Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Otěhotnění

Gynekologie Radka . 21.7.2011 redakce uLékaře

Dobrý den, začala jsem brát antikoncepci a po 8 dnech jsem měla nechránění styk, pilku jsem si vzala tak půl hodiny před tím. Druhý den ráno mě bolelo břicho a krvácela jsem. Je možné že jsem otěhotněla?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, pokud jste tabletky užívala správně bez zapomínání, měla byste být chráněna před otěhotněním.

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Utrogestan a otěhotnění
Dobrý den, třičtvrtě roku se snažíme o miminko, beru...
Termín otěhotnění
Dobrý den, Jsem těhotná, nyní asi 6tt. Poslední...
Otěhotnění při kojení
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám pouze jeden vejcovod...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...
Antikoncepce a otěhotnění
Dobrý den.Užívala jsem antikoncepci Minerva.Minulý...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Otec padá - je to kombinací léků?


Otec pije hodně


Otec prodělal malou mozko...


Otehoteneni a crohn


Otěhotění


Otěhotně po potratu


Otěhotněla jsem dva měsíce po císařském řezu


Otehotnela panna


Otěhotněn, nebo ne s klukem co měl leukémii


Otěhotněná během menstrulace


Otěhotnění


Otehotneni

Dobry den, mam posledni mesic pocit tehotenstvi. Jiz skoro pul roku uzivam...

Otěhotnění


Otěhotnění


Otěhotnění


Otehotnění


Otehotneni


Otehotneni

Dobry den ptala jsem se zda muzu otehotnet kdyz jsem panna (s pritelem jsme...

Otěhotnění


Otěhotnění


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Opakovaný genitální opar

Dobrý den, už asi rok a půl mám problém s genitálním oparem. Před roken a půl...

Vyrazka na kloubech ruky

Dobry den, udelala se mi vyrazka na kloubech ruky a na ukazovacku prave ruky....

Akutní pankreatitida

Mám 3měsícepo operaci žlučníku s následnou akutní pankreatitidou. Můžu pít bylinkový...

Gastroschíza

Dobrý den, syn se narodil s vývojovou vadou gastroschíza. Ihned po porodu operován,...

Nafouklé břicho

Dobry den, prosil bych o radu. Mam neustale nafoukle bricho uz dva dny a to...

Výsledky cytologie LSIL včetně HPV

Dobrý den, v listopadu jsem měla výsledky cytologie LSIL včetně HPV. Začala...

Na biologickou léčbu má nárok 30 000 lidí s lupénkou. Ve skutečnosti ji dostane jen každý čtyřicátý

V České republice trpí lupénkou více než 200 000 pacientů. Z tohoto celkového...

Malá žláza může vyvolat velký zdravotní problém

Třetina pacientů, kteří přicházejí do endokrinologických ordinací, má problémy...

Nárok na invalidní důchod při diagnóze M54.90


Esofagitida I. st.

Dobý den, manželovi byla diagnostikována po gastroskopii Esofagitida I. st....

Zborcená klenba

Dobrý den! Byla diagnostikována bortící se nožní klenba. Ortopedem předepsány...

MUDr. Jana Tvrdá

Praktický lékař stomatolog

Fialová skvrna na penisu

Dobrý den, Dlouhou dobu (asi 4 roky) jsem nepečoval o hygienu pohlavního orgánu....

Pupínek v podbříšku

Dobrý den, měl jsem chráněný pohlavní styk s slečnou, co tvrdí, že je 100 %...

Snížený draslík

Vážený pane/paní doktore/ko,navštívila jsem urologii se zánětem močového měchýře.Moč...

Čím nahradit mléčné výrobky?

Součástí léčby osteoporózy jsou nejen léky, pohyb a celková změna životního...

Zhodnocení výsledku vyšetření

Dobrý den pane doktore, prosím o zhodnocení výsledku a dopučení vyšetření moč...

9 tipů, jak zatočit s bolestí hlavy

Tuhle zdravotní potíž zná téměř každý a ví, jak dokáže otrávit život a vyřadit...

Zánět spojivek


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×