Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Pauza

Martina . 30.10.2013

Pane doktore, chci se zeptat -co se stane,když si vezmu antikoncepční pilulku dřív, než po sedmi denní pauze? děkuji

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Není to vhodné,buď dodržte 7 denní pauzu nebo jako druhá varianta můžete pokračovat bez přestávky dalším platem,pokud používáte antikoncepci, která toto umožňuje. Příjemný den

Související dotazy

Ochrana v pauze
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda antikoncepce...
Kratší pauza
Dobrý den,dobrala jsem první plato antikoncepce Lindynette...
Týdenní pauza
Dobrý den. Před braním antikoncepce (belara) jsem měla...
Antikoncepční pauza
Dobrý den. Užívala jsem antibiotika augmentin behem...
Sedmidenní pauza
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat momentálně mám sedmidenní...
7denní pauza
Bylo by možné vysadit po 14ti dnech, nechat proběhnout...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Patologické lhaní

Vážená paní doktorko, píši Vám s prosbou o pomoc s jedním problémem, který...

Patologický kostní scan-ostitis-osteomyelitidy

Zdravím čekám na vyšetření ve fakultní nemocnici ortopedie onkologie-scintigrafie=patolog...

Patologie leukocytů


Patologie pankreatu?

Dobrý den, je mi 40 let a jsem půl roku po porodu. V těhotenství jem měla cukrovku...

Patologie varlat


Pátrání po příčinách zvýšeného prolatinu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak je to s pátráním po příčinách hyperprolaktinémie....

Pátrání po příčině horečky


Patrná "pěna" po masturbaci

Dobrý den, je mi 15 a po každé masturbaci mám na žaludu trochu jakoby pěny.(Ve...

Patrový čípek

Dobrý den, šla jsem si dneska na hodinu lehnout, protože jsem byla unavená a...

Pauciimunní glomerulonefritida

Dobrý den, dá se pauciimunní glomerulonefritida s pozitivníma ANCA-protilátkama...

Pauza

Dobrý den, přestala jsem brát hormonální antikoncepci na 4 měsíce, menstruaci...

Pauza mezi ET a KET

Dobrý den, je možné podstoupit KET po nevydařeném ET hned v následujícím cyklu?...

Pauza mezi prášky (antikoncepce Lindynette 20)

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Z jistých důvodů jsem musela začít brát...

Pauza po 14 dnech užívání

Dobrý den, již druhý rok užívám pravidelně antikoncepci Dienille. Minulý měsíc...

Pauza při HA

Dobrý večer, už třetí měsíc beru antikoncepci Yadine bez přerušení a asi ve...

Pauza s antikoncepci

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je nejake riziko pokud beru antikoncepce...

Pauza u antikoncepce

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,když teď mám týden pauzu s antikoncepcí,a chystám...

Pauza uprostřed druhého platíčka

Dobrý den, beru HA Minerva a začala jsem brát bez pauzy druhé platíčko, abych...

Pauza v antikoncepci

Dobry den,chtela bych se zeptat,beru ayreen antikoncepci uz nejaky cas, ale...

Pauza v brani HA

Dobrý den, užívala jsem pilulky Bonadea, ale moje tělo je nechtělo přijmout...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pocení v oblasti konečníku

Dobrý den. Už nějaký měsíc se hrozně potím v oblasti konečníku. Je mi to dost...

Vysazení Lindynette 20

Dobry den, chtela bych se zeptat na vysazeni HA. Je mi 27 let, HA uzivam zhruba...

MUDr. Jana Šmídová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Sylva Piegzová

Praktický lékař gynekolog

Posudenie závaznosti stavu a moznost napravy

Nález na CT zobrazení není náupadný, pokud potíže jsou opakované a vedou k opakované...

Problém s placentou

Dobrý den.Jsem teprve v 18 t.těhotná.Čekám 3 díítě a měla jsem 2 císařské řezy,tudíž...

Dotaz na Rtg

Dobrý den-Byl mi proveden rtg Th pateře s výsledkem sinkonvexní skoliosa, kyfosa, spondylosis...

Atopický ekzém může zkomplikovat infekce

Pro svůj vznik v prvních měsících života bývá atopický ekzém také nazýván dětským....

Bolest v oblasti kotníku

Dobrý den, v poslední době mám problém s kotníkem, resp. s místem v ohybu mezi...

Antikoncepce

Dobrý den, Užívám antikoncepci Lindynette 20. Kvůli dovolené u moře jsem si...

Fleky na jazyku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám dva fleky na jazyku, všimla jsem si jich...

Vyříznutí pihy

Dobrý den , chtěl bych se zeptat jak dlouho po vyříznutí pihy bych se nemohl...

Regenerace jater po alkoholu


Vodové bouličky pod spodním a horním rtem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat tak před měsícem se mi udělali vodové bouličky...

Vynechání Jeanine

Dobrý den, jedná se o pauzu zhruba po 3 platíčkách Jeanine, kdy jsem prášky...

MUDr. Jan Večerek

Praktický lékař pro dospělé

Herpes

Dobry den Volam sa Martina a rada by som Vas poprosila o pomoc. Mam 24 rokov,od...

Bolest v bederni casti

Dobrý den, pred pár mesici jsem začala pocitovat pri docurani tlak na močovou...

MUDr. Marianna Poláková

Ordinace PL pro dospělé

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×