Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Otěhotnění

Andrea . 30.11.2014

Dobrý den,chci se zeptat když vysadím antikoncepci a dostanu menstruaci tak jestli hned po ní můžu otěhotnět nebo se musí nějakou dobu ještě počkat. Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Bez obav můžete otěhotnět v dalším cyklu po vysazení antikoncepce. Příjemný den

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Utrogestan a otěhotnění
Dobrý den, třičtvrtě roku se snažíme o miminko, beru...
Termín otěhotnění
Dobrý den, Jsem těhotná, nyní asi 6tt. Poslední...
Otěhotnění při kojení
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám pouze jeden vejcovod...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...
Antikoncepce a otěhotnění
Dobrý den.Užívala jsem antikoncepci Minerva.Minulý...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Otec padá - je to kombinací léků?


Otec pije hodně


Otec prodělal malou mozko...


Otehoteneni a crohn


Otěhotění


Otěhotně po potratu


Otěhotněla jsem dva měsíce po císařském řezu


Otehotnela panna


Otěhotněn, nebo ne s klukem co měl leukémii


Otěhotněná během menstrulace


Otěhotnění


Otehotneni

Dobry den, mam posledni mesic pocit tehotenstvi. Jiz skoro pul roku uzivam...

Otěhotnění


Otěhotnění


Otěhotnění


Otehotnění


Otehotneni


Otehotneni

Dobry den ptala jsem se zda muzu otehotnet kdyz jsem panna (s pritelem jsme...

Otěhotnění


Otěhotnění


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Váha plodu

Dobrý den,poprosila bych Vás o názor. Jsem ve 37+4 týdnu (dle Pm) a chodím pravidelně...

Streptococcus beta haemolyticus c - pendepon

Dobrý den, měl jsem nález streptococcus beta haemolyticus c v krku,jiank krev...

Achilova pata

Dobrý deň, Pravidelne behávam niečo viac ako rok. Posledné 2 mesiace ma pobolieva...

Bolest žaludku


Opakované respirační infekty

Dobry den. Chtěla bych se poradit co dělat. Už to budou dva roky co jsem často...

Navigovaný obstřik pod CT

Dobrý den, jsem 2 dny po navigovaném obstřiku pod CT ke kořenu S1. Byla...

Opakující se záněty močových cest

Dobrý den, můj dotaz bude trochu delší, jelikož si už doopravdy nevím rady....

Bolest těla na dotek

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,čím může být způsoben pocit zvýšené citlivosti...

Trochanterická bursitida

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat na Trachont. bursitidu.Mám za sebou dva obstřiky...

Doba užívání methioninu

Dobrý den, na problém s vypadáváním vlasů jsem dostala Methionin, užívání 3x...

Ztráta chuti

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat jak lze napravit ztrátu chuti. Byla jsem...

Pocit plnosti břicha


Bolest zadní části hlavy


Záblesky

dobrý den poslední dobou (asi týden) mi občas-opravdu málo(asi 1-2 za den) problikne...

CYsta vaječníku a zpoždění menstruace


Streptococcus

Dobrý den, s partnerem jsme byli na vstupním pohovoru v centru asistované reprodukce....

MUDr. Hana Radová

Praktický lékař pro dospělé

Swayze, Jobs, Pavarotti: všechny je zabila rakovina slinivky

Nádorová onemocnění jsou většinou zmiňována v souvislosti s prsem, plícemi nebo...

První prohlídka

Dobrý den, je mi 15 a potřebovala bych aspoň o týden oddálit menzes.. Jenže...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×