Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Pauza mezi ET a KET

Gynekologie Vladimíra 22.2.2016

Dobrý den,
je možné podstoupit KET po nevydařeném ET hned v následujícím cyklu? Nebo je nutná pauza? Je možné říct který z cyklů bývá úspěšnější? Děkuji hezký den ...

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček


Poraďte se v centru kde budou KET provádět, nedá se říci které metoda je lepší obě mají své opodstatnění.
Příjemný den

Související dotazy

KET po IVF
Dobry den, mam za sebou 1. neúspěšný pokus IVF s 1....
Jsem po KET
Dobrý de, chtěla bych se zeptat... Jsem po KET 6 denní...
KET
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat... 12.9. mi zavedli...
IVT a KET
Dobry den, mam dotaz ohledne IVF a KET. Absolvovala...
KET při CIN I
Dobry den, prosim je mozne podstoupit KET kdyz mi ted...
Kdy začíná stimulace na KET
Dobrý den, přirozený KET neúspěšný. Jaký den cyklu...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Patologie pankreatu?

Dobrý den, je mi 40 let a jsem půl roku po porodu. V těhotenství jem měla cukrovku...

Patologie varlat


Pátrání po příčinách zvýšeného prolatinu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak je to s pátráním po příčinách hyperprolaktinémie....

Pátrání po příčině horečky


Patrná "pěna" po masturbaci

Dobrý den, je mi 15 a po každé masturbaci mám na žaludu trochu jakoby pěny.(Ve...

Patrový čípek

Dobrý den, šla jsem si dneska na hodinu lehnout, protože jsem byla unavená a...

Patřím do ohrožené skupiny ohledně koronaviru?

Dobrý den, mám marfanův syndrom s prolapsem mitrální chlopně a lehkou dilatací...

Pauciimunní glomerulonefritida

Dobrý den, dá se pauciimunní glomerulonefritida s pozitivníma ANCA-protilátkama...

Pauza

Pane doktore, chci se zeptat -co se stane,když si vezmu antikoncepční pilulku...

Pauza

Dobrý den, přestala jsem brát hormonální antikoncepci na 4 měsíce, menstruaci...

Pauza mezi prášky (antikoncepce Lindynette 20)

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Z jistých důvodů jsem musela začít brát...

Pauza po 14 dnech užívání

Dobrý den, již druhý rok užívám pravidelně antikoncepci Dienille. Minulý měsíc...

Pauza při HA

Dobrý večer, už třetí měsíc beru antikoncepci Yadine bez přerušení a asi ve...

Pauza s antikoncepci

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je nejake riziko pokud beru antikoncepce...

Pauza u antikoncepce

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,když teď mám týden pauzu s antikoncepcí,a chystám...

Pauza uprostřed druhého platíčka

Dobrý den, beru HA Minerva a začala jsem brát bez pauzy druhé platíčko, abych...

Pauza v antikoncepci

Dobry den,chtela bych se zeptat,beru ayreen antikoncepci uz nejaky cas, ale...

Pauza v brani HA

Dobrý den, užívala jsem pilulky Bonadea, ale moje tělo je nechtělo přijmout...

Pauza v menstruačním cyklu?

Dobrý den, koncem února nebo začátkem března mi měla začít menstruace, ale dosud...

Pauza v užívání

Dobrý den, na týden jsem odjela do zahraničí. V té době jsem vynechala celý...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pravidelné koupání

2 dny jsem se nekoupal protože nám netekla voda a mam červené tečky na penisu

Hučení v uších, bolest hlavy

Dobrý den, Poslední týden je mi tak nějak špatně od žaludku, mám pocit jakoby...

Bolest svalů a šlach po užívání antibiotik

Dobrý den, v návaznosti na léčbu fluorochinolovým atb Ofloxin se u mne v...

Bolest horní část břicha

Dobrý den, od začátku prosince mě bolí horní část břicha nad pupkem. Vzniklo...

Bulka na tvrdém patře


Angína, rezistence na ATB ?

Dobrý den, mám dotaz ohledně toho zda je možné, aby antibiotila nezabrala..Začalo...

Rozostřené vidění

Dobrý den, manžel (33let) má občas stavy, kdy vidí velké kruhy před očima a...

Fraktura 5.nartni kosti

dobry den, pritel ma zlomeninu 5.nartni kosti a ceka ho operace.Chtela jsem...

Stažený šourek

Dobrý den. Mám problém s neustále staženým šourkem a to i těsně po ejakulaci....

Červené fleky na nohách

Dobrý den, už nějakou dobu mám na noze červené fleky. Nesvědí, nejsou vystouplé....

Krevní testy na pohlavní choroby

Dobrý den, měl jsem nechráněný pohlavní styk s partnerkou u které si nejsem...

Diskopatie

Dobrý den, prosím vysvětlete mi výsledky z CT L5/S1 - páteřní kanál primárně...

Střevní kličky

Dobrý den dnes jsem byla na ultrazvuku tam v papírech jsem měla napsano střevní...

Skvrny po štípnutí komárem-borelioza?


Červené fleky v hlavě

Dobrý den, ve vlasech se mi udělaly červené fleky a někdy se mi tam udělají...

Nakažlivost střevních viróz

Dobrý den, ráda bych se zeptala jak dlouho je člověk infekční po střevní chřipce....

ALKOHOL a zdravotní problémy

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně alkoholu a jeho dopadu na zdraví. Je mi...

Ciprinol a fungicidní superinfekce

Dobrý den, mám zánět močového měchýře a můj lékař mi předepsal Ciprinol 250....

Fibrom

Dobrý den.U mé dcery/27let/byl objeven fibrom na poševní stěně a lékař navrhl...

Zubní sklovina

Dobrý den, měla jsem rovnátka na pevno a řekla bych, že mi trošku zničila zubní...

Reklama