Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Pach rybiny při umývání penisu.

Aleš . 18.11.2013

Mám asi 2 roky po částečné obřízce.Umývám si penis každý den,ale při umývání cítím pach rybiny...Vím že smegma zapáchá,ale že by zrovna po rybině,to se mě nějak nezdá.Je to normální,nebo se může jednat o něco závažnějšího? Jiné problémy nepozoruji.Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Může jít o přemnoženou bakteriální mikrofloru, doporučuji na mytí mýdlos nanostříbrem nasil.

Související dotazy

Pach česneku
Dobrý den, mám na Vás dotaz, stále cítím pach česneku,...
Svědění penisu
Dobrý den, mám problém, je mi 19 let a zhruba před...
Změna pachu
Dobrý den. Po šestinedělí se mi výrazně změnil pach...
Pach po česneku
jestli to může něco znamenat, když člověk má zápach...
Pach z úst
Dobry den! Chcel by som sa opytat ci je mozne nejak...
Pach
Dobrý den,chci se zeptat jeslti nevite co by mohlo...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Pády bez příčiny

Dobrý den, mám 17-ti letou dceru, která před šesti lety prodělala myelitidu...

Pády u dětí

Dobrý den paní doktorko. Mám dotaz ohledně pádů dětí, konkrétně jestli několikačetné...

Pagetova choroba

Dobrý den. Prosím o radu vůbec nevím co mám dělat.Od roku 2005 mám potíže. V...

Pagetova nemoc

dobrý den pane doktore,mám na vás dotaz.Již delší dobu mě provázejí zdravotní...

Pahýl pochvy

Když mi bylo 47 let ,byla mě odebrána děloha a na doporučení lékaře i vaječníky...

Pach

Dobrý den,chci se zeptat jeslti nevite co by mohlo být příčinou mých obtíží?jednou...

Pach česneku

Dobrý den, mám na Vás dotaz, stále cítím pach česneku, může se jednam o nějaký...

Pach jakoby stolice z úst

Dobrý den, u své 66leté matky (VŠ, dobrá životospráva, zahrada, nesportovec,...

Pach po anestezii

Po anestezii(hysteroskopii)cítím i po koupeli a antiperspirantu silný zápach...

Pach po česneku

jestli to může něco znamenat, když člověk má zápach jak po česneku, jeho pot...

Pach vagíny

Vážená paní doktorko, mám dotaz se kterým se přeci jenom stydím jít za lékařem,...

Pach z úst

Dobry den! Chcel by som sa opytat ci je mozne nejak odstranit pach z úst.Moj...

Pach ze žaludu

Dobrý den.. Je mi 14 a často mívam takový "ztuhlé sperma" nebo co je to (pod...

Páchnoucí ejekulát

Dobrý den, je mi 17 let a chtěl bych se vás zeptat. Můj ejekulát dost divně...

Páchnoucí moč

Dobrý den, už půl roku mám páchnoucí moč. Moč je světlá až bezbarvá, nezakalená....

Páchnoucí moč

Dobrý, nevím přesně jak se zeptat a připadám si trapně. Nikdy jsem takové problémy...

Páchnoucí moč

Dobrý den,už půl roku mám takový problém,páchne mě moč,nejen po ránu ,ale i...

Páchnoucí moč

Dobrý den, už delší dobu mám takovou divně zapáchající moč. Pálení nebo řezání...

Páchnoucí pot i moč

Dobrý den, nevěděla jsem jak mám předmět svého dotazu více specifikovat. Delší...

Pachnouci semeno-po chloru

Dobrý den, přítelkyně si už nějakou dobu stěžuje, že moje semeno smrdí. Když...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bioaktivní chrom dia


MUDr. Dagmar Gregušová

Ordinace lékaře specialisty - oční

Pásový opar


HIV, Lichen Scerosus et atrohicus


MUDr. Jan Šula

Ordinace Dr. Šuly

MUDr. Hana Strouhalová

Praktický lékař pro děti a dorost

Chybějící menstruace po vysazení antikoncepce


Bolesti břicha pod žebry


Bolesti a ztuhlost kloubů, neurologické obtíže


Přestaňte kouřit. Regenerace startuje za pár minut!


Bolesti hlavy


Studené nohy


Zpoždění menstruace po vysazení HAC


Co dělat na táboře s menstruací ?


Špinění a bolesti břicha při antikoncepci


Pohlavní nemoci


Hlasivky, zpěv


Olupování kůže, opoždění menstruace a padání vlasů


Astma může mít i genetický původ


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×