Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Otěhotnění

Gynekologie Andrea 30.11.2014

Dobrý den,chci se zeptat když vysadím antikoncepci a dostanu menstruaci tak jestli hned po ní můžu otěhotnět nebo se musí nějakou dobu ještě počkat. Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček


Bez obav můžete otěhotnět v dalším cyklu po vysazení antikoncepce.
Příjemný den

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Utrogestan a otěhotnění
Dobrý den, třičtvrtě roku se snažíme o miminko, beru...
Otěhotnění při kojení
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám pouze jeden vejcovod...
Termín otěhotnění
Dobrý den, Jsem těhotná, nyní asi 6tt. Poslední...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Otěhotnění

V sexuálních otázkách jsem celkem nová. Vždy jsem měla jen známosti na jednu...

Otěhotnění

Dobrý den chtěla jsem se zeptat zda je mozné otěhotnět po vysazení hormonální...

Otěhotnění

Dobrý den pane doktore, měla bych otázku týkající se otěhotnění. Rádi bychom...

Otěhotnění

Dobrý den, prosím o radu případného otěhotnění. Před 4.týdny jsem prodělala...

Otěhotnění

Dobrý den,mám 4 letou dceru,narozenou říjen 2005, v roce 2008 jsem byla na odběru...

Otěhotnění

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jak je vysoka pravděpodobnost otěhotnění...

Otěhotnění

Dobrý den, pane doktore!Můj dotaz spočívá v tom, že mám nepravidelnou menstruaci,...

Otěhotnění

Dobrý den, prosím o radu případného otěhotnění. Před 4.týdny jsem prodělala...

Otěhotnení

Dobrý den, cca 2 roky beru antikoncepci Katia. Minulí měsíc jsem nedostala menstruaci....

Otěhotnění

Dobry den domnivám se, že mam asi takovy atypicky problem, jedna se o otěhotněni....

Otehotneni

Dobry den, prosim o radu. Uzivam Bronchovaxom na posileni imunity. Slysela jsem,...

Otěhotnění

Dobrý den,mám hned dva dotazy-včera a předevčírem jsem se do své dívky možná...

Otěhotnění

Dobrý den, pani doktorko, mám dotaz, Už dlouho s přítelem se snažíme o miminko...

Otěhotnění

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat do jaké doby mohu otěhotně po přestaní braní...

Otěhotnění

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat. Zda-li jde otěhotnět když je muj menstruační...

Otěhotnění

Dobrý den.Chtěla bych poprosit o radu-vždy po kondomem nechráněném styku mám...

Otehotneni

Dobry den, mam takovy maly problem. Mam pritele kulturistu, ktery kazdodenne...

Otěhotnění

Dobrý den, měli jsme s přítelkyní 28.11 nechráněný styk. Menstruace jí začala...

Otehotneni

dobry den chtela bych se zeptat jsem tedka 22 dni po operaci cisty a zistili...

Otěhotnění

Dobrý den, v r. 1994 jsem prodělala opakovanou resekci kraniofaryngeomu, hypopitiutarizmus...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

CT a MRI vyšetření

Dobrý den, Obracím se na vás s dotazem kolik stojí CT a MRI vyšetření hlay...

Sono štítné žlázy

Dobrý den, dnes jsem byla na sonu štítné žlázy a ve zprávě mám, ze v parenchymu...

Vysoké CRP


Anechogenní obsah v děloze

Dobrý den pane doktore, před týdnem jsem podstoupila instrumentální revizi dělohy...

Píchání u srdce při nádechu


Seropram vs Citalec


Odchlipnuta sitnice a poskozena rohovka nasledkem urazu

Dobry den, rada bych vedela jak dlouho trva lecba pri teto diagnoze. Muj tatka...

Bolest ramene


Pupínek na stydkém pysku


Vysledky krve

Dobrý den,mužete mi prosím napsat něco víc o mych vysledcích krve?Je to něco...

Krční páteř C5-6

Dobrý den pane doktore. Prosím o vysvětlení mého rentgenu - C lordoza je vyrovnaná...

Kondom v pochvě

Dobrý den.. je mi 16 let a měla jsme s klukem druhý pohlavní styk.. a zůstal...

Drobné červené bodky pod kožou

Dobrý deň v auguste pol roka po pôrode som si všimla na rukách drobné červené...

Bolest v hrudní páteři

dobry vecer, chtel bych se poradit. Asi pred mesicem a pul Jsem lezel na gauci...

Inkompetence kardie

Dobrý den, Dříve mě více pálila žáha, ale nebylo to tak strašné. Posléze jsem...

Kožní obtíže


Fromilid 500

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat : Když beru antibiotika Fromilid 500 třetí den...

Také na toaletním papíře se objevuje jednou za čas jasně červená krev


Chřipka bez teploty?

Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné mít chřipku bez teploty. Celková únava,...

Pálení žáhy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na dotaz ohledně léku Helicid (omeprazol)....