Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Otok v třísle

Chirurgie Veronika . 27.8.2009 redakce uLékaře

Pasový opar se mi uděla v pravém boku pod žebry a u lékaře jsem s ním už byla, akorát mám strach z toho otoku v třísle jestli to není vážne a jestli to nezmizí samo nebo se to musí léčit??Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, na dálku opravdu nerozliším otok od event. uzlinky, která může být pod ním, opravdu jděte k lékaři, který místo prozkoumá a může nechat udělat třeba ultrazvuk měkkých tkání toho otoku a budete moudřejší a hlavně klidnější. Hezký den.

Související dotazy

Bulka v třísle
Dobry den, Vse u me zacalo viditelnou bulkou na trisle....
Vyrážka v třísle
Dobrý den asi před týdnem se mi udělala vyrážka v třísle...
Vřed v třísle
Dobry den, v trisle se mi objevil vred. Mohl by to...
Bulka v třísle
Dobrý den, včera jsem si nahmatal bulku v levém třísle,...
Bolest v třísle
Dobrý den, je mi 14 a hraji fotbal. Na tréninku jsem...
Uzlina v třísle
Dobrý den, Už rok a půl mám v levém třísle útvar...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Otok uzdičky

Zdravím chci se zeptat..po sexu mám oteklou kůži kolem uzdicky..ne samotnou...

Otok v dolní končetině

Dobrý den, je mi 22 let a mám od narození křečové žíly. Teď se mi tam udělal...

Otok v koleně

Dobrý den, asi 10 dní mám otok z vnější strany kolena. Při ohnutí nohy mě to...

Otok v krku

Dobrý den, od včerejška mě trápí tlak v krku, - připomíná mi sevření krku při...

Otok v krku

Dobrý večer,pane doktore chci se zeptat je to asi 2 měsíce co sem měla anginu...

Otok v nártu

Dobrý den, v pátek jsem špatně došlápl a došlo pravděpodobne ke zhmoždění nártu...

Otok v oblasti ledvin

Dobrý den pane doktore, chtěla bych se zeptat,zda může mít spojitost otok zad...

Otok v obličeji a na horních končetinách

Dobrý den,můj dotaz se netýká mne, ale mého dobrého přítele. Již několik let...

Otok v obličeji a zánět zubu

Dobrý den, už od května (7 měsíců) mám problém s otokem pravého okolí oka,...

Otok v pochve

Dobry den, pred tydnem jsem si hned na okraji ve vagine neco nahmatala, je to...

Otok v třísle

Dobrý den, je mi 20 let a před pár dny se mi v pravém třísle udělal malý otok...

Otok v ústech

Před extrakcí zubu jsem dostal injekci,kdy došlo k porušení asi lícního nervu.Docházel...

Otok varlat

Dobrý den, mám natekle varlata a prosím o radu co stim než se vrátím ze zahraničí....

Otok varlat

Dobrý den, před operací zvětšené prostaty mi otekly obě varlata. Při návštěvě...

Otok varlat

Dobrý den. Mohu míti dotaz , mám oteklá a velmi bolestivá varlata měl jsem dojem,že...

Otok varlete

Dobrý den, mám problém s levým varletem. Když mám potřebu močit, ale nevykonám...

Otok varlete po oper. tříselné kýly

Dobrý den, podstoupil jsem operaci tříselné kýly na pravé straně (zasahující...

Otok ve tváři

Prosím o radu. Po léčení a následném uzavření zubu korunkou mi zůstal ve spodní...

Otok víček

Dobrý den, je mi 21 let a setkala jsem se doposud pro mě s neznámým problémem....

OTOK VÍČEK

Dobrý den, už 2 týdny mám problém ohledně víček. 1 týden, když jsem si nalíčila...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Anrikoncepce X pomelo


Bolest v kosti pod "zadkem"


Hemofilus v těhotenství


Vaginální mykosa


Zapomenuta tableta ha 1. Tyden


Kam zajít?


HIV?


Mnohočetné obtíže


Mám bolesti krční páteře


Snížená filtrace ledvin




Bolest kýčle




Bulka na varleti


HIV


Bolesti nohou


MUDr. Ladislav Vaněček

Resurf Med s.r.o.



Stilnox


Padání obočí


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×