Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Otovent

Uši, nos, krk Zuzana . 18.6.2010

Dobrý den, Se synem jsme byli na kontrole na ORL v Motole a byl mu doporučen Otoven na vyrovnávání tlaku ve středouší. Syn má momentálně zavedeny gromety oboustranně. Do budoucna se má naučit pracovat s Otoventem, ale doma jsem se dočetla , že se nemá používat při pocitu ucpaného nosu, jenže syn má poruchu řasinek s hypersekrecí a je neustále velmi zahleněný. Je tedy pro něj vůbec Otovent vhodný ? Momentálně toto nemůžu řešit s "obvodní" ORL lékařkou , tak zkouším touto cestou. Děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Otovent by neměl být používán při nachlazení a pocitu plného nosu. Proto bych ho spíše nedoporučoval. Hezký den.

Související dotazy

Dobrý den. Po nachlazení...
dobrý den. Po nachlazení mám už třetí den zcela zalehlé...
Gromety
Dobry den, pane doktore. Prosim o informaci, zda je...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Otoky vnitrnich rodidel

Dobry den. Pred 2 mesici jsem prodelala kvasinkovou infekci, ktera byla lecena...

Otoky, bolesti, na celém těle

Dobrý den. Jmenuji se Kateřina a ráda bych vám položila otázku, na kteru doufám...

Otoky, celkové potíže

Dobrý den, již přes týden mám problém celkově s mým tělem. Nejdříve mi otekly...

Otoky, nízký tlak

Dobrý den, nevěděla jsme do jaké kategorie zařadit můj problém. Mám velmi...

Otoky, průjem

Dobrý den, vážení lékaři, Z celého srdce prodim o radu, Je mi 41 let, neuzivam...

Otoky, únava, záškuby svalů, svědění chodidel a dlaní

Otoky na celém těle, které postupně tuhnou a omezují pohyb, veliká únava, otoky...

Otook kotníku v sádře

Dobrý den, v úterý mi byl diagnostikován "decentní výron" a dali mi sádru...

Otoskleroza

Dobry den, byla mi zjištěna otoskleoza. Jsem po operaci - trminek byl nahrazen...

Otoskleroza

Dobrý den.Je mi 40 let.Byla mi diagnostikovana otoskleroza na levém uchu,ztráta...

Otoskleroza

Dobrý den,mám otosklerozu,ale prý na té nižší hranici,takže vcelku vpohodě,i...

Otrava

Dobrý vecer chci se zeptat omilem jsem snedla hrasek kterej bil postrikamej...

Otrava

Dobrý den chtěl bych se zeptat mám přítelkyni a delší dobu nám to neklape, vaří...

Otrava

Dobry den, vcera 26.6. jsem snedl 6 listů oleandru za 4 hodiny jsem vse vyzvracel...

Otrava

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. Včera jsem omylem vypila sklenici...

Otrava asi

Omylem jsem se napil (nafty dieselu ) tak jeden lok cca tak jsem se vyzvracel...

Otrava během těhotenství

Dobrý den,chtěla bych se septat ohledně mé sestry která těhotenství zjistila...

Otrava bradavičníkem

Dobrý den,dceři(5let)jsem natírala 3dni 2krát denně bradavice na prstu a patách...

Otrava Hypnogenem


Otrava jedlými hřiby?

DObrý den, před pěti dny jsem snědla grilované hnědáky, asi už byli starší navíc...

Otrava jídlem

Dnes jsem vzala děti na oběd do Kfc. Mladšímu synovi (2006) bolelo odpoledne...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Kručení v břiše při změně polohy těla

Dobrý den, mám problém, který by možná jiní nazvali hloupostí, ale mě to hodně...

Migréna

Zdravém Vás, po jedné zkoušce soborní zkoušce mi nebylo nejlépe, tedy to čekání...

Holčička, nebo chlapeček? Opravdu (ne)lze pohlaví ovlivnit?

Tak trochu tajemný proces lidské reprodukce byl vždycky obestřen množstvím pověr...

MUDr. Ivo Špaček

Praktický lékař pro dospělé

Otok a bolest kolene


Vysazení antikoncepce

Dobrý den,před měsícem jsem vysadila antikoncepci a snažíme se o miminko.Menses...

Nervus vagus

Dobry den, moj problem je lezia nervus vagus, v oblasti sterna. Priznaky su-...

Začla krvácet ( hvědá barva- nepachnoucí) mimo menstruaci

Dobrý den, ráda bych se zeptala na pár rad od Vás doktorů. Asi tak před měsícem...

Narušená panenská blána


Opar rtu

Dobry den.. Vcera se mi udelal nad rtem suchy a palivi otok viz. foto. Mam rymu...

Červený pupínek na penisu

Dobrý den, asi před třemi dny se mi objevil na penisu zarudlý pupínek a uprostřed...

MUDr. Jiřina Kolářová

Odborný lékař dermatovenerologie

Krvácení z nosu

Dobrý den, mému příteli (21 let) už pul roku teče krev z nosu. Většinou to bývá...

Obtíže v těhotenství


Bolestivá bulka v podpaží


Zpožděná menstruace, negativní test


MUDr. Lubomír Trtík

Ortopedická ambulance

Čepy na mandlích 6 týdnů po rizikovém chování - zánět hltanu, nosohltanu, nebo HIV?

Dobrý den, potřebuji vědět, zda se jedná o zánět hltanu nebo nosohltanu? (jaký...

Uvíznutý tampon

Dobrý den,mám dotaz ohledně uvíznutého tamponu. Když jsem si šla vyndat tampon,...

MUDr. Miroslava Deďová

Privátní praktický lékař

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×