Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Pagetův nádor prsu

Onkologie David 22.3.2018

Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o radu. Mamce doporučují Ablaci 1. prsu a minimálně samplingu 1. axily. V lékařské zprávě se píše následující: Po excizoi dvorce pro M. paget, z definitivní histologie kromě M. paget, který verifikován u probatormní excize, nález retromamilárně několika ložisek DCIS, MG, UZ negativní, bez lymfadenopatie.
Je nutné po nálezu ložisek DCIS provést do půl roku ablaci prsu a zároveň i žlázy až do podpaží ?

Děkuji
David

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Hezký den pane Davide, díky za dotaz. Co se týče Pagetova karcinomu prsu, myslím že je vždy l...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Nádor prsu
Dobrý den, mamince (59 let) byl před 7 lety odstraněn...
Nádor prsu
Dobrý den, Ráda bych se zeptala na prognozu. mé mamince...
Nezhoubný nádor prsu
dobrý den, když mi byl diagnostikován nezhoubný nádor...
Nádor prsu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na jednu věc, která...
Nádor prsu
Dobry den, mam babicku,ktera si nasla pod prsem bulku.Ta...
Úraz prsu
Dobrý den, chci se zeptat a spíše se ujistit. Byla...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Padanie vlasov

Dobrý deň, prednedávanom som Vám písala ohľadom môjho problému, poradili ste...

Padava noha

Dobry den, v 21 my byl zjisten nador kosti, ale jelikoz jsem byla tehotna tak...

Padlé oční víčko

mám 8měsíčního syna od narození má padlé oční víčko,prý je to ptóza,je možné...

Pády

Dobrý den, měla bych dotaz - maminka (60let) už párkrát upadla, na rovině, bez...

Pády

Dobrý den, jen bych se chtěla zeptat. Mám 5 letou dceru, a kdyz jdeme na delší...

Pády bez příčiny

Dobrý den, mám 17-ti letou dceru, která před šesti lety prodělala myelitidu...

Pády u dětí

Dobrý den paní doktorko. Mám dotaz ohledně pádů dětí, konkrétně jestli několikačetné...

Pády+

Dobrý den, mám různé potíže, hlava se mně netočí, ale vrávorám, padám dozadu,...

Pagetova choroba

Dobrý den. Prosím o radu vůbec nevím co mám dělat.Od roku 2005 mám potíže. V...

Pagetova nemoc

dobrý den pane doktore,mám na vás dotaz.Již delší dobu mě provázejí zdravotní...

Pahýl pochvy

Když mi bylo 47 let ,byla mě odebrána děloha a na doporučení lékaře i vaječníky...

Pach

Dobrý den,chci se zeptat jeslti nevite co by mohlo být příčinou mých obtíží?jednou...

Pach česneku

Dobrý den, mám na Vás dotaz, stále cítím pach česneku, může se jednam o nějaký...

Pach jakoby stolice z úst

Dobrý den, u své 66leté matky (VŠ, dobrá životospráva, zahrada, nesportovec,...

Pach po anestezii

Po anestezii(hysteroskopii)cítím i po koupeli a antiperspirantu silný zápach...

Pach po česneku

jestli to může něco znamenat, když člověk má zápach jak po česneku, jeho pot...

Pach rybiny při umývání penisu.

Mám asi 2 roky po částečné obřízce.Umývám si penis každý den,ale při umývání...

Pach vagíny

Vážená paní doktorko, mám dotaz se kterým se přeci jenom stydím jít za lékařem,...

Pach z úst

Dobry den! Chcel by som sa opytat ci je mozne nejak odstranit pach z úst.Moj...

Pach z úst, stolice, moči

Dobrý večer, mám trochu nezvyklý dotaz. Jsou to zhruba 2 týdny, co jsem zjistil,...