobrý den, pane doktore. Chtěla bych se Vás zeptat na věc týkající se těhotenství....

Otěhotnění ze zaschlého sperma

dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možnost otěhotnění když sem měla...

Otěhotněni´

když jsem vyhazoval ubrousek se spermatem a pak si utřel ruku a pak šel uspokojit...

Otěhotnění-kapičky lásky

Dobrý den, před dvěma dny jsem měla nechr. styk s novým přítelem a udělal se...

Otěhotnění-oplodnění

Dobrý den Paní Zuzano Vejběrová chtěla bych se zeptat.S přítelem se snažíme...

Otehotneni-streptokok

Dobry Den chci se zeptat uz 2mesice se snazime o miminko a zatim nic...minuli...

Otěhotnění,Menstruace

Dobrý den, mohu se zeptat, měli jsme s přítelkyní(16) pohlavní styk s ochranou,...

Otěhotnění?

Dobrý den,mám dotaz: Před víc jak měsícem jsem odjela pryč na víkend ale zapoměla...

Otěhotnění?

Dobrý den, omlouvám se za možná hloupý dotaz, ale nejsem zkušená a nemám se...

Otěhotnění?

Dobrý večer,mám dotaz,který už mi pár dní neda spát. Jsme s manželem krátce...

Otěhotnění?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli muzu otehotnet? Prasky beru uz skoro...

Otěhotnění?

Dobrý den, omlouvám se za možná hloupý dotaz, ale nejsem zkušená a nemám se...

Otěhotnění?

Dobrý den. Zhruba 5let jsem brala Ha-pro problémy(krvácení mimo cykly, i 3týdny...

Otěhotnění??

Dobrý den,chci se zeptat s přítelkyní jsme měli sex,ale ne uplny jestli mi rozumíte...

Otěhotnění??

Dobrý den ,je možné ,že jsem otěhotněla,když čekám menstruaci 19.10 a dne 14.10.jsem...

Otěhotnění..

Dobrý den, chtěla jsem se prosím Vás zeptat.S přítelem se snažíme třetí měsíc...

Otěhotnění...

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, (22. mi skončila menstruace a 24. jsem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Jakým způsobem se dá snížit hladina cukru v krvi

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká je normální hladina cukru v krvi? Mám...

Riziko vzniku závislosti na nikotinu klesá s přibývajícím věkem

Není jistě žádným překvapením, že se s kouřením cigaret začíná v čím dál mladším...

Kamene v prostate

Doplním zodpovedaný dotaz Budem mať 66 rokov a behom mesiaca trikrát po sebe...

Když za kopřivku může mechanický tlak

Tahle nepříjemná potíž nastává obvykle po kontaktu s nějakým alergenem, po štípnutí...

Pupínky na končetinách

Dobrý den, má 4letá dcera má pupínky, některé jsou drobné červenoučké a mezitím...

Stejně jako život i očkování má svá rizika. Výhody však převažují

O očkování se vášnivě diskutuje na celém světě. Když o vakcinaci hovoří lékaři,...

Zachovat srdce v klidu se vyplatí – držíte si tak diabetes od těla

Zrychlená tepová frekvence v klidovém stavu a onemocnění srdce a cév spolu souvisejí....

MUDr. Marie Růžičková

Praktický lékař pro dospělé

Bolest zad

Dobrý den, bolí mě bederní část zad. Bolest se hodně zmírnila, ale stále přetrvává....

Bolesti zubů


Otitis media u syna

Dobry den. Mam dotaz ohledne meho syna (5,5let). Do cca 4 let byl zdrav, jednou...

Tlak na pravém oku

Dobrý den. Je mi 16 let a občas pociťují tíhu či tlak na pravém oku, občas...

Mononukleóza


MUDr. Helena Holá

Ordinace praktického lékaře pro děti

MUDr. František Mudra

Praktický zubní lékař

STD - sexuálně přenosné nemoci

Sexuálně přenosné nemoci se šíří nějakou formou sexuální aktivity. Některé z...

Špatné dýchání,bolesti hrudi,prudké zvýšení tlaku,úzkost

špatně se mi dýchá,někdy ani nemám pocit že bych se musel nadechnout,potom mě...

Rentgen pat


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×