Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Penis

Martin . 27.12.2015

Je mi 14 let a mám malý penis, jeho velikost při erekci je 13-14 cm a bez erekce asi 7 cm, chtěl bych se zeptat jak velký by měl být penis ne můj věk a zdá ještě vyroste a jestli není nějaký problém třeba s růstem, děkuju

Odpovídá:

MUDr. Luboš Janů Ph.D.

Specializace: Psychiatrie Pracoviště: Ambulance Smrková ulice, Plzeň

Dobrý den, sice existují tabulky průměrů, ale mnohem důležitější je, že vaše rozměry nejsou nijak nedostačivé. Zcela vyhovují pro většinu žen. Nejvzrušivější oblast se nechází krátce za poševním vchodem. Naopak části žen více vyhovuje kratší penis, který umožní stimulaci za poševním vchodem. Zdraví LJ

Související dotazy

Penis
Dobrý den, můj přítel má na penise takové pupinky ,...
Penis
Chtel bych se zeptat jestli 16cm penis v 14letech je...
Penis
Dobrý den, asi před 3-4 dny se mi objevila bulka na...
Vyrážka penisu
Dobry den, jiz rok mam problem s penisem po sexu se...
Penis
Hezký den, partnerovi se před pár dny na penisu...
Penis
Dobrý den, je mi 15 let a mám dva problémy, první je...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Penicilin a ha


Penicilin a imunoglukan


Penicilin a kojení


Penicilin a kyselé potraviny


Penicilin a mléčné výrobky


Penicilín a slunce


Penicilin a sluníčko

Můžu s antibiotiky penicilin 500 mg. ven na sluníčko?

Penicilin a vitamín C


Penicilin x HA Minerva


Penirium


Penis


Penis


Penis


Penis


Penis

v erekci ho mam velkej a v klidu se mi ruzne mení de to řešit zavažim a proč...

Penis


Penis

neni to nervama a nekdy i zimou

Penis

Dobrý den mám uš 3 tídny takoví bíle skvrni na žáludu bil sem stím u doktora...

Penis

Dobrý den, mám otázeku. Je mi 12, skoro 13 let a při erekci mi nejde "přetáhnout"...

Penis

Dobrý den,při včerejším pohlavní styku probíhalo vše jak má být.Po 2,5 hodinách...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Urologické vyšetření


Prasklá kůže (rýha) v pravém třísle


"Škubání v břiše"


MUDr. František Busta

Praktický lékař pro dospělé

Ekzém


Bušení srdce hormonálního původu

Dobry den.Pred dvema lety se u me objevilo buseni srdce v klidu.Nejvice kdyz...

Nateklá levá část penisu


Chlamydie


M.bechterev a Staphylococcus aureus


Otřes mozku


Přetržené klíště u dítěte - je větší riziko nákazy


Rehabilitační přístroj BioBeam 940.


Břicho, antikoncepce


Triple test


Nejasný těhotenský test


Bolest hlavy, tíže na hrudi, křeče v rukou a nohou a vyrážka

Dobrý den, jsem si jistá, že k Vám putuje spousta podobných...

Vyšetření calprotectinu může nahradit kolonoskopii


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×