Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Paradentosa

Jana . 20.11.2015

Je mi 52 let byla mi diagnostikovaná parodontitida.Dentistka mě odstranila zubní kámen udělala všech 28 zubů hloubkové čištění.Plomby jsem si dala vyměnit za bíle komposity.Po třech měsících kontrola parodontitidy na začátků byla 100.Teď mám 30 po třech měsících.Mi odstranila zubní kámen a chce mi znovu provést hloubkové čištění i když mi zuby nekrvácí.Není to zbytečné ? Předem děkuji za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, určitě není, čistění se musí několikrát opakovat, než se dásně úplně stáhne k zubu a vymizí parodontální choboty. I když se nový zubní kámen na kořenech zubů zpravidla za 3 měsíce neudělá, je potřeba z parodontálního chobotu odstranit plak a to si vy sama doma neuděláte. To, že vám dásně při čištění nekrvácí totiž neznamená, že jsou úplně zdravé. Na opakované čištění už ale většinou není potřeba tolik času, jako na první čištění zubního kamene a mělo by být tedy o něco příjemnější. Přeji brzké vyřešení problému

Související dotazy

Paradentosa
Zubnímu lékaři chodím pravidelné je mi 50 let parodontalní...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Papylomavirus

Dobrý den, dnes jsem byla na cytologii, pan doktor říkal, že bych mohla mít...

Pár kapek krve po stolici

Dobrý den, již delší dobu mám problém. Někdy se mi po stolici objeví na toal.papíře...

Par panaku v tehotenstvy

Dobry den zistili mi ze jsem 10 tydnu tehotenstvy a ja jsem se pretim napila...

Pár posledních let mě trápí plíseň v nohách

Dobrý den, pár posledních let mě trápí plíseň v nohách, mezi prsty, která se...

Parabeny

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na údajnou karcinogenost parabenů obsažených...

PARACENTÉZA

Dobrý den.. Mám chronický zánět ucha a lékař me poslal na paracentézu... Chtěl...

Paracetamol

Dobrý den, ráda bych se dozvěděla, jak dlouho přetrvá stopa paracetamolu v krvi...

Paracetamol + vysoká dávka kofeinu

Dobrý den, včera večer jsem krátce po sobě měla jedno silné kafe + kofeinovou...

Paracetamol Dr.Max

Jsou nějaké vážnější následky při požití většího množství paracetamoku než je...

Paracetamol v těhotenství

Váš dotaz do poradny: Dobrý den, pane doktore/doktorko. Obracím se na Vás z...

Paradentosa

Zubnímu lékaři chodím pravidelné je mi 50 let parodontalní chobot mám 2mm.Chtěl...

Paradentóza

Dobrý den Chtěla jsem se zeptat když mám paradentóza mohu používat elektrický...

Paradentóza

Dobrý den jen bych se zeptal mám docela pokročilou paradentózu - vrchní zuby...

Paradentoza

Dobrý den, můj otec má paradentózu a já se bojím abych jí nechytil taky. Je...

Paradentoza

Dobry den. Mam podezreni na paradentozu. Obnazuji se mi dolni predni zuby a...

Paradentoza

Dobrý den, chci se zeptat,jestli se jedná o odhalené zubní krčky, paradentozu....

Paradentóza

Přeji dobrý den. Chtěla bych se zeptat, zda by jste mi mohl doporučit něco účinného...

Paradentóza a úbytek skloviny

Mohla by se ztráta zubní skloviny nějak nahradit? A dá se paradontóza léčit?

Paradentoza?

co si pamatuju tak mám odhalené krčky. z části asi horší zubní hygienou v pubertě...

Paradoní kyfotizace krční lordozy a regresivní změny

Dobrý den pane doktore.Mívám problémy s krční páteří,motání a závratě,migrenozní...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×