Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Patologie pankreatu?

Trávení Iva 5.6.2017

Dobrý den, je mi 40 let a jsem půl roku po porodu. V těhotenství jem měla cukrovku a projevila se občasná bolest na levé straně pod žebry a v levém podbřišku a bolest levé strany zad. Nyní mě opět tyto problémy trápí už měsíc. Začalo to pocitem na zvracení a tupým tlakem v trojuhelníku, to po dvou týdnech ustalo. Pak začali bolesti v levém podbřišku, pod levými žebry a bolets zad. Bolest je píchavá. Absolvovala jsem týden hospitalizaci v nemocnici,kde na mě koukaly jak na hypochondra. Udělali krevní testy a CT břicha, rtg plic a srdce. Na Ct vyšli jen zvětšené játra a levostranné ovárium centrálně septovanou cystoidní lézí s vyšší denzitou vel 24*18mm. v okolí dělohy zmožené žilní pleteně. Ale nikdo mi k tomu nic neřekl. Propustili mě a bolesti trvají dále. V pondělí jdu ještě na endoskopii žaludku a 20.6. na kolonoskopii. Test na okultní krvácení vyšel negativní. Mám obavy zda nemůže být na vině slinivka,ale lékaři tvrdí,že by se to ukazalo v krevních testech a CT. Pane doktore prosím poradte co dělat, už jsem zoufalá a mám strach. Mám malou holčičku a potřebuji být pro ní zdravá a nechci nic zanedbat. Léčím se jen se štítnou žlázou a beru letrox 100. Slinivka dle CT- nezvštšena, bez dilatace wirsungu, bez zřetelných ložiskových změn, okolí klidné. Je to v pořádku? Nebo může na slinivce něco zlobit? Děkuji moc za odpověd

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, bolesti by jsem spíše připsala zvětšeným játrům, které zasahují až na levou s...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Kauda pankreatu
Dobrý den, jaká může být příčina zvětšené kaudy pankreatu?....
Ložisko na pankreatu
Dnes na kontrole tipsu,me maminky,nam bylo oznameno,ze...
Patologie varlat
Prosím o radu.Lékař mi píchl injekci nebido.Měl jsem...
Patologie leukocytů
Dobrý den, prosím o radu,s výsledku krevního rozboru,...
Psychosomatická patologie
Dobrý den, interní mám v pořádku ale plicní nevim,...
Rakovina pankreatu
Dobry den pani doktorko ;) Potrebuji pomoci. Pisi...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Patologicka zlomenina

Dobrý den, před rokem jsem si zlomil střední článek malíku. Udělala se mi...

Patologická zlomenina

Před 10 měsíci zlomenina na MTT .Nyní nález na CT.Stav po frak.MTTnad básí,kde...

Patologická zlomenina

Dobrý den, můj otec 85 let je v současné době hospitalizován s patologickou...

Patologicka zmena

Dobry den chtel bych se zeptat co znamena kdyz me lekar povi ze mam patologickou...

Patologické chování

Dobrý den, obracím se na Vás s takovým lehce delikátním problémem. Týká se jedné...

Patologické lhaní

Vážená paní doktorko, píši Vám s prosbou o pomoc s jedním problémem, který...

Patologický kostní scan-ostitis-osteomyelitidy

Zdravím čekám na vyšetření ve fakultní nemocnici ortopedie onkologie-scintigrafie=patolog...

Patologický nález na CT

Syn je po operaci slepého střeva a na CT mu zjistili granulomy na plicích, dokonce...

Patologický nález při kolonoskopii

Dobrý den, byl jsem ve svých šedesáti letech na preventivní kolonoskopii s výsledkem...

Patologie leukocytů


Patologie varlat


Pátrání po příčinách zvýšeného prolatinu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak je to s pátráním po příčinách hyperprolaktinémie....

Pátrání po příčině horečky


Patrná "pěna" po masturbaci

Dobrý den, je mi 15 a po každé masturbaci mám na žaludu trochu jakoby pěny.(Ve...

Patrový čípek

Dobrý den, šla jsem si dneska na hodinu lehnout, protože jsem byla unavená a...

Patřím do ohrožené skupiny ohledně koronaviru?

Dobrý den, mám marfanův syndrom s prolapsem mitrální chlopně a lehkou dilatací...

Pauciimunní glomerulonefritida

Dobrý den, dá se pauciimunní glomerulonefritida s pozitivníma ANCA-protilátkama...

Pauza

Pane doktore, chci se zeptat -co se stane,když si vezmu antikoncepční pilulku...

Pauza

Dobrý den, přestala jsem brát hormonální antikoncepci na 4 měsíce, menstruaci...

Pauza mezi ET a KET

Dobrý den, je možné podstoupit KET po nevydařeném ET hned v následujícím cyklu?...