Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Otěhotnění po Depoproveře

Gynekologie Hana 17.6.2016

Dobrý den.Chci se zeptat,jestli je možné otěhotnět po depoproveře i bez obnovení menstruace?děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví

Po aplikaci Depoprovery by jste měla být cca 3 měsíce před graviditou chráněna.
Příjemný den

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Utrogestan a otěhotnění
Dobrý den, třičtvrtě roku se snažíme o miminko, beru...
Termín otěhotnění
Dobrý den, Jsem těhotná, nyní asi 6tt. Poslední...
Otěhotnění při kojení
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám pouze jeden vejcovod...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Otěhotněni po antikoncepci

dobry den brala jsem tři měsice antikoncepce.....a chtěla bych se zeptat za...

Otěhotnění po antikoncepci

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, mám takový problém, brala jsem Antikoncepci...

Otěhotnění po antikoncepci Sayana

Dobrý den, mám takový dotaz. Nechala jsem si dvakrát píchnout antikoncepci...

Otěhotnění po biopsii a LEEP

Dobrý den pane doktore, byla jsem poslána na biopsii s Dg. N872 - LEEP. Biopsie...

Otěhotnění po boreliózy

Dobrý den, v srpnu jsem se léčila antibiotiky na kožní boreliozu, v říjnu mi...

Otehotneni po depo provere

dobry vecer.mam na vas dotaz:depo proveru sem mela 5let.loni v cervnu sem ji...

Otehotneni po depo provere

dobry den.uzivala sem dp 5let,nyni uz mam menstr,kterou mi dr.vyvolala injekci.rekla...

Otehotneni po depo provere

dobrý den.5let sem užívala dp,loni v červnu sem inj.vynechala v říjnu sem musela...

Otěhotnění po depo-provera

Dobrý den.Mám ročního syna a chtěli by jsme s manželem další dítě.Po šestinedělí...

Otěhotnění po Depo-proveře

Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o radu. 5 let jsem chodila na injekce Depo...

Otěhotnění po dlouhodobém užívám Jeanine

Dobrý den,chtěla bych se zeptat, po jaké době je možné otěhotnět po několikaletém...

Otěhotnění po dobrání antibiotik partnera

Dobrý den, snažíme se s partnerem o otěhotnění, partner dobere antibiotika proti...

Otěhotnění po dobrání antibiotik partnera

Dobrý den, snažíme se s partnerem o otěhotnění, partner dobere antibiotika proti...

Otěhotnění po dobrání HAK

Dobrý den, je mi 30 let a po 15-ti letech jsem vysadila HA, s manželem bychom...

Otěhotnění po dobrání hormonální antikoncepce

Dobrý den, mám nepravidelnou ms. Bylo mi řečeno že emám pcos.Brala jsme hak...

Otěhotnění po chřipce

Dobrý den, minulý týden jsem prodělala chřipku, asi 5 dní horečky, bolesti...

Otěhotnění po interrupci

Dobrý den,před 3 týdny jsem podstoupila interupci kvůli zamlké graviditě v 10...

Otěhotnění po interupci

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je po necelých třech dnech po interrupci--cca...

Otehotneni po interupci

Dobry den V unoru jsem podstoupila UPT. Bylo to v podstate ze zdravotnich duvodu...

Otěhotnění po interupci.

Dobrý den,paní doktorko. V polovině prosince jsem byla na miniinterupci.vše...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Užívání hormnální antikoncepce a antibiotik


Bolest pod žebry


Gestační váček 17mm bez plodu

Dobrý den, pane doktor chci se zeptat, dne 28. 4 jsem měla slabý pozitivní test,...

Jaterní steatóza

Dobre rano. Este by som sa rada opytala ci vznik FNH pecene moze mat nieco spolocne...

Tříštivá zlomenina palce u nohy

Dobrý den.Před 14ti dny se mi stal úraz, spadla mi velká pracovní deska na palec,poslední...

Bolest žaludku


Řitní trhlina

Dobrý den, měla jsem anální sex, bohužel mi vznikla prasklina v konečníku, chtěla...

Pŕeskakovani kosti v zapesti

Dobrý den, cca před rokem po treninku boxu me zacalo bolet zápesti, par dni...

Mrtvý zub - zánět/váček

Dobrý den, v prosinci jsem byl na PP u svého zubaře. Vše bylo v pořádku, pak...

Minimální hybnost po operaci ramene

Dobrý den mám dotaz, v únoru jsem byla, na operaci pravého ramene otok sa burzy,...

Svalová kýla na předloktí ?

Dobrý den , mám na vnitřní straně jak pravého tak levého předloktí bulku tedy...

Byli jsme velmi spálení

Dobrý den, mám problém s kůží. Před pár týdny jsem byla na Kanárských ostrovech....

Po vytržení zubu

Dobrý den. Před cca 2 měsíci mi můj zubař vytrhl zub. Jednalo se o stoličku...

Svalový třes

Dobrý den, je mi 26 let a poslední dobou (tak 1,5 měsíce) mám takové podivné...

E coli v pochvě a sex

Dobrý den, moje gynekoložka mi při stěru našla e coli v pochvě. Předepsala mi...

Nález E. coli a streptokoka v pochvě, je nutná léčba?

Dobrý den, dcerku 4 roky začalo štípání na vchodu do pochvy a po 3 dny začal...

Zánět dolních cest močových

Zdravím, cca 14 mě trápí pálení při močení. V poslední dnech mě penis značně...

Nemoci močového měchýře

Dobrý den,mám takový problém.Mívám už delší dobu problém v oblasti u močového...

Vystouplé bradavky

Dobrý den Je mi 16 let a užívám antikoncepci Mercilon.Poslední 2 dny mám vystouplé...

Nafouklé břicho

Dobry den, prosil bych o radu. Mam neustale nafoukle bricho uz dva dny a to...

Reklama
Zavřít